Eski sevgili

Senay_Bekir

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
100
0
16
İngiltere
Erkek arkadasimdan ayrilali bi kac ay oluyor, dun email atmis msn'den. Email de aynen soyle yazmis, benim hayatimda biri var hatta cok ciddiyim, onu seviyorum gercekten asik olacagim bir insan, ben cok mutluyum onunla. Ailesiyle tanistim herkes biliyor, yilbasindan once nisanimiz var, soz yusugumuzu takmisiz, ben herseyi unuttum yalan cok bos geliyor gecmiste yasadiklarim.
Durduk yere bana bu mesaji yolladi, hic bir anlam veremedim!!
Sizce ne demek oluyor bu? Yani neden bir insan durduk yere bunlari eski kiz arkadasina yazar, onu anlayamadim.

ayrıldıktan sonra barışmak için konuşmuş muydun? ondan olabilir belki benden vazgeç gibisinden...

bence sen kıskan gıcık ol diye böyle bir şey yazdı sende cvp yaz ben olsam öyle yapardım aynen söyle yazardım iyi ne halin varsa gör BANANE yazardım

Bir ihtimal tekrar konuşmaya başlayabilmek için kendince iş atıyordur böyle. Diğer bir ihtimal eski konuşmalarınız kayıtlıysa yeni sevgilisi onları görüp kıskanmış, böyle birşey yapmasını istemiştir.

:$ anlamadim vallah, neden okadar zaman sonra bunlari yazar, ikinci ihtimal olamaz cunku emailden hic yazmadim ben ona.

Aynı durumu bnde yaşadım,ama bnm ki kızın resimlerini yollamişti bnde çok sinirlenip allah mesut etsin demiştim,aradan biraz zaman geçti,bana dediği sadece seni kıskandırmaktı amacım dedi,sanırım onun yaptığıda bundan farklı değil,eğer o yazdiysa maili,bnce cvp bile verme yani kendini bişey sanmasın,bu erkekler de ayrı bi akıl var bn çözemedim :)

Oda daha bi alemis, bende bisey yazmamak icin kendimi zor tutuyorum ama yazmam. Bakalim cevap vermeyince ne yapacak, dedigin gibi cevap yazsam, beni hala unutamadi diye dusunur kesin ve havaya girer. Akil denen birsey olmadigi kesin :)

kısknadırmak için yazdığı belli.
cevap vermemeniz en okkalı cevap olacaktır kanımca.

Oyle mi sence. Bilemedim ki, yazmasam belki daha mi iyi olur, hic umursamamis gibi?
ben olsam dayanamaz yazardım ölürüm yazmazsam :) ama bilmem yazmasanda o ölür belki meraktan bilemedim valla yaa ayrılık sebebide önemli kim ayrıldı filan en önemlisi hala seviyor musun onu yani yazdıklarını okuyunca ne düşündün

Son düzenleme:
[video=youtube;-VfdV8ecIS4]http://www.youtube.com/watch?v=-VfdV8ecIS4[/video]

Bir gün gelir unuturuz
Başka başka yar buluruz.
Burda ayrılsın yolumuz
Arayıp da sormayalım.

Bu arada belli ki o seni unutamış içine dert olmuş belki de çıldırmış deli olmuş. Aklı sıra seni de deli edecek tiye bile alma.

Son düzenleme:

Bence bunu ex sevgilin değil,onun kız arkadaşı yazdı
baktı msninde sen varsın.. yada bir şekilde seninle ilgili bir şey gördü,duydu ve kendince eski sevgilin adına sana yazıp, bir şey varsa da bitirmeye çalıştı veya aranızda hala bir şey varsa öğrenirim diye düşündü

valla ben aynen bunu hissettim..Erkek durduk yere neden bunu yazsın ki anlamı yok

Son düzenleme:

Dort ay once olsa bende hemen yazardim, simdi yazmamak icin kendimi zor tutuyorum ama yazmam, cunku hala onu umursadigimi dusunur kesin. Ayrilan bendim, daha sonra ben barismak isteyince o istemedi, Dort ay gecmis bana bunlari yaziyor. Seviyorum ama onunla mutlu olmayacagimi biliyorum. Acikcasi email'i ilk gordugumde biras durakladim ama simdi guluyorum sadece, yani pekte umrumda degil sanki:$

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…