- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
- Konu Sahibi 0denizkiziii0
-
güven gittiği zaman ne saygı ne sevgi kalıyor hiçbirşey kalmıyorBen eski esime ikinci sansi vermistim 4 ay surdu. 4 ay sonra fabrika ayarlarina dondu ve yeniden gitti. Kirginliklar olunca bir daha hicbirsey eskisi gibi olmuyor. En ufak birseyde eski seyler ortaya geliyor ne kadar cabalasan da. Tek bildigim seven birakamaz. Bosta kalmis muhtemelen. Sevgi emek gercekten. Onceden emek harcamamissa artik sanmiyorum. Sevdigimi anladim cumlesi de komik. Insan sevdigini anlamak icin dusunmeye gerek bile duymaz. Bunu anlamak icin dusunmesi gerekiyorsa sevmiyordur bence. Guven zaten tek kullanimlik. Bir kez o guven gittiyse, bir daha gelmiyor.
Çok guzel anlatmış hanımefendi.Gerçekten gerek yok.Bence yoluna bak 1 kez yapan hep yapar.Banada eski sevgilim tarafından aynı mesaj atılmıştı harfi harfi böyle 6 ay sonra yazmıştı.
Tipik erkekler aynı şeyleri söylüyor seni umutlandırmak istiyor eğer
YALNIZ OLMASA ASLA YAZMAZDI
bunu da aklından çıkarma şans verme bende vermedim pişmanlıklarınada inanma seni sevdiğinede inanma
SIRF YALNIZ OLDUĞU İÇİN YAZDI YALNIZ OLMASA YÜZÜNE BAKMAZDI EMİN OLABİLİRSİN.
Erkek kıtlığında değiliz elini sallasan ellisi kendini yıpratmana değmez çünkü aynı nedenden tekrar biter bu yüzden bikez bittiyse geri devam ettirme ama büyük ihtimal ona dönersin öyle hissettim ama yapma bu hatayı
Hiç bişey değişmez. Hele böyle bir aramayla dönersen söyleyeceği tek şey 'kız cepte'. Zaten ayrılık sürecini atlatmışsın istersen bir şans daha ver ama yine üzülüceksin ve bu sefer ondan nefret ediceksin.Sıkıldım senden deyip ayrılmıştı. Eski konularda da anlattım. Hala seviyorum. Ama aynı olmuyormuş bazı şeyler bu kadar zaman sonra. Barışsak ne değişir onda bunu da bilmiyorum.
2 ay önce erkek arkadaşım benden ayrılmıştı. Hatta Tam 1.5 aydır yazmıyor ne yapmalıyım?
Şöyle başlık açmıştım. Bugün aradı çok pişman oldum, ilk başta kendimi haklı görüyordum ama zaman geçtikçe senin haklı olduğunu anladım, aramadım bu kadar zaman çünkü kafam karışıktı, arasam yine tartışırız diye düşünüyordum kendimi çok sıkışmış hissesidiyordum ayrıldığımızda dedi. Ben kendimi ölçtüm tarttım seni hala seviyorum ve kaybetmek istemiyorum, sana beni affet diyemem ama bunun için çabalayacağım dedi. Giriş çıkışlar açılsın izin verirsen yanına gelmek istiyorum, lütfen hayır deme istemiyorsan bile beni bi kez yüz yüze dinle lütfen dedi. Zamana bırakalım dedim. Bu telefonu çok uzun zamandır bekliyordum arayınca çok mutlu olurum diyordum. Ama öyle hissetmedim. 2 ay boyunca o kadar ağladım o kadar ruh haline girip çıktım ki. Bir saat önce siliyorum onu derken bir saat sonra aramıyor diye üzülürken buldum kendimi. Ne yapmam lazım şimdi. Onun ciddi olup olmadığını nasıl anlayabilirim. Bilemem ki beni tekrar bırakmayacağını güvenim kırılmış. Ama hala seviyorum bunu biliyorum. Ama eskisi gibi olabilir miyiz ki?
2 ay önce erkek arkadaşım benden ayrılmıştı. Hatta Tam 1.5 aydır yazmıyor ne yapmalıyım?
Şöyle başlık açmıştım. Bugün aradı çok pişman oldum, ilk başta kendimi haklı görüyordum ama zaman geçtikçe senin haklı olduğunu anladım, aramadım bu kadar zaman çünkü kafam karışıktı, arasam yine tartışırız diye düşünüyordum kendimi çok sıkışmış hissesidiyordum ayrıldığımızda dedi. Ben kendimi ölçtüm tarttım seni hala seviyorum ve kaybetmek istemiyorum, sana beni affet diyemem ama bunun için çabalayacağım dedi. Giriş çıkışlar açılsın izin verirsen yanına gelmek istiyorum, lütfen hayır deme istemiyorsan bile beni bi kez yüz yüze dinle lütfen dedi. Zamana bırakalım dedim. Bu telefonu çok uzun zamandır bekliyordum arayınca çok mutlu olurum diyordum. Ama öyle hissetmedim. 2 ay boyunca o kadar ağladım o kadar ruh haline girip çıktım ki. Bir saat önce siliyorum onu derken bir saat sonra aramıyor diye üzülürken buldum kendimi. Ne yapmam lazım şimdi. Onun ciddi olup olmadığını nasıl anlayabilirim. Bilemem ki beni tekrar bırakmayacağını güvenim kırılmış. Ama hala seviyorum bunu biliyorum. Ama eskisi gibi olabilir miyiz ki?
Banada eski sevgilim tarafından aynı mesaj atılmıştı harfi harfi böyle 6 ay sonra yazmıştı.
Tipik erkekler aynı şeyleri söylüyor seni umutlandırmak istiyor eğer
YALNIZ OLMASA ASLA YAZMAZDI
bunu da aklından çıkarma şans verme bende vermedim pişmanlıklarınada inanma seni sevdiğinede inanma
SIRF YALNIZ OLDUĞU İÇİN YAZDI YALNIZ OLMASA YÜZÜNE BAKMAZDI EMİN OLABİLİRSİN.
Erkek kıtlığında değiliz elini sallasan ellisi kendini yıpratmana değmez çünkü aynı nedenden tekrar biter bu yüzden bikez bittiyse geri devam ettirme ama büyük ihtimal ona dönersin öyle hissettim ama yapma bu hatayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?