Eski sevgili

Bilemem ama eski erkek arkadasimin yazisini cok iyi biliyorum ve o email'i onun gonderdiginden eminim.
Bence de cok sacma ama bu o iste o yuzden hic sasirmadim.

Hmmm.. Eğer eski erkek arkadaşınsa,kendini komik duruma düşürmekte iyiymiş

Bence de muhatap olma..Kendi hayatına bak boş verrr

Bence siz onun baya bi içine oturmuşsunuz. Sözlenince de (tabi doğruysa) " baaakk gördünmü yüzüğümüüüü, çok sevdiğim kızıııı, hemende yüzük taktım ona" vs gibi itici çocukca bir mail olmuş. Sallamayın

cok komık ya
durup dururken neden yazmıskı bunları guldum yanı okurken
ben olsam ıgneleyıcı bır cevap yazardım yanı tam anlamıyla ıyıde bundan banane sorduk mu sana manasına gelen ıgneleyıcı bır cevap ya da bır ozlu soz olabılır aklıma gelmedı sımdı ama bulur yazardım super olurdu yanı

Onu ben terk ettigim icin bana karsi bi nefreti vardi.
Ama bu email'i durduk yere niye atar onu anlamadim, cok sacma gercekten, boyle sacmaliklari vardi o yuzden hic sasirmadim sadece guluyorum. :)), aynen oyle, hic cvp bile yazmicagim.

:)), evet cidden komik.
Artik Kim bilir neden yazdi, cok merak ediyorum amaci ney ama cevap yazmam.
Bende yazmamak icin kendimi zor tutuyorum, yoksa iyi olurdu oyle igneleyici bir cvp. :)

ooo sen çok gecikmişsin ben nikahlandım bile yaz bence

şaka bir yana,hiç sallama cevap bile atma sen birşey demeyince emin ol ikinci üçüncü mail de gelecektir

Ikinci email de sunlari yazmis.....rezil ettin dunya aleme kendini pislik, sende seref yok. Umrumda degilsin, yakinda nisanlaniyorum.
Herkes hasta oldugunu biliyor bi iyilik yap doktora git ruh hastasi.
:$ durduk yere neden bunlari yaziyor anlamiyorum, cok sacma degil mi? Dort ay gecmis, ben hic bir sekilde ne ona yazdim nede aradim....nisanlaniyorsa, hayirli ugurlu olsun da, banane beni ne ilgilendiriyor.

tekrar bi gelişme olursada bildir bize canım
durup dururken o msjı yazdıysa o fostur eminim..

Canim yine email atmis....
Ikinci email de sunlari yazmis.....rezil ettin dunya aleme kendini pislik, sende seref yok. Umrumda degilsin, yakinda nisanlaniyorum.
Herkes hasta oldugunu biliyor bi iyilik yap doktora git ruh hastasi.
:$ durduk yere neden bunlari yaziyor anlamiyorum, cok sacma degil mi? Dort ay gecmis, ben hic bir sekilde ne ona yazdim nede aradim....nisanlaniyorsa, hayirli ugurlu olsun da, banane beni ne ilgilendiriyor.

bu yazdıklarının çıktısını alıp seni savcılığa şikayet ediyorum yaz yolla bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…