- Konu Sahibi Senay_Bekir
-
Erkek arkadasimdan ayrilali bi kac ay oluyor, dun email atmis msn'den. Email de aynen soyle yazmis, benim hayatimda biri var hatta cok ciddiyim, onu seviyorum gercekten asik olacagim bir insan, ben cok mutluyum onunla. Ailesiyle tanistim herkes biliyor, yilbasindan once nisanimiz var, soz yusugumuzu takmisiz, ben herseyi unuttum yalan cok bos geliyor gecmiste yasadiklarim.
Durduk yere bana bu mesaji yolladi, hic bir anlam veremedim!!
Sizce ne demek oluyor bu? Yani neden bir insan durduk yere bunlari eski kiz arkadasina yazar, onu anlayamadim.
Ikinci email de sunlari yazmis.....rezil ettin dunya aleme kendini pislik, sende seref yok. Umrumda degilsin, yakinda nisanlaniyorum.
Herkes hasta oldugunu biliyor bi iyilik yap doktora git ruh hastasi.
:$ durduk yere neden bunlari yaziyor anlamiyorum, cok sacma degil mi? Dort ay gecmis, ben hic bir sekilde ne ona yazdim nede aradim....nisanlaniyorsa, hayirli ugurlu olsun da, banane beni ne ilgilendiriyor.
bu yazdıklarının çıktısını alıp seni savcılığa şikayet ediyorum yaz yolla bence
Sizden ayrılmak fena koymuş anlaşılan.
Baya bi koydu ama dort ay once ben barismak isteyince havaya girdi ve kafasinda bitirdigini soyledi.
Simdi bu email'ler neyin nesi anlamadim.
birkaç olasılık var sıralıyorum:
1. seni hala unutamadı, nispet yapmak istiyor aklınca.
2. senin ona karşı benden başkasıyla mutlu olamazsın, gerçeğin bendim gibi büyük sözlerin oldu, içine oturmuş aksi olduğunu göstermeye çalışıyor.
3. belki ona bana dön dedin bir ara, bir daha deme diye peşinen söylüyor.
4. hayatındaki kişi seni sevmiyor açtı adamın mailini sana bir şeyler yazdı.
ama her koşulda da hareketi çok saçma.
bu ne ya , afedersiniz ama yuhh demek istiyorum. bence bu çocuk kafayı sıyırmış ya bu kadarı da çoook tuhaf. bence hiç bir şekilde cevap verme, asla... en güzel tepki görmezlikten gelmektir. ben de bu yöntemi uyguladım şimdi kafam rahat...
eğer bir kez daha bunun gibi saçma birşey yazacak olursa, bu arkadaşın dediğini yapabilirsin... buna benzer sorun yaşayanların konularına denk geliyorum bazen burda, eski sevgilisi tehdit edenler falan bu şekilde şikayet edebiliyor.
Bırak kendi kanında kaynasın
bencede en iyisi umursamamak, mesaj atmamaktırdüşünsene o senden mesaj bekliyor ama sen atmıyorsun ve şuan deliriyor bunu düşünmek bile güzeldir çok mu haşin oldu ne
2,3,4 olasiliklar olabilir Kim bilir ne yapmaya calisiyor, bi ara barismak istedim evet ama dort ay onceydi bu.
senle kafayı bozduysa bir hamlen yeterli, onu büyütür de büyütür. seni incitebileceğini sanıyor aklınca. bence de şikayet edeceğini söyle. ihtimal vermese bile korkar.
acaba yanlışlıkla başkasına göndereceği mailleri sana mı yolluyor ki, normal değil çünkü hiç arayıp sormamışsın, peşini bırakmasan, sürekli arayıp sorsan tamam diycem de doktora git ruh hastası falan hakaret ediyor resmen. birdaha ses çıktı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?