Yaptığı ayıp da kavga anında yapılabiliyor böyle şeyler. Ciddi söylediğini düşünmüyorum, sizi gıcık etmek için yapmış.
İnsan ne olursa olsun namusu olmuş, çocuğunun anası olan kadına bunu der mi..
Bu adam geleceği görüyor demekki.Tövbe tövbe..
Kimin ne olacağı belli olmaz.Kendisi çok mükemmel aile reisi de sanki yaptığı kıyaslamaya bak.
Allah sabır versin bacım sana.Bu erkek milletini anlamak zor.
Beni gıcık etmek için yapılır mı bu? Bu çocuk oyuncağımı canım. Benim gururum kırılan kalbim ya? Ben çok ciddi olduğunu düşünüyorum gayet ciddi ciddi utanmadan söyledi.
Sanki içten içe huzur ararmış gibi
Buna büyü yapmışlar yemin ederim büyü ! Ahh nankör burnundan fitil fitil getiricem
Şimdi onu aradım ve evden gidiyorum dedim.
Çocuklarımı hazırlıyorum ve evden gidicem bu akşam eve gelmeyeceğim gurbetteyim kimsem yok ama kalacak bir yer bulacağım ..
Bu adamı da kendi dedikleri ile başbaşa bırakacağım.
Akşam beni evde göremeyince Bayram etsin hatta nişanlısını arasın gelsin ona ev kadınlığı yapsın. Yazıcammmmmm da bunu kapıda burnundan fitil fitil getirecem!
Çıkıyorum arkadaşlar evden
Sağolun yorumlar için
Şimdi onu aradım ve evden gidiyorum dedim.
Çocuklarımı hazırlıyorum ve evden gidicem bu akşam eve gelmeyeceğim gurbetteyim kimsem yok ama kalacak bir yer bulacağım ..
Bu adamı da kendi dedikleri ile başbaşa bırakacağım.
Akşam beni evde göremeyince Bayram etsin hatta nişanlısını arasın gelsin ona ev kadınlığı yapsın. Yazıcammmmmm da bunu kapıda burnundan fitil fitil getirecem!
Çıkıyorum arkadaşlar evden
Sağolun yorumlar için
Maalesef yapılan hoş değil ama kendi eşimden ve kendimden biliyorum. Böyle karşılaştırma o değil ama ben yaptım birkaç kez sırf da gıcık olsun diye. Şimdi yazdıklarını görünce pişman hissettim bak. Yani bunu cidden kastetmeden söylemiş olabilir :44:
ne büyük densizlik etmiş eşin. bunu ben de duysam içime koca bir yumru oturur, çok hak veriyorum sana. aynı şeyi sen ona demiş olsaydın kimbilir neler sayardı. hatasını anlayana kadar konuşma, ilgilenme. sinirli bir anda mı söyledi yoksa gerçekten içinde pişmanlıklar mı var ikisini ayırt etmek lazım.
Sinirli değildi canım konuşuyorduk anlatıyordu bizden evlilikten bahsediyorduk ben o ilk gafının derdinde olduğumu bana yanlış yaptığını söylüyordum sen benim gururumu kırdın ablana dedin siyordum. ""Ya sen bana niye İnanmıyorsun hala kızımdan sonra bak nişan oldu attım gerçi o kıza yanlış oldu yarıda bıraktım onu bu sefer kızı övdü övdü beni yerin dibine soktu!
Ben zaten çıkıyorum evden şimdi hiçbirsey benim kırılan gururumdan önemli değil..
terbıyesıze bak ya yuh daha neler
çok meraklıysa yüzü çırkın ama dört dörtlük ev hanımı olan eskı nışanlısına onun yanına gıtsın bır zahmet
sen nereye gıdıyorsun evı terk etmıyorsun değıl mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?