Selam size soruyorum:
Bir koca her ne olmuş olursa olsun (evin içinde kavga,gürültü,bağırıp,çağrış) ona çocuk doğurmuş karısına eski nişanlısı için :
Tartışma anımızda güya örnek veriyor aynen şunu dedi:
"X kişi ile ayrılmayıp evli olmuş olsaydık o hayatta böyle yapmazdı. Son derece sakin,sessiz tam bir ev kadını olurdu. Evet yüzü o kadar güzel değildi senin gibi ama dört dörtlük bir anne ev hanımı olurdu. Böyle senin gibi sinirli olup kapıları yüzüme kapatıp çıkmazdı" der mi??
Şoktayım! Bu eşimin bana yaşattığı ikinci şok.. Daha öncede halasının kızı için ablasına şu lafı ettiğini kendi kulaklarımla duymuştum: (Hemde arkamdan markete gitmiştim tartışmıştık yine)
"Ahh ahh abla o halamın kızı yaktı beni,ahh o bana evet demedi o bana evet deseydi ne işim vardı benim bu gurbette burda" bunu kulaklarımla duydum yıkıldım hala kendime gelemiyorum güvenimi kırdı yerin dinine soktu beni bu sözü. Ablasıda halasının kızını çok istemiş biridir hemde böyle bir ablaya söyledi kesin o kızın kulağına gitmiştir..3 yıldır hala bu lafı hazmedememişken birde bu söz çıktı ağzından..
Bu bana Allah'tan reva mı? Bilemiyorum ama bu kafam ve bedenim artık dayanamıyor bu sözlere .. Ağlıyorum dünden beri eşimide bu cümleyi kullandığı için bu defa asla affetmeyeceğimi söyledim..
Bende sevdim ondan önce ama birgün olsun bir kere bile ne Allah'a ne kendime ne eşime ne de aileme böyle bir itiraf yapmadım keşke o önceden sevdiğim adam eşim olsaydı demedim!! Hep Halime şükrettim iyi ki sen benim kocam olmuşsun dedim.
Benim şansım.. Son derece üzgünüm hemde inanılmaz..(
o zaman bu kapı bu da sapı haydi güle güle eski nişanlının yanına deyip yol vereceksin..
yani bu ilk değil ki önce hala kızı şimdi eski nişanlı geçmişe saplanıp kalmış adam.sanki o iki kadında kollarını açmış kocanı bekliyorlar laflara bak.
sen bu lafları desen neler olurdu acaba?
Bu yaşadığım ikinci şok!! Şuan ağlıyorum şimdi kesin migrenim tutacak.
Ne olur bana morel verin .. Ahh benim şansım ah benim emeklerim. Ah benim insanlığım
Nankörrrrrr insan nankörrrrrrr
kırılmayın gücenmeyin ama eşiniz çok kişiliksizmiş bütün gücümle kınıyorum.insan bunu hayat arkadaşı eşine söylermi.ayriyetten ablasınada söylemesi çok büyük hata.bana göre kadına yapılacak en büyük hakaret.Madem pişman sizinle evlendiğine ayrılsın ozaman.söylediği kişiler ona yüz verse demek sizi orta yerde bırakıp gidecek.yuh diyorm yuhh.
Benim eşimden önce deli gibi sevdiğim bir çocuk vardı yollarımız ayrıldı onla ama ben birgün olsun demedim "o kocam olsaydı böyle olurdu şöyle olurdu " demedim !! Asla! İyi ki olmamış şükürler olsun dedim ..
Ama bu laflar nerden çıkıyor kadesa
Niye ben hep yüzüme bu lafları yiyorum
İnanılmaz üzgünüm kafam ağrıyor şuanda
eski nişanlıyla evlenseydide hala kızını ona anlatacaktı demek ki, adamın gözü aç yanar döner hala kızı eski nişanlı falan bitti defteri dürüldü evlendi, nasıl laflar bunlar, benim erkek kardeşim evli olacak gelip bana hala kızı yaktı beni falan dicek ağzını yırtarım o olur, aileside bi tuhaf demek ki, oğulları bulunmaz bursa kumaşından nereye yamayacaklarını şaşırmışlar
Zaten benim ağzıma etti ailesi hiç istemediler beni sevmediler .. Gitti birde bu ablaya böyle dedi. İnan unutamıyorum gururum kırıldı . O kaftan sonra ailesi kimbilir ne düşündü ? Yok düşünmezler ben seni sevdim o bir hataydı ağzımdan çıktı dedi. Bende o zaman herkezin önünde hata yaptığını söyle benim gururumu yerden kaldır diyorum onu da yapmadı!!
Bir insanın fikri neyse zikri odur!!kocan adam değil çünkü hödüğün teki!
bi çok kişi evlenmeden önce birilerini seviyor ama kimse bunu eşlerine demiyor ama senin ilk değil ki bu.adam pişikn be canım yani ağzında bu tür laflar hep var gibi..e belli ki aklında ve kalbinde de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?