Eski sevgiliyle barışıp eskisi gibi olunur mu?

güven gittiği zaman ne saygı ne sevgi kalıyor hiçbirşey kalmıyor

Ben genelleme yapmayacağım. Hayatta her şey mümkün diyorum. Kendi yaşadıklarım, çevremde gördüklerim hayatta genelleme yapılamayacağını kısmen de olsa öğretti.

Kendi hikayemden örnek vereyim;
Eski erkek arkadaşım, eski sevgilisi ile ayrılmış ve hemen ardından biz görüşmeye başlamışız, baya bir süre de çıktık. Ayrıldık, onlar evlendiler.
Demek ki benimleyken onu ne kadar sevdiğini anlamış. Bu durumlarda belirli bir formül yok malesef. Doğru ya da yanlış demiyorum. Demek ki bazı insanlar, genel durumlardan apayrı bir şekilde ne istediklerini fark ediyorlar. Böyle bir durumda, arada kalbi kırılan (ama zamanla iyileşen) bir ben olmasına rağmen onlar mutlu bir yuva kurabildiler.
Sizin durumda da belki o da size olan duygularını fark etmiştir.
Ama bu düşünce yine de sizi çokça ümitlendirip düşüncesiz davranışlara itmesin.
Temkinli olun, prensiplerinizi kaybetmeyin, taviz vermeyin, kurallarınızı koyun. Sizinle olmak istiyorsa sizin kurallarınıza göre hareket etsin. İçinizde minicik bir güvensizlik varsa zorla oldurmayın bir şeyleri. Daha iyisi sizi bekliyor olabilir. Mantığınızı devre dışı bırakmayın. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Benim eski erkek arkadaşım da ayrilirken aynisini soylemisti: "seni istemiyor değilim, su an hayatimda kimseyi istemiyorum."
Hatta ondan once sadece arkadaşım olan biri de benim yakin hissetmeye basladigimi anlayinca aynısını söylemişti. Boyleler, kapilari tam kapatmak istemiyolar sanirim, deniyolar falan bakalım hala elde edebiliyor muyum diye.
Allah im iyi insanlari iyi insanlarla... Amin

Çok guzel anlatmış hanımefendi.Gerçekten gerek yok.Bence yoluna bak 1 kez yapan hep yapar.

Bir de bunların hal hatır sorup vicdan yaptırmaya çalışan versiyonu var biri de benim başımda bir zamanlar ağladığım şeyler için için şimdi iyi ki olmamış diye şükrediyor ya insan o aşamaya geldim bunlara hiç açık kapı bırakmamak lazım. Ya da dönüşünde katı kuralların olacak eskisi gibi olmayacağını bilmesi lazım. Çabalaması lazım çok çok.

Gitmiş bir bakinmis senden iyi goremeyince dönmüştür. Bir kere ayrilik girince araya zor. Ama sen bilirsin tabi

Sıkıldım senden deyip ayrılmıştı. Eski konularda da anlattım. Hala seviyorum. Ama aynı olmuyormuş bazı şeyler bu kadar zaman sonra. Barışsak ne değişir onda bunu da bilmiyorum.
Hiç bişey değişmez. Hele böyle bir aramayla dönersen söyleyeceği tek şey 'kız cepte'. Zaten ayrılık sürecini atlatmışsın istersen bir şans daha ver ama yine üzülüceksin ve bu sefer ondan nefret ediceksin.

Hayatında biri olmuştur. Onunla bitince yedek te bekleyen sana dönmüş. Zerre sevgisi olsa bir gün ayrı kalmazdı.
Benim de hayatımda olan biri ansizin birini bulmuştu. Seni arkadaş olarak çok seviyorum diye beni de arıyordu. Arkadaş dost adı altında yedekte tutmakti amacı.

Cocuk seni aradiginda icinde o eski heyacanin yoksa hic zorlama. Hazir bitmis 2 ay gecmisken ayni seyleri tekrar yasama

Eski sevgiliye donmek, ev tisortuyle disariya cikmak gibi. Rahat, bildik ama ozel degil. Hep bir huzursuzluk keske giymeseydim hissi

Ex'ten next olmaz derler. O yüzden bırak.bnm yıllar once cok etkılendığim biri vardı ve ben okurken 2 gun sevgılı olduk ve bana tr ye dön görüşelim falan dedi. Bende çok sınır oldum bu lafına. Aramadım hıç. Megerse bana gelen özel numara aramaları ondanmış falan filan. Eşimle tanıstım 3 hafta olmuş. İtiraflar itiraflar ama ben sans vermedım. Sene 2002 den berı tanısıyoduk. 2004 te unıye gıttım 2008 de mezun. 2014 te benı arıyo. Senle bı gelecek dusunuyorum falan. Gectı dedım bende. Ben çok aşıktım ona kı ünide hiç sevgilim olmadı 4 sene. O yüzden bırak. Kıymetını bilmeyenle gelecek dusunme.
Unutma seni sevenle hayat birleştir,üzenle değil.
Bana bi sözüde 3 haftadır tanıdıgını bana mı tercih ediyosun. Yanı senı 12 senedir tanıyom ne değişti ki.

Ya bu adqma hiççç ama hiç güvenmiyorum..Tecrübelerim hep bu adamın seni tekrar üzeceğini söylüyor..SIKILDIM BİTİRELİM-ÜZÜLDÜM BARIŞALIM..?? Seni ne sanıyor? Farkındamısın canım hep kendi istek ve hisleriyle hareket ediyor. Ben seni tanımam etmem ablacım ama üzülmeni hiç istemiyorum bu herif bencil bencil! Sen yine bir şans vericeksin buna eminim,kınamıyodumda,ancak zaman içinde yine üzülecek ve benzer konu açacaksın.. kaç bu adamdan derim.. ayakların popona değercesine kaç hemde. Ha birşey daha,şimdi dönen o ya dilediğini söyle şartlarını sırala sert yap peşinde süründür 1.5 ay gözyaşını akıtmaya ne hakkı vardı ,hepsinin bedelini ödesin bir zahmet..

olmaz denedim oradan biliyorum ayrıca bu adamla hiç olmaz adam resmen başkalarını denemiş olmayınca gelmiş işte

Niye ayrıldınız sebepleri onmli biz eşimle vir bucuk sene ayrı kaldık sonra barıştık evlendik gecerli sebepler vardi bzm

Yalnız olmayıp yazsa bu sefer seni yedekte tutuyor derler.
Yalnız olup yazsa dert yazmasa dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…