- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 773
- Konu Sahibi Senay_Bekir
-
En iyisi tepkisiz kalmak.
Ama şöyle düşün; cevap vermezsen ileride keşke cevap verseydim der misin?
Eğer cevabın evetse, yaz bişiler ama onu rahatlatmasın.
Örneğin; iyi de banane bundan? hakkında hayırlısı olsun gibi bişi yazabilirsin.
Ama eğer gerçekten bitirdiysen onu aklında, hiç boşuna parmaklarını yorma mesaj yazmak için.
bence kızda yazmış olabilir..
yoksa kendi yazdıysa senden sonra kayışı koparmış demektir
Ayyy bu yoruma bayildimmm ağzına sağlık
durmadan arasan rahatsız etsen anlarımda durup dururken çok dengesizce bir mail olmuş bu :44:
derdi ne kii
Unutamayan bir insan baskasiyla sozlenmezki ki ama :$. Ben cevap yazmadim, sence bisey yazim mi yoksa hic cevap vermesem daha mi iyi olur?
arkaaşların dediği gibi kız yazmış olabilir yada yazdırmış
bu demek oluyo ki eski sevgilin seni msn den silmemiş öyle mi
bence kızda yazmış olabilir..
yoksa kendi yazdıysa senden sonra kayışı koparmış demektir
cvp vermemek bencede daha iyi olur eğer senı cıldırtmaksa nıyetı kıskandırmak vb. senden beklediği tepkıyı alamadığı için ,
içinde kalcaktır. ozaman daha farklı sekılde vurmaya calısırsa anlarsın niyetini....
:)) her ikiside olabilir
ama cevap verme bence. söz gümüşse sükut altındır..en büyük cevap susman olur..
Evet cok haklisin. :)
tekrar bi gelişme olursada bildir bize canım
durup dururken o msjı yazdıysa o fostur eminim..
Tamam canim, oyle birsey olursa mutlaka haberdar ederim sizi :)
Bu arada vactinizi ayirdiginiz icin hepinize cok tesekkur ederim.
Eski erkek arkadaşım da beni msnden ekleyip söz yüzüğü taktıklarını hatta söz yüzüklerinin fotoğraflarını atmıştı. Hangi gün nişanlanacaklarını falan ballandıra ballandıra anlatmıştı.
Ben de cevap olarak "ee sonuç? Nişana çağırmak için mi bunca zaman sonra msnden ekledin" demiştim. Yüz bulamayınca "unutamadım, bak hala geri dönüşü var, evet dersen yüzüğü şuan çıkarıcam" demişti evlendi mi acaba
Eski erkek arkadaşım da beni msnden ekleyip söz yüzüğü taktıklarını hatta söz yüzüklerinin fotoğraflarını atmıştı. Hangi gün nişanlanacaklarını falan ballandıra ballandıra anlatmıştı.
Ben de cevap olarak "ee sonuç? Nişana çağırmak için mi bunca zaman sonra msnden ekledin" demiştim. Yüz bulamayınca "unutamadım, bak hala geri dönüşü var, evet dersen yüzüğü şuan çıkarıcam" demişti evlendi mi acaba
hahaha o da bi kontakmışee başka ne amacı olacak ki onu yazarken.sen ona o zmn dönmüş olsan kötü kız pozisyonunda olan sen olurdun. aman salla ya öyle insanlar bizden uzak Allaha yakın olsun...Hayırlı başın varmış seninde cnm.seni sevse ztn nişanlanmazdı ne demek hala şansımız var ıslak odunla dövcen böylelerini
Resmen insani cildirtmak icin ellerinden geleni yapiyorlar, yani ayni birtek fotograflar eksik.
Iyi cevap yazmissin :)), tabi sende istemedin, umdugunu bulamadi yazik.
Sen kabul etmesen, elde ki dursun demis, evlenseydi duyardin kesin.
Bakalim bu ne yapacak.
hahaha o da bi kontakmışee başka ne amacı olacak ki onu yazarken.sen ona o zmn dönmüş olsan kötü kız pozisyonunda olan sen olurdun. aman salla ya öyle insanlar bizden uzak Allaha yakın olsun...Hayırlı başın varmış seninde cnm.seni sevse ztn nişanlanmazdı ne demek hala şansımız var ıslak odunla dövcen böylelerini
Ayrıntı vereyim de gülün azcıkBu benim ilkokuldaki ilk aşkım Dönem dönem lisede uğrar yoklardı sonra baktı umut yok o kızla başladı rahat 3 yıl çıktılar üniversiteye girdim falan ben. Ortak arkadaş geldi "senin yüzünden kız kavga çıkarıyomuş hep" dedi. Ama ben bu süre zarfında hiç iletişime geçmedim ki unutmuştum çoktan.
Kıza çok üzülmüştüm:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?