Eski Nişanlını getir,sana iyi bir Ev Kadını olsun!!!

İnsan ne olursa olsun namusu olmuş, çocuğunun anası olan kadına bunu der mi..
Bu adam geleceği görüyor demekki.Tövbe tövbe..
Kimin ne olacağı belli olmaz.Kendisi çok mükemmel aile reisi de sanki yaptığı kıyaslamaya bak.
Allah sabır versin bacım sana.Bu erkek milletini anlamak zor.

Ya arkadaş bende sevdim ondan önce ben birgün yüzüne vurmadım. O kocam olsaydı böyle yapardı demedim? Sen nasıl bunu dersin ya kaç yıllık çocuklarının anasına.

Hiç merak etmesin bundan sonra canı kadın isterse hanı bana yaklaşacak ya "DEFOL git eski nişanlına hala kızınıda kuma olarak al" dlyecegim..

Dün ben şok geçirdim kalakaldım gözlerim doldu vay be demek o kadın benden daha iyi ha? Dedim .
Diyorum ya şok geçirdim ama demin aradım bundan böyle senin benim gibi bir eşin yok bittin benim için gurur duy kendinle dedim.

Ailesini arıyacağım gelsin alsınlar oğullarını o nişanlısına götürsünler hepsinin ateşi sönsün!!!

Yaptığı ayıp da kavga anında yapılabiliyor böyle şeyler. Ciddi söylediğini düşünmüyorum, sizi gıcık etmek için yapmış.

Beni gıcık etmek için yapılır mı bu? Bu çocuk oyuncağımı canım. Benim gururum kırılan kalbim ya? Ben çok ciddi olduğunu düşünüyorum gayet ciddi ciddi utanmadan söyledi.

Sanki içten içe huzur ararmış gibi
Buna büyü yapmışlar yemin ederim büyü ! Ahh nankör burnundan fitil fitil getiricem

Eski sevgililerinin kollarına koşsun o zaman. Nişanlısı da evli hala kızı da evli. Ben bıktım bu insanlardan!

Yıllardır bunları benim ailemin içine taşıdı ailesi. Hep isimleri geçti. Huzursuz ettiler beni yaraladılar

Bu da onların doğurdu oğul işte. Soyları bozuk! Demek ki.

Maalesef yapılan hoş değil ama kendi eşimden ve kendimden biliyorum. Böyle karşılaştırma o değil ama ben yaptım birkaç kez sırf da gıcık olsun diye. Şimdi yazdıklarını görünce pişman hissettim bak. Yani bunu cidden kastetmeden söylemiş olabilir :44:

ne büyük densizlik etmiş eşin. bunu ben de duysam içime koca bir yumru oturur, çok hak veriyorum sana. aynı şeyi sen ona demiş olsaydın kimbilir neler sayardı. hatasını anlayana kadar konuşma, ilgilenme. sinirli bir anda mı söyledi yoksa gerçekten içinde pişmanlıklar mı var ikisini ayırt etmek lazım.

Şimdi onu aradım ve evden gidiyorum dedim.
Çocuklarımı hazırlıyorum ve evden gidicem bu akşam eve gelmeyeceğim gurbetteyim kimsem yok ama kalacak bir yer bulacağım ..
Bu adamı da kendi dedikleri ile başbaşa bırakacağım.

Akşam beni evde göremeyince Bayram etsin hatta nişanlısını arasın gelsin ona ev kadınlığı yapsın. Yazıcammmmmm da bunu kapıda burnundan fitil fitil getirecem!

Çıkıyorum arkadaşlar evden
Sağolun yorumlar için

dur be ya sen nereye gidiyosun o gelmesin eve sonuçta memnun olmayan eşin.hem de çocuklarla yabancı bi memlekett nereye gideceksin evini terk etme.eşin gelmesin gitsin nerede kalıyosa kalsın.

çocuklarla gidecek yerin yokken nereye gidiyosun arkadaşım ya:18:

Hala evli kalmayı düşünüyosan bu adamla, bu hakaretlerin ve aşağılamaların sonu gelmez gibime geliyor :26:

Son düzenleme:

Arkadaşım Allah aşkına söylemeyin böyle şeyler insan kırılıyor işte bak görüyorsun beni..

Ciddi ciddi söyledi hemde büyük bir özlemle..

Sinirli değildi canım konuşuyorduk anlatıyordu bizden evlilikten bahsediyorduk ben o ilk gafının derdinde olduğumu bana yanlış yaptığını söylüyordum sen benim gururumu kırdın ablana dedin siyordum. ""Ya sen bana niye İnanmıyorsun hala kızımdan sonra bak nişan oldu attım gerçi o kıza yanlış oldu yarıda bıraktım onu bu sefer kızı övdü övdü beni yerin dibine soktu!

Ben zaten çıkıyorum evden şimdi hiçbirsey benim kırılan gururumdan önemli değil..

Arkadaşım evini bırakıp gitme sakın.Sinirli anında yanlış bir davranışda bulunma. Haklıyken haksız duruma düşme.Eşinle sakince konuş bir defa daha aynı şey olursa neler olacağını net bir şekilde anlat.Başka sorunlar da var sanırım, sinirlerin bozuk gibi. Biraz sakinleş sakin kafayla düşün.Erkekler bizler kadar detaycı olmuyorlar,bazen laflarını sözlerini tartmadan konuşabiliyorlar.Sen uyarını yap sonra sakin sakin tekrar düşünürsün.Allah yardımcın olsun.

o zaman cehennemin dibine gitsin. ona öyle söyleyeceksin. aklın mı kaldı s..tir git o zaman ona diyeceksin. karısına değer vermeyen aklı başkasında kalan adamdan koca olmaz.

hem sen niye gidiyosun? ne münasebet! kendi defolsun gitsin nereye gidiyosa. evinde kal, sakın gitme bi yere.

pes diyorum ya bu kadar olmaz.bir kadına yapılabilecek en agır hakaretlerden biri.
yol ver gitsin o zaman.densiz.

terbıyesıze bak ya yuh daha neler
çok meraklıysa yüzü çırkın ama dört dörtlük ev hanımı olan eskı nışanlısına onun yanına gıtsın bır zahmet

sen nereye gıdıyorsun evı terk etmıyorsun değıl mı?

Benim gururumu kırdı hemde bu ikinci kez.. Migren hastasıyım ben zaten ailem ile sorunlar yaşıyorum hiç yüzüm gülmedi birde bu adamın bana dedikleri ahh Allahım ahh ..
Ben onun hertürlü yoksulluğunu çilesini çekeyim saçımı süpürge edeyim şu gurbet ellerde tek başıma kimsesiz durup sağlık olsun deyip sabır edeyim herkez tarafından takdir görürken bide, aslanlar gibi tek başıma çocuklarıma desteksiz bakayım , onun için üzüleyim o iyi olsun diye çırpınayım en ufak sorununda o demeden ben ailesine deyip ailesini ona çevireyim iyilik olsun diyeyim sen kalk bunu bu sözleri bana reva gör!

Yemin ederim başımın ağrısından duramıyorum kafamı duvara vurucam ağrıdan çünkü üzüntüye gelemiyorum migrenim var harap haldeyim

Emeklerim boşa benim.
Bu herzaman böyle oldu kafamın sızısından yerinden kalkamıyorum şuan evdeyim çocuklarımda endişelendi daha küçükler
Eşimi de aradım rezil ettim yine

Akşam nişanlına gidiceksin sakın bu eve gelme dedim

Hala kızı evet desin, gurbetten dönsün..
Öteki de ev hanımlığı yapsın..
Sen çocuk doğur..
Ailesi egolarını okşasın..
Başka bir grup kadın daha bulunsun, onlar da gözünü doyurmaya çalışsın..

Her erkek doğan, adam olsaydı, ohooo..

Arkadaşım ınan gidecek kimsem yok burda ben yalnızım zaten. Ama migren atağım geldi şuan yerimden kalkamıyorum size cep den yazytyorum. Ağrım bırakmıyor gideyim

Yüzü benim kadar güzel değilmiş gerçi ama çok iyi bir kızmış! Ahh ah bide kabul etmez dediklerini böyle bir adam !!!

Sinirden dedim diyecek yüzsüzce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…