Eski Nişanlını getir,sana iyi bir Ev Kadını olsun!!!

Ben aynısını diyorum
Evet desin sende git gurbette kalma boşuna diyorum
O da sana ev kadınlığını yapsın
İyi kadınmış ya

Diyorum adam sinirleniyor üzerime yürüyor e bunlar senin lafların yüzsüz ben senin yüzüne vurunca bana niye kızıyorsun?

Adam ol da Konuşma böyle!

BU ADAM BENİ SEVMEMİŞ bu kadar basit
Akşam kıyamet kopacak evde

Mıgren çok ıllet bırşey bendede var
gır yatağa perdelerı çek bırde ağrı kesıcı al uyumaya çalış yoksa geçmez
Şımdılık düşünmemeye çalış şu densızı senın sağlığın daha önemlı.

Iyı kızsa eğer nıye bırakmış, odun bunlar hepsı oduunnn.
Sakın evden gıdeyım gıbı bı hata yapma, eğer onu görmek ıstemıyorsan postala gıtsın anasının evıne sen evınızde kal

Yakamoz sen zaten hep esinin ilgisizliginden bahsedip duruyorsun...

Sorun eski nisanli ya da hala kizi degil .
Sorun esinin seni baska kadinlarla kiyaslamasi .

Bak bu kiyaslama basladiysa bil ki bu adam bir haltlar ceviriyor
kendini suclu hissetmen icin de kendini temize cikariyor .
Ufaktan yerini ediyor yani...

Bence esini takibe al.
Altindan mutlaka bir seyler cikacaktir...

Kavga esnasinda sinirliyken eski nisanlim böyle yapmazdi yada hala kizim dese hadi bi nebze diycem,istemeden dedi diycemde, hem ablaya pismanmis gibi bahsetmesi hem size eski nisanliyi böyle övmesi tovbe estafrullah... Sanki herkes 4/4 kimbilir onlarla ne sorunlar yasiycaktida ama iste bunu düsünmezler... Isiniz zor vallah bilemiycem,eve almayin diycem ama siz esinizi daha iyi taniyorsunuz ne yapar ne yapmaz... Offff allah yardimciniz olsun...

üstünemi yürüyo bide, şiddet gördün mü daha önce

Evet kabul etmez hatasını mutlaka bir kılıf bulur. Evet çok yedim dayağını. Hemde kaç kez.. Adam ruh hastası herkeze söyledim kimse bana destek olmadı.. Erkektir simirlendirmişsindir dedi annem onun Ailesi'de aynını dedi.

Ben kendi çabalarımla bu dayağa son verdirttim. Polisi aradım tehdit ettim de korkudan bana birdaha dokunamadı.

Ama çok sinirli bana diyor ama hemen kelimeleri bitiyor üzerime yürüyebiliyor .. Ah gençliğim bu adam psikopatmıs ben nerden bilirdim..

Şuan uzanıyorum kafam dönüyor canım. Ağrım şiddetlendi çocuklarım üzülmesin diye çabalıyorum şuan

Sağolasın

KIYASLAMAK.. İşte sorun bu sen beni niye kıyaslıyorsun be şer...siz!! Onlar benim elime su bile dökemez kendide bilir! Neymiş ben sinirliymişim ben karamsarmışım! Başka biri var mı bilemem ama bu adama büyü yapmışlar buna eminim!

Çünkü bir kadın bana kurşun dökmüştü birkez off off dedi. Ne oldu dedim kocan sana nasıl dedi? İlk bunu sordu. Senin kocan çok aralarda kalmış geçmişte seni çok seviyor ama çok gidip gelmiş geçmişi ile senin aranda.. Bir kadın büyü yapıp kediye yedirmiş sırf sen onu terket diye dedi. Evinize cıva koymuşlar dedi. ŞOK OLDUm ben inanmadım tabi ama ??? Dedim..

Eşime anlatmıştım o da ne dedi yazayım: zaten eski nişanlımın annesi bu tip şeylerle uğraşan bir kadındı onlardan korkulur Belkide yapmışsa onun annesi yapmıştır dedi..

Valla canım çok istiyorsa o geçmişini kendi ellerimle gerdeğe sokarım onları! Ateşleri sönsün o zaman.

Bir kadin icin cok üzücü durum ama yinede kendini topla.
Seninki gecmisinden cikamiyo anlasilan, Iyi bi derrs verip kendine getirilmesi gerekiyo.

Ben sorun yaşamazdım nişanlısı için diyor? 4/4 lüktü o diyor. Çok iyi insandır o asla senin yaptıklarını yapmazdı diyor . Sen nasıl bu kadar eminsin hiç mi utanmıyorsun ben senin eşinim bu laflar ne diyorum ? Ama öyle dedi ...

Yok yok akşam gelsin kapıdan kovacam, kıyameti koparacam

genelde erkeklerde maddi yeterszlik olupta bir kadın yanında maddi açıdan rahatlıyorsa ya da kadın erkekten bariz bir biçimde güzelse kompleks yapıyorlar ve değişir diye düşünme canım o adam asla düşünmez.şimdi bunları söylüyor daha sonra inan bana daha da kötü gelicek üstüne daha çok üzücek.sen bunu alsan kapının önüne koysan yalvarır yakarır fakat bi zmn sonra yine aynı şeyleri tekrarlar.maalesef eşine bu kadar rht konuşabilen tipler fazlaca üzsüz olabiliyorlar.

eşine hiç yüz verme tenezzür bile etme.sizinle ayrılıp başka kadınla evlense aynısını onada söyler bu adam.sürekli insanları karşılaştıran bir insansa hayatına kim girerse girsin mutlu olamaz bu adam.herkez farklı sizin iyi olduğunuz yönlerinizde diğer kişi kötüdür.sizinde kötü yönünüz başkasının iyi yönüdür.herkez herşeyde dört dörtlük değildir.illaki halasının kızınında kötü yönleri vardır.eşiniz sizi başkalarından örnek gösterek düzeltmeyemi çalışıyor.nasıl karaktermiş

Bana baskalarini ornek vererek beni duzeltecegini saniyor demek ki, sizin dedigini gibi, Ama yaniliyor!
bende oyle bir gurur var ki, cok sevdigim bile olsa siler atarim yuzune bakmam..O beni cok iyi tanir.. Kimse dort dortluk degildir dedim, adam yok yok o oledir diyor inat gibi, ben yikiliyorum o oyle konustukca, adam farkinda bile degil. zaten dun geceden beri yatagimi ayirdim. o kariyi getir sana kadinlik yapsin dedim.. Yine basladi!! diyor..
ulan be haysiyetsiz adam bu konuyu acan, o kadini oven sensin, ben kizincada sana laf sokuncada "niye bana iyice kinlenip, yine basladi sen zaten busun, boylesin" diyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Allah bana sabir versin.
zaten kesinlikle suratina bakmayacagim. !
Defolsun gitsiin

Bir kadin icin cok üzücü durum ama yinede kendini topla.
Seninki gecmisinden cikamiyo anlasilan, Iyi bi derrs verip kendine getirilmesi gerekiyo.

Ona cok iyi bir ders vericem.
daha ben ilk darbesini unutmamisken, birde yenisini ekledi ustune..
yeter artik bende insanim.
onun burnundan fitil fitil getirmeye kararliyim.

Ben ondan daha guzelim, daha zekiyim, daha yaratici ve daha pratik zekaliyim. benim ceyregim etmez kendisi. ondan once sorunlari hisseder, cozerim. ona gore daha cesurum,delikanliyim,sozumun eriyim. hakkimi ararim, beni ezenleri catir catir konusur beni ezemeyeceklerini onlara gosteririm. Bu benim..

Esimde bu saydiklarimin hicbiri yok.. SIFIR!...

Iste bundan kompleks yapiyor olabilir.

daha neler ya. amacı ne eşinin.
çok istiyorsa gitsin getirsin onu.
deli mi ne.

İkinizde çok ağır konuşuyorsunuz birbirinize!!!

Beni o konusturuyor guzel arkadasim..
Ama o beni bilerek ve kasten uzuyor.. fark bu..
sizin esiniz size boyle dese, siz ona gulumser vede aaa ne guzel ne iyi kizmis mi dersiniz..

ben buyum, cok istiyorsa kendi ellerimle onu gotururum o kiza..
tenezzul bile etmem. benim cocuklarim bana yeter.
alsin tursusunu kursunlar!!

akşamı merak ediyorum haberdar et, hakkında hayırlısı olsun arkdaşım
kendini ezdirmeyeceğine eminim dirayetini kutluyorum

senin esin dangozun teki.
diger kizlardan herhangi biriyle de evlense onlara da ayni seyi soyleyecekti.
cunku bu tarz erkekler kiyaslamadan baska bisey bilmezler.
zannetmeki akli o kizlarda kaldi. bunun bir level alti da surekli arkadaslarinin hanimini ornek gosterenler olur ki. biri de benim okuzdur.

yedigin dayaklara bu kadar tepki vermemissindir diye dusunuyorum
tabii bilemem
iyide bu adamin dayagida var densiz konusmasida var
bence iyi bir ders hak ediyor

bosanma durumun olabilirmi

Valla ben kimseye Eyvallah cekmem!
Diyorum ya kendi ellerimle gotururum adrese postalar, hayrini gor der gelirim..
Benim ne deli oldugumu esim cok iyi bilir bu konuda.. Beni elin kadinlari ile kimse mukayese edemez!
Ben seni ettim mi hic yillardir kocamsin? Hayir.. E sen niye beni kiyaslarsin madem oyle.
Bu adamda bu huy hep vardi, ben anlamamisim.
ben benim ... beni oldugum gibi kabul edemiyorsan defolup gidersin hayatimdan.
Hicbir ekonomik ozgurlugum yok, evim yok..
Bes parasizim.. Amaaaa bu zorluklara bile ragmen sana tekmeyi vururum, aslanlar gibi cocuklarima bakarim hem ana hem baba olurum diyecegim..

Kararini ver diyecegim?
Benim gururumu kimse ayaginin altinda ezemez! silerim adami
15 yillik kocam bile olsa gozunun yasina bakmam silerim!
Bende insanim. Kiyaslanmak hele eski nisanlisi ile birde, hicccccccccccccc hic kabul edemeyecegim birseydir..

Aksam gelsin zaten neler olacak neler..
Dogduna pisman olacak haberi yok.. Ben bunu onun yanina asla birakmayacagim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…