- 15 Nisan 2020
- 87
- 21
- 18
- 27
- Konu Sahibi 0denizkiziii0
-
Çok zor benim için. Bir yandan hala seviyorum bir yandan bazı şeyler eskisi gibi değil. Zamana bırakalım derken bu zamanı kendime de vermek istedim. En ufak bi şüphe kalırsa aklımda dönmeyi düşünmüyorum. Yüz yüze görüşmeden bi karar vermek istemiyorum ama bende. Keşke daha erken yazsaydı keşke.Banada eski sevgilim tarafından aynı mesaj atılmıştı harfi harfi böyle 6 ay sonra yazmıştı.
Tipik erkekler aynı şeyleri söylüyor seni umutlandırmak istiyor eğer
YALNIZ OLMASA ASLA YAZMAZDI
bunu da aklından çıkarma şans verme bende vermedim pişmanlıklarınada inanma seni sevdiğinede inanma
SIRF YALNIZ OLDUĞU İÇİN YAZDI YALNIZ OLMASA YÜZÜNE BAKMAZDI EMİN OLABİLİRSİN.
Erkek kıtlığında değiliz elini sallasan ellisi kendini yıpratmana değmez çünkü aynı nedenden tekrar biter bu yüzden bikez bittiyse geri devam ettirme ama büyük ihtimal ona dönersin öyle hissettim ama yapma bu hatayı
Neden ayrildiginiz cok fazla onemli bu durumda..Çok zor benim için. Bir yandan hala seviyorum bir yandan bazı şeyler eskisi gibi değil. Zamana bırakalım derken bu zamanı kendime de vermek istedim. En ufak bi şüphe kalırsa aklımda dönmeyi düşünmüyorum. Yüz yüze görüşmeden bi karar vermek istemiyorum ama bende. Keşke daha erken yazsaydı keşke.
Sıkıldım senden deyip ayrılmıştı. Eski konularda da anlattım. Hala seviyorum. Ama aynı olmuyormuş bazı şeyler bu kadar zaman sonra. Barışsak ne değişir onda bunu da bilmiyorum.Ayrılma sebebine, güncel hissiyata ve barışma koşullarına göre değişiyor bence.
Zamanında çoook sevdiğim (çocukluk aşkı işte ne kadar seveceksem) biri vardı, anlaşamadığımız için kavga etmeden ayrılmıştık. Uzun zaman sonra yazdı. Hala saygı duyduğum, sevdiğim bir insan mesela ama ikimiz de değişmedik. Bakış açılarımız sabit aynı mevzularda. Olmayacaktı yani zorlamanın manası yok
Neden ayrıldınız, neden barışıyorsunuz, hala o kişiye karşı içinizde aşk besliyor musunuz bunlar mühim.
Peki seni ağlatmasını , kırmasını nasıl affediceksin ? bu kadar kolay mı ? ilk zamanlar inan öyle olyor 7 aydan sonra alışırsın kendini toparlarsın hala kendine vakit vermiyorsun erkekleri merkezin yapma arkadaşlarında olsun tekrar üzülürsen ne yapacaksın bunu kaldırabilecek misin ? ya o bir buçuk ay süresinde başka biriyle flörtleştiyse başkalarıyla görüştüyse sonra pişman olup sana dönmek istediyse erkeklere çok güveniyorsun ben aldatılmış biri olarak söylüyorum kandırılmış olabilirsin ama daha fazla kırılman lazımki gururun devreye girsin yeterince acı çekmemişsin kendine değerde vermiyorsun ama senin hayatın sonuçta döneceksin biliyorum çünkü sabredemiyorsun , sende yalnızlığa tahammül edemiyorsun alışkanlıkla sevgiyi karıştırmışsınÇok zor benim için. Bir yandan hala seviyorum bir yandan bazı şeyler eskisi gibi değil. Zamana bırakalım derken bu zamanı kendime de vermek istedim. En ufak bi şüphe kalırsa aklımda dönmeyi düşünmüyorum. Yüz yüze görüşmeden bi karar vermek istemiyorum ama bende. Keşke daha erken yazsaydı keşke.
Ben cok elzem bi durumdur diye dusunerek sormustum, sıkılmak soğumak ilgisizlik bunlar sebep değil sevmiyor olmanin bahanesidir.. gercekten boyle bi bahaneyle sizi terkeden birine değil ikinci sansi cevap bile vermem.Sıkıldım senden deyip ayrılmıştı. Eski konularda da anlattım. Hala seviyorum. Ama aynı olmuyormuş bazı şeyler bu kadar zaman sonra. Barışsak ne değişir onda bunu da bilmiyorum.
Başkası olduğunu düşünmüyorum. Ayrılmadan 1 hafta önce 10 gün yanındaydım. Telefonu her şeyi ortadaydı. Şifresini her şeyi biliyordum. Arkadaşlarıyla tanıştım hep okuluna gittik 2 defa herkese tanıttı kız arkadaşım diye. Ona o ilgiyi vermeyi düşünmüyorum uzun süre. İlişkinin ilk yılındaki gibi olmasını çok isterdimAramadım cunku kafam karışıktı cumlesını meali, karsıma biri ciktı sansımı denedim olmadı. Sansımı deneyecek ortamda yok suan pandemı var, mesajlaşmaya konusmaya sevilmeye ihtiyacım var. Gecen gun arkadasımla benim hakkında konustgunda hala beni sevdıgın ogrendım bu ozguvenle adım atıyorum. Beni sev. Cunku egomun buna ihtiyacı var demıs.
Ayrılık surecinde ya bırıne asık olsaydın sen? Seven adam pısman adam bunca zaman bekler mi, sevdıgını baskasına vermeyi goze alır mı?
Diger konudan bılıyorum, affedeceksın bu cocugu sen.
Ama pısman olacaksın onu da dıyım.
Şu saatten sonra tahammülüm yok artık. Denemek istiyorum ama olmuyorsa da zorlamayacağımGeldili gittili ilişkilerin bir sonu olmuyor ayrıl barış ayrıl barış en sonunda yeni birini bulunca ayrıl barışlarda bitiyor canınız kalbiniz ne yapmak istiyorsa onu yapın derim barışırsanızda pişman olursunuz barışmasananızda niye barışmadım diye pişman olursunuz en iyisi canının ne istiyorsa onu yapın kafanızda barışmak var gibi
Adam senden sıkıldım dıyıp ayrıldı. Suan yok zaten senden sıkıldığında vardı. Malesef kız istemedi ve olmadı. Arkadaslarıyla tanıstırması sevgı kıstası mı? Millet bosaniyor artık birbirini sevmeyip biliyorsun. Tanıstirdı benı seviyoru unut.Başkası olduğunu düşünmüyorum. Ayrılmadan 1 hafta önce 10 gün yanındaydım. Telefonu her şeyi ortadaydı. Şifresini her şeyi biliyordum. Arkadaşlarıyla tanıştım hep okuluna gittik 2 defa herkese tanıttı kız arkadaşım diye. Ona o ilgiyi vermeyi düşünmüyorum uzun süre. İlişkinin ilk yılındaki gibi olmasını çok isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?