Eski sevgilim...

18 yaşında ilk kez öpüşen bir erkeğin konuşmaya başlama yaşı da 13 falandır herlade sen içini ferah tut tatlım, muhtemelen sana yalan söylemiştir

kavgalıydık.

bana sormadan kafasında ufak ufak parçaları birleştirip senaryo kurdu. sonra bana kızmaya başladı. iş güvensizliğe oradan aldatmaya geldi...

bilir benim ne çok kızdığımı. ben bana güvenmeyenden ve benim gururumu inciten kişiden nefret ederim.

dedikoduyu falan sevmezdi pek. ama özelini bilirim.

eğer tepesini çok attırdıysan belki %10 ihtimal yapabilir. en olmadı arada bi selamlaş falan o zaman yapmaz heralde.

18 yaşında ilk kez öpüşen bir erkeğin konuşmaya başlama yaşı da 13 falandır herlade sen içini ferah tut tatlım, muhtemelen sana yalan söylemiştir

afedersin de ne yapması gerekiyodu? 10 yaşında öpüşüp 18ine kadarda önüne geleni sıradan geçirmesi falan mı?

haklısın

çook teşekkür ederim. içimi rahatlattın

bu bana ders olsun...

ne demek eğer söylersede birilerine adam yerine koyup ömürlük sandım salaklık etmişim vs dersin olur biter keza durum gerçektende öyle sanırım.
bencede ders olsun öyle yaklaşımlarda bulunma insanlara bulunmalarınada izin verme sorun eden olursada kendimi o kadar ucuz görmüyorum dersin...

sakın ama sakın sorma !!! onun kuyruguna basacak birşeyde yapma o hırsla gözü döner ne yapacağı belli olmaz o senınkını söylerse sende onunkını söyle

herşey olacağına varır,

ilerde utanacağın şeyler yapma
ha yaptın diyelim, o zaman yaptıklarının arkasında dur her zaman

dünyanın sonu değil, allah daha beterinden saklasın

ne yaşadıysan yaşadın
sakın arama,msj atma
okulda konuyu açarsa da güzel günler geçirdik ama bitti de
sakın korkma,millet neler yapıyo
iftira dersn,birleşmek için her gün arıyo dersin v.s.. işte:94:

canım benim hiç korkma, yapmaz öyle şeyler, onun da arkadaşların dediği gibi ilk öpüşmesi değildir :) söylemez yani kimseye, merak etme sen. söylerse bile, gül geç insanlara, panik olma sakın.

tatlım butun sırlarımı bılıyor derken nasıl sırlardı bunlar da bu kadar telas ettın sen .ayrıca cokmu kavgalı ayrıldınız da anlatmasın dan korkuyorsun ?hem anlatsada ortada senın dedıgıne gore bırsey yk sadece opusmussunuz kı bu gayt normal bısey daha ılerıye gıtmedıkten sonra ne korkun olabılır kı ? kı ılerıye gıtmıs olsan bıle bu senın ozelın ve tercıhın kımı ılgılendırebılır ?ayrıca uzelerek soyluyorum kı cnm ,erkek arkadsın olgun bır yasta degılmıs yanı 18 yasındakı bır genc cocuk boyle seylere maceracı bır yonu vardır .yanı tutup da 25 yasındakı cocuktan beklemessın bız opusmustuk bılıyormsn demeyı ,ama 18 yasındakı cocuk bıre on katarak anlatır hıkayeyı ,hanı buyudu yaa hava atacak yaa o mısal :)

neden korkuyosun yahu korktuğun işe niye kalkışıyosun mesaj fiilan çekme koorktuğunu belli etmiş olup onun eline koz verirsin unutma sonra sana isteği herşeyi yaptırmaya kalkışır.buda sana ders olmuş oldu

ondan bi zarar gelmedıgı surece ıyı bı ınsandı olmadı kısmet degılmıs falan de mutlaka kulagna gıder ve karsı tepkı gelıstrmesını engeller.ama olakı hakkında konusursada sogukkanlılıkla onu tekrar kabul etmedgm ıcın yapıyor dersın sonucta cokta umursayan olmayacaktr cunku herkesn kuyruk acısıyla boyle yapabılecegnı tahmın eder cevren canım rahat ol

bu gün konuştuk.barışmak istedi. hayır dedim. merak etme kimseye kötü bir şey söylemem seninle ilgili dedi.

anlatırsa kendi bileceği iş. haklısınız, bu benim özelim.

benim pek böyle sevgili falan deneyimim olmadı. ne yapacağımı bilemiyorum o yüzden de korkuyorum işte her bir şeyden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…