- Konu Sahibi Senay_Bekir
-
ayrıldıktan sonra barışmak için konuşmuş muydun? ondan olabilir belki benden vazgeç gibisinden...
Erkek arkadasimdan ayrilali bi kac ay oluyor, dun email atmis msn'den. Email de aynen soyle yazmis, benim hayatimda biri var hatta cok ciddiyim, onu seviyorum gercekten asik olacagim bir insan, ben cok mutluyum onunla. Ailesiyle tanistim herkes biliyor, yilbasindan once nisanimiz var, soz yusugumuzu takmisiz, ben herseyi unuttum yalan cok bos geliyor gecmiste yasadiklarim.
Durduk yere bana bu mesaji yolladi, hic bir anlam veremedim!!
Sizce ne demek oluyor bu? Yani neden bir insan durduk yere bunlari eski kiz arkadasina yazar, onu anlayamadim.
unutamamış olabilir seni o zaman. aklıma bu geldi yani direk :26:
bence sen kıskan gıcık ol diye böyle bir şey yazdı sende cvp yaz ben olsam öyle yapardım aynen söyle yazardım iyi ne halin varsa gör BANANE yazardım
Bir ihtimal tekrar konuşmaya başlayabilmek için kendince iş atıyordur böyle. Diğer bir ihtimal eski konuşmalarınız kayıtlıysa yeni sevgilisi onları görüp kıskanmış, böyle birşey yapmasını istemiştir.
Aynı durumu bnde yaşadım,ama bnm ki kızın resimlerini yollamiştibnde çok sinirlenip allah mesut etsin demiştim,aradan biraz zaman geçti,bana dediği sadece seni kıskandırmaktı amacım dedi,sanırım onun yaptığıda bundan farklı değil,eğer o yazdiysa maili,bnce cvp bile verme yani kendini bişey sanmasın,bu erkekler de ayrı bi akıl var bn çözemedim :)
ben olsam dayanamaz yazardım ölürüm yazmazsam :) ama bilmem yazmasanda o ölür belki meraktan bilemedim valla yaa ayrılık sebebide önemli kim ayrıldı filan en önemlisi hala seviyor musun onu yani yazdıklarını okuyunca ne düşündünOyle mi sence. Bilemedim ki, yazmasam belki daha mi iyi olur, hic umursamamis gibi?
İyi hayırlı olsun diye mesaj atardım ben olsam.
Komikmiş cidden
kısknadırmak için yazdığı belli.
cevap vermemeniz en okkalı cevap olacaktır kanımca.
Erkek arkadasimdan ayrilali bi kac ay oluyor, dun email atmis msn'den. Email de aynen soyle yazmis, benim hayatimda biri var hatta cok ciddiyim, onu seviyorum gercekten asik olacagim bir insan, ben cok mutluyum onunla. Ailesiyle tanistim herkes biliyor, yilbasindan once nisanimiz var, soz yusugumuzu takmisiz, ben herseyi unuttum yalan cok bos geliyor gecmiste yasadiklarim.
Durduk yere bana bu mesaji yolladi, hic bir anlam veremedim!!
Sizce ne demek oluyor bu? Yani neden bir insan durduk yere bunlari eski kiz arkadasina yazar, onu anlayamadim.
ben olsam dayanamaz yazardım ölürüm yazmazsam :) ama bilmem yazmasanda o ölür belki meraktan bilemedim valla yaa ayrılık sebebide önemli kim ayrıldı filan en önemlisi hala seviyor musun onu yani yazdıklarını okuyunca ne düşündün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?