- Konu Sahibi Senay_Bekir
-
Lol :)), evlenmeden once de son bi defa pas atmis sana.
Yani kiza yazik ama oyle bi erkekle durdugu kabahat.
Sizde kim ayrilmisti?
Kendi esip esip terkediyodu sonra 1 ay sonra dönüyodu 2. yapışında "eeh yeter"deyip kökten bitirmiştim yemedi demekki
Benim sevdiğim ama dünyanın en vurdumduymaz insanının beni delirttiği tek kelimeyi soylerdim. Aynen şöyle:
iyi
Benim sevdiğim ama dünyanın en vurdumduymaz insanının beni delirttiği tek kelimeyi soylerdim. Aynen şöyle:
iyi
ben olsam hayali de olsa şöyle yazardım
kusura bakma ben öyle bir aşk sarhoşu olmuşum ki nişanlandıgımı sana haber vermek bile aklıma gelmedi artık düğüne gelirsin diyeceğim ama onada gerek yok
sahi sende sözlenmişsin ee hadi gözün aydın ayağımı sürüyerek gitmişim
ben olsam hayali de olsa şöyle yazardım
kusura bakma ben öyle bir aşk sarhoşu olmuşum ki nişanlandıgımı sana haber vermek bile aklıma gelmedi artık düğüne gelirsin diyeceğim ama onada gerek yok
sahi sende sözlenmişsin ee hadi gözün aydın ayağımı sürüyerek gitmişim
Bende cok sey soylemek istiyorum ama sessiz kalmak en iyisi galiba.
Ben de gıcık olduğum zaman gıcık etmek için hep "Ok." yazıyorumMükemmel bi'etkisi var, sinir etmede birebir
Bunu beğendim önce hiç cevap verme boşver diyecektim ama
bu mesajı görünce hoşuma gitti.
Bence bunu aynen yazıp gönder.
:)), Cok iyi olurdu boyle birsey yazmak ama biz ayni cevredeyiz, soz nisan olsa hemen duyar.
Kıskandırmak öfkelendirmek ve bu sayede cevap vermeniz ve irtibat kurmak olabilir belki..
Erkek arkadasimdan ayrilali bi kac ay oluyor, dun email atmis msn'den. Email de aynen soyle yazmis, benim hayatimda biri var hatta cok ciddiyim, onu seviyorum gercekten asik olacagim bir insan, ben cok mutluyum onunla. Ailesiyle tanistim herkes biliyor, yilbasindan once nisanimiz var, soz yusugumuzu takmisiz, ben herseyi unuttum yalan cok bos geliyor gecmiste yasadiklarim.
Durduk yere bana bu mesaji yolladi, hic bir anlam veremedim!!
Sizce ne demek oluyor bu? Yani neden bir insan durduk yere bunlari eski kiz arkadasina yazar, onu anlayamadim.
eee aynısını sende duyardın o ne cesaret yazmış sana aşık unutamamış seni
sende ona karşı birşey var konuşmak istiyormusun görüşmek istiyormusun ona karar ver ona göre adım at
istemiyorsan yok say emali
ama istiyorsanda hemen aynı anda cevap yazma bir kaç gün bekle bakalım ondan başka bir tepki daha gelecekmi ona göre yazarsın
sende deseydın seni de anlıyorum aslında benı unutmak kolay olmamalı senın ıcın be yavrummm ama böylee 5 yas cocugu zekasıyla bunu anlatmaya gerek yoktu kı de
öfff bu erkeklerin hepsi mi aynı olur ya.benim de çocukluktan beri tanıdığım bir arkadaşım vardı. ünv.ye başladığımızda çıkma teklifi etmişti, reddetmiştim. sonra beni kıskandırmaya çalışmıştı saçma sapan şeyler.... hiç cevap bile verme, kudursun...
Onun haberleri geliyor bana zaten, benden sonra bi kizla konustugunu herkes biliyor. Hatta benim bi akrabam onu bi dugunde gorup sormus, bi kizla konusuyormussun, nisanlanacakmissin, dogru mu diye sormus, bu da demis ki ailem istedi ama ben istemedim.
Bi kac hafta sonra annem onu yakindan taniyan bi kadinla gorustugunde, konu acilmis, annemde demis biz kizla nisanlanacakmis, oda olmamis, kadin da yok halen beraberler, ciddiler, kizi isteyecekler demis.
Ama hangi akilla o email'i bana yazdi amlamadim.
Evet cvp vermemek en iyisi, yazacaksa zaten yazar yine. Tamam cnm cok tesekkurler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?