- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi Senay_Bekir
-
Erkek arkadasimdan ayrilali bi kac ay oluyor, dun email atmis msn'den. Email de aynen soyle yazmis, benim hayatimda biri var hatta cok ciddiyim, onu seviyorum gercekten asik olacagim bir insan, ben cok mutluyum onunla. Ailesiyle tanistim herkes biliyor, yilbasindan once nisanimiz var, soz yusugumuzu takmisiz, ben herseyi unuttum yalan cok bos geliyor gecmiste yasadiklarim.
Durduk yere bana bu mesaji yolladi, hic bir anlam veremedim!!
Sizce ne demek oluyor bu? Yani neden bir insan durduk yere bunlari eski kiz arkadasina yazar, onu anlayamadim.
ben olsam cvp yazman zaten bir karın ağrısı varsa dayanamaz devamını getirir diye düşünüyorum ..
[video=youtube;-VfdV8ecIS4]http://www.youtube.com/watch?v=-VfdV8ecIS4[/video]
Bir gün gelir unuturuz
Başka başka yar buluruz.
Burda ayrılsın yolumuz
Arayıp da sormayalım.
Bu arada belli ki o seni unutamış içine dert olmuş belki de çıldırmış deli olmuş. Aklı sıra seni de deli edecek tiye bile alma.
Bence bunu ex sevgilin değil,onun kız arkadaşı yazdı
baktı msninde sen varsın.. yada bir şekilde seninle ilgili bir şey gördü,duydu ve kendince eski sevgilin adına sana yazıp, bir şey varsa da bitirmeye çalıştı veya aranızda hala bir şey varsa öğrenirim diye düşündü
valla ben aynen bunu hissettim..Erkek durduk yere neden bunu yazsın ki anlamı yok
iki sebebi olabilir bunun;
1-bazı şeyleri hala sindirememiş onun intikamını alıyor senden
2-bunları yazan eski erkek arkadaşın değil onun yeni sevgilisi ki bence bu ikinci ihtimal daha güçlü.
Dort ay once olsa bende hemen yazardim, simdi yazmamak icin kendimi zor tutuyorum ama yazmam, cunku hala onu umursadigimi dusunur kesin. Ayrilan bendim, daha sonra ben barismak isteyince o istemedi, Dort ay gecmis bana bunlari yaziyor. Seviyorum ama onunla mutlu olmayacagimi biliyorum. Acikcasi email'i ilk gordugumde biras durakladim ama simdi guluyorum sadece, yani pekte umrumda degil sanki:$
Unutamayan bir insan baskasiyla sozlenmezki ki ama :$. Ben cevap yazmadim, sence bisey yazim mi yoksa hic cevap vermesem daha mi iyi olur?
Belki kız da sen hiç şüphelenme diye onun tarzında yazmıştır bilmiyorum bir erkek neden böyle yazsın durup dururken saçma geliyor bence kız yazdı bunu.
Bir büyük tavsiyesi asla hiç bir şey yazma
Cevap verme bence hiç muhattap olma
sanırım seni yokluyor, bıraktığı yerde misin diye. kesinlikle sessiz kal. çıldırsın
anladığım kadarıyla şuanda beynin rahat o zaman sorun yok bence yazma bozulur bence yazmazsan eğer yazarsan oda sana yazacak ve konuşma fırsatı bulacak seninle :) yazma bozulsun
Olta atmaya çalışmış aklınca iletişime geçmek için.
Yapılacak tek bir şey var o da kesinlikle cevap yazmamak.
Erkek arkadasimdan ayrilali bi kac ay oluyor, dun email atmis msn'den. Email de aynen soyle yazmis, benim hayatimda biri var hatta cok ciddiyim, onu seviyorum gercekten asik olacagim bir insan, ben cok mutluyum onunla. Ailesiyle tanistim herkes biliyor, yilbasindan once nisanimiz var, soz yusugumuzu takmisiz, ben herseyi unuttum yalan cok bos geliyor gecmiste yasadiklarim.
Durduk yere bana bu mesaji yolladi, hic bir anlam veremedim!!
Sizce ne demek oluyor bu? Yani neden bir insan durduk yere bunlari eski kiz arkadasina yazar, onu anlayamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?