Ben aynısını diyorumHala kızı evet desin, gurbetten dönsün..
Öteki de ev hanımlığı yapsın..
Sen çocuk doğur..
Ailesi egolarını okşasın..
Başka bir grup kadın daha bulunsun, onlar da gözünü doyurmaya çalışsın..
Her erkek doğan, adam olsaydı, ohooo..
Arkadaşım ınan gidecek kimsem yok burda ben yalnızım zaten. Ama migren atağım geldi şuan yerimden kalkamıyorum size cep den yazytyorum. Ağrım bırakmıyor gideyim
Yüzü benim kadar güzel değilmiş gerçi ama çok iyi bir kızmış! Ahh ah bide kabul etmez dediklerini böyle bir adam !!!
Sinirden dedim diyecek yüzsüzce
üstünemi yürüyo bide, şiddet gördün mü daha önce
Mıgren çok ıllet bırşey bendede var
gır yatağa perdelerı çek bırde ağrı kesıcı al uyumaya çalış yoksa geçmez
Şımdılık düşünmemeye çalış şu densızı senın sağlığın daha önemlı.
Iyı kızsa eğer nıye bırakmış, odun bunlar hepsı oduunnn.
Sakın evden gıdeyım gıbı bı hata yapma, eğer onu görmek ıstemıyorsan postala gıtsın anasının evıne sen evınızde kal
Yakamoz sen zaten hep esinin ilgisizliginden bahsedip duruyorsun...
Sorun eski nisanli ya da hala kizi degil .
Sorun esinin seni baska kadinlarla kiyaslamasi .
Bak bu kiyaslama basladiysa bil ki bu adam bir haltlar ceviriyor
kendini suclu hissetmen icin de kendini temize cikariyor .
Ufaktan yerini ediyor yani...
Bence esini takibe al.
Altindan mutlaka bir seyler cikacaktir...
Kavga esnasinda sinirliyken eski nisanlim böyle yapmazdi yada hala kizim dese hadi bi nebze diycem,istemeden dedi diycemde, hem ablaya pismanmis gibi bahsetmesi hem size eski nisanliyi böyle övmesi tovbe estafrullah... Sanki herkes 4/4 kimbilir onlarla ne sorunlar yasiycaktida ama iste bunu düsünmezler... Isiniz zor vallah bilemiycem,eve almayin diycem ama siz esinizi daha iyi taniyorsunuz ne yapar ne yapmaz... Offff allah yardimciniz olsun...
Pişman tabi defolsun gitsin o zaman! Bende öyle dedim zaten git nişanlına ateşin sönsün dedim!!
Her evde tartışma kavga olur e ben senin zekasızlığın yüzünden sana kızıyorum Genişsin kızıyorum sende kendini düzelt beni sinirlendirme o kapıları da yüzüne yeme.
Yok annesine telefon açacağım ALIN OĞLUNUZU O KIZA GÖTÜRÜN O BENİM GİBİ OLMAZMIŞ diyecem!!!!
eşine hiç yüz verme tenezzür bile etme.sizinle ayrılıp başka kadınla evlense aynısını onada söyler bu adam.sürekli insanları karşılaştıran bir insansa hayatına kim girerse girsin mutlu olamaz bu adam.herkez farklı sizin iyi olduğunuz yönlerinizde diğer kişi kötüdür.sizinde kötü yönünüz başkasının iyi yönüdür.herkez herşeyde dört dörtlük değildir.illaki halasının kızınında kötü yönleri vardır.eşiniz sizi başkalarından örnek gösterek düzeltmeyemi çalışıyor.nasıl karaktermiş
Bir kadin icin cok üzücü durum ama yinede kendini topla.
Seninki gecmisinden cikamiyo anlasilan, Iyi bi derrs verip kendine getirilmesi gerekiyo.
genelde erkeklerde maddi yeterszlik olupta bir kadın yanında maddi açıdan rahatlıyorsa ya da kadın erkekten bariz bir biçimde güzelse kompleks yapıyorlar ve değişir diye düşünme canım o adam asla düşünmez.şimdi bunları söylüyor daha sonra inan bana daha da kötü gelicek üstüne daha çok üzücek.sen bunu alsan kapının önüne koysan yalvarır yakarır fakat bi zmn sonra yine aynı şeyleri tekrarlar.maalesef eşine bu kadar rht konuşabilen tipler fazlaca üzsüz olabiliyorlar.
İkinizde çok ağır konuşuyorsunuz birbirinize!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?