Eski sevgili

durmadan arasan rahatsız etsen anlarımda durup dururken çok dengesizce bir mail olmuş bu :44:
derdi ne kii

Bence de.
Bilmiyorum, ama insallah keske demem.
Tepkisiz kalmak belki daha iyi olur, birsey yazacaksada yine yazar herhalde.

Unutamayan bir insan baskasiyla sozlenmezki ki ama :$. Ben cevap yazmadim, sence bisey yazim mi yoksa hic cevap vermesem daha mi iyi olur?

cvp vermemek bencede daha iyi olur eğer senı cıldırtmaksa nıyetı kıskandırmak vb. senden beklediği tepkıyı alamadığı için ,
içinde kalcaktır. ozaman daha farklı sekılde vurmaya calısırsa anlarsın niyetini....

Eski erkek arkadaşım da beni msnden ekleyip söz yüzüğü taktıklarını hatta söz yüzüklerinin fotoğraflarını atmıştı. Hangi gün nişanlanacaklarını falan ballandıra ballandıra anlatmıştı.

Ben de cevap olarak "ee sonuç? Nişana çağırmak için mi bunca zaman sonra msnden ekledin" demiştim. Yüz bulamayınca "unutamadım, bak hala geri dönüşü var, evet dersen yüzüğü şuan çıkarıcam" demişti evlendi mi acaba

hahaha o da bi kontakmış ee başka ne amacı olacak ki onu yazarken.sen ona o zmn dönmüş olsan kötü kız pozisyonunda olan sen olurdun. aman salla ya öyle insanlar bizden uzak Allaha yakın olsun...Hayırlı başın varmış seninde cnm.seni sevse ztn nişanlanmazdı ne demek hala şansımız var ıslak odunla dövcen böylelerini

Resmen insani cildirtmak icin ellerinden geleni yapiyorlar, yani ayni birtek fotograflar eksik.
Iyi cevap yazmissin :)), tabi sende istemedin, umdugunu bulamadi yazik.
Sen kabul etmesen, elde ki dursun demis, evlenseydi duyardin kesin.
Bakalim bu ne yapacak.

Ayrıntı vereyim de gülün azcık Bu benim ilkokuldaki ilk aşkım Dönem dönem lisede uğrar yoklardı sonra baktı umut yok o kızla başladı rahat 3 yıl çıktılar üniversiteye girdim falan ben. Ortak arkadaş geldi "senin yüzünden kız kavga çıkarıyomuş hep" dedi. Ama ben bu süre zarfında hiç iletişime geçmedim ki unutmuştum çoktan.

Kıza çok üzülmüştüm:44:

Evet ya adamin rahatligina bak, seven adam istesede baskasini gonlune alamaz, bu bide kalkmis nisanlanmis.
Aynen oyle bizden uzak Misir'a sultan, ABD'e baskan, sozluleri mi nisanlilari mi herneyse o sansli kiza yakin olsunlar

Lol :)), evlenmeden once de son bi defa pas atmis sana.
Yani kiza yazik ama oyle bi erkekle durdugu kabahat.
Sizde kim ayrilmisti?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…