Eski sevgili

iki sebebi olabilir bunun;

1-bazı şeyleri hala sindirememiş onun intikamını alıyor senden

2-bunları yazan eski erkek arkadaşın değil onun yeni sevgilisi ki bence bu ikinci ihtimal daha güçlü.

Ne yapmaya calisiyorsa, komik vallah. Yazmam bisey, beklesin dursun.

Bilemem ama eski erkek arkadasimin yazisini cok iyi biliyorum ve o email'i onun gonderdiginden eminim.
Bence de cok sacma ama bu o iste o yuzden hic sasirmadim.

iki sebebi olabilir bunun;

1-bazı şeyleri hala sindirememiş onun intikamını alıyor senden

2-bunları yazan eski erkek arkadaşın değil onun yeni sevgilisi ki bence bu ikinci ihtimal daha güçlü.

Her ikiside olabilir, ama kiz arkadasinin oldugunu sanmiyorum, cunku eski erkek arkadasimin yazma tarsini cok iyi biliyorum ve o email'i o yazdi, eminim.

Belki kız da sen hiç şüphelenme diye onun tarzında yazmıştır bilmiyorum bir erkek neden böyle yazsın durup dururken saçma geliyor bence kız yazdı bunu.

anladığım kadarıyla şuanda beynin rahat o zaman sorun yok bence yazma bozulur bence yazmazsan eğer yazarsan oda sana yazacak ve konuşma fırsatı bulacak seninle :) yazma bozulsun

sanırım seni yokluyor, bıraktığı yerde misin diye. kesinlikle sessiz kal. çıldırsın

Olta atmaya çalışmış aklınca iletişime geçmek için.
Yapılacak tek bir şey var o da kesinlikle cevap yazmamak.

anladığım kadarıyla şuanda beynin rahat o zaman sorun yok bence yazma bozulur bence yazmazsan eğer yazarsan oda sana yazacak ve konuşma fırsatı bulacak seninle :) yazma bozulsun

Unutmadim ama demek ki insan zamanla tepkisiz kalabiliyormus, bugunlere gelebildigim icin cok mutluyum, hep boyle aklimda olur diye dusunuyordum ama geciyormus.
Bence de haklisin, cevap vermemek en dogrusu. :)

En iyisi tepkisiz kalmak.
Ama şöyle düşün; cevap vermezsen ileride keşke cevap verseydim der misin?
Eğer cevabın evetse, yaz bişiler ama onu rahatlatmasın.
Örneğin; iyi de banane bundan? hakkında hayırlısı olsun gibi bişi yazabilirsin.
Ama eğer gerçekten bitirdiysen onu aklında, hiç boşuna parmaklarını yorma mesaj yazmak için.

arkaaşların dediği gibi kız yazmış olabilir yada yazdırmış
bu demek oluyo ki eski sevgilin seni msn den silmemiş öyle mi

bence kızda yazmış olabilir..
yoksa kendi yazdıysa senden sonra kayışı koparmış demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…