Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umutsuzun listesi ile yarışır1-yurtdisina okumaya giden ex
2-arabasi olan ex
3-fakir ex(denizci)
4- sana kedicik diyen ex
5-sana buyucu diyip kufur eden ex
Bunlar icinde ayni olanlar hangileri?
5 ay önce bitirmiştik. Kendisi yurt dışına gitmişti ve orda kalıp kalmayacağı belli değildi. Bi gün yurt dışındayken beni aradı ve bitirmek istediğini söyledi. Uzak mesafe olayı vs. Ben çok tepki vermiştim bu olayda. Aniden terk ettiği için. 5 ay hiç iletişim olmadı. İnstagramdan istek attım. O da istek attı takipleştik. Ama yazmadı. Sonra ben kendi fotoğrafımı attım hikayede atar atmaz beğendi. Ama yine yazmadı. 1 gün sonra da o hikaye attı İstanbul manzarasını. O bunu atınca ben de yazdım yanıt olarak İstanbula mı döndün diye. Konuşmaları atıyorum buraya. Geç saat aralıklarla cevap verdi zaten. Hayatında biri mi vardır sevgilisi ya da ilgilendiği başkası. İstemiyorsa da neden buluşmaya evet dedi. Siz ne düşünüyorsunuz
Ne güzel is, oraya gitti ortak kızlar oh sefasını sürdü seni süründürdü ağlattı üzdü kendini kötü hissettirdi. Geri geldi 2 ay oldu umrunda olmadı. Durduk yerde takip isteği atınca bu kızda buradaymış dedi. Kendi geldi nasılsa dedi ohhh buluşacak. 5 ay seni çektirdiği ile bıraktı. Hayır ben senin ablam olsam gram müsade etmem böyle bir buluşmaya. Terbiyesiz herif.5 ay önce bitirmiştik. Kendisi yurt dışına gitmişti ve orda kalıp kalmayacağı belli değildi. Bi gün yurt dışındayken beni aradı ve bitirmek istediğini söyledi. Uzak mesafe olayı vs. Ben çok tepki vermiştim bu olayda. Aniden terk ettiği için. 5 ay hiç iletişim olmadı. İnstagramdan istek attım. O da istek attı takipleştik. Ama yazmadı. Sonra ben kendi fotoğrafımı attım hikayede atar atmaz beğendi. Ama yine yazmadı. 1 gün sonra da o hikaye attı İstanbul manzarasını. O bunu atınca ben de yazdım yanıt olarak İstanbula mı döndün diye. Konuşmaları atıyorum buraya. Geç saat aralıklarla cevap verdi zaten. Hayatında biri mi vardır sevgilisi ya da ilgilendiği başkası. İstemiyorsa da neden buluşmaya evet dedi. Siz ne düşünüyorsunuz
Ben de ben de. Gelse de bi anlatsa bize mutfak yapıldı mı, yenge delirdi mi?Umutsuzu ozledim ben ya![]()
Ben dw sizinle aynı fikirdeyim. Beni kenarda tutmak için yaptı ki bence ilgilendiği başka biri var. Olmazsa buna dönerim kafasında
Arada flörtlerde varMervecim sen de maşallah pek hızlısın 5 ayda 3 adam elden geçirmişsin![]()
Ben de farkedip kestim konuşmayı. Ama attığım her tweeti her fotoğrafı beğeniyorKonuşmayı siz sürdürmüşsünüz, zoraki konuşmuş. Davet eden de sizsiniz, çok istekli gibi gelmedi bu çocuk bana.
o ayrılmak istediğinde ben biraz ağır sözler kullanmıştım ona ben biraz bu durumdan çekindiğini düşünüyorum buraya gelince yazmama nedenindeBence kötü birşey yazmamış.
sen teklifini yazmışsın.
artık o da isterse bir görüşür duruma bakarsınız.
ben dalga falan görmedim.
gerçi o ayrılmak istemiş bu durumda yazmamalıydın fakat madem istiyorsun yüzyüze bir görüşmek en iyisi
Maşallah. Ama bu övünülecek bir durum değil bebeğim.Arada flörtlerde var
6 tane daha bulsa futbol takımı kuracak hanım kızımız, Exspor FK1-yurtdisina okumaya giden ex
2-arabasi olan ex
3-fakir ex(denizci)
4- sana kedicik diyen ex
5-sana buyucu diyip kufur eden ex
Bunlar icinde ayni olanlar hangileri?
Bu da seni tanıyor çünkü. Bi kere geçtiği dalga yetmemiş.Ben de farkedip kestim konuşmayı. Ama attığım her tweeti her fotoğrafı beğeniyor
Beğense ne beğenmese ne. Çocuğun sizle konuşası yokmuş. Herkes ilgiden hoşlanır ki, hiç bence anlam yüklemeyin.Ben de farkedip kestim konuşmayı. Ama attığım her tweeti her fotoğrafı beğeniyor
Aynen beğeni atarak dalga geçiyorBu da seni tanıyor çünkü. Bi kere geçtiği dalga yetmemiş.
Tamam zaten konuşmuyorum ben deBeğense ne beğenmese ne. Çocuğun sizle konuşası yokmuş. Herkes ilgiden hoşlanır ki, hiç bence anlam yüklemeyin.