Eski sevgili

ben olsam hayali de olsa şöyle yazardım
kusura bakma ben öyle bir aşk sarhoşu olmuşum ki nişanlandıgımı sana haber vermek bile aklıma gelmedi artık düğüne gelirsin diyeceğim ama onada gerek yok
sahi sende sözlenmişsin ee hadi gözün aydın ayağımı sürüyerek gitmişim

Bunu beğendim önce hiç cevap verme boşver diyecektim ama
bu mesajı görünce hoşuma gitti.
Bence bunu aynen yazıp gönder.

:)), Cok iyi olurdu boyle birsey yazmak ama biz ayni cevredeyiz, soz nisan olsa hemen duyar.

Kıskandırmak öfkelendirmek ve bu sayede cevap vermeniz ve irtibat kurmak olabilir belki..

Bende cok sey soylemek istiyorum ama sessiz kalmak en iyisi galiba.

Tabi canım sen sessiz kal en iyisi. Ben gaza gelip yazmışım onu ya :)

Ben de gıcık olduğum zaman gıcık etmek için hep "Ok." yazıyorum Mükemmel bi'etkisi var, sinir etmede birebir

Ben de öyle ama bu dediğim kişi normalde de böyle. Deli ediyor beni deliii

:)), Cok iyi olurdu boyle birsey yazmak ama biz ayni cevredeyiz, soz nisan olsa hemen duyar.

eee aynısını sende duyardın o ne cesaret yazmış sana aşık unutamamış seni
sende ona karşı birşey var konuşmak istiyormusun görüşmek istiyormusun ona karar ver ona göre adım at
istemiyorsan yok say emali
ama istiyorsanda hemen aynı anda cevap yazma bir kaç gün bekle bakalım ondan başka bir tepki daha gelecekmi ona göre yazarsın

sende deseydın seni de anlıyorum aslında benı unutmak kolay olmamalı senın ıcın be yavrummm ama böylee 5 yas cocugu zekasıyla bunu anlatmaya gerek yoktu kı de

öfff bu erkeklerin hepsi mi aynı olur ya. benim de çocukluktan beri tanıdığım bir arkadaşım vardı. ünv.ye başladığımızda çıkma teklifi etmişti, reddetmiştim. sonra beni kıskandırmaya çalışmıştı saçma sapan şeyler.... hiç cevap bile verme, kudursun...

Onun haberleri geliyor bana zaten, benden sonra bi kizla konustugunu herkes biliyor. Hatta benim bi akrabam onu bi dugunde gorup sormus, bi kizla konusuyormussun, nisanlanacakmissin, dogru mu diye sormus, bu da demis ki ailem istedi ama ben istemedim.

Bi kac hafta sonra annem onu yakindan taniyan bi kadinla gorustugunde, konu acilmis, annemde demis biz kizla nisanlanacakmis, oda olmamis, kadin da yok halen beraberler, ciddiler, kizi isteyecekler demis.
Ama hangi akilla o email'i bana yazdi amlamadim.
Evet cvp vermemek en iyisi, yazacaksa zaten yazar yine. Tamam cnm cok tesekkurler :)

Maalesef.
Kiskandirmak icin sozlenip, nisanlanacaksa, gittigi yol pekte iyi bi yol degil.

Şimdi ki kız arkadaşı sizden haberdar olup kıskandırmak umudunuzu kesmeniz için söylemiş olabilir diye düşünüyorum

Acaba bunları mı duydu ki sağdan soldan?
Aklınca sana "Beni başkalarına sordurma durum bu" diye anlatmaya mı çalışmış ki?:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…