Eski sevgiliyle barışıp eskisi gibi olunur mu?

Diş hekimliği öğrencisiyiz ikimizde

Yanlış anladınız. Arkadaşlarıyla tanıştırnası sevgi kıstası değil başkasına gönlünü kaptırsa telefonu elimin altındaydı, arkadaşlarının hepsini tanıyordum. Ama diğer dediklerinizde haklısın muhtemelen yine sıkıldım der gider muhtemelen pişman olurum

Bundan sonrasi icin iyi tartin kendinizi ezdirmeyin ,
Bende esimle sevgiliyken yaptigi abuk subuk davranislardan ayrildkm tam 3 ay konusmadik,karantinada yoktu ,dogim gunumdu yazdi konustuk toparladik evlendik ,kismet bu isler

Venüs retrosuna doğru giderken asla yapılmayacak hareket. Retroyu geçtim normalde de barışmayın derdim şimdi barışırsanız daha çok pişman olursunuz. Yine de ısrarcıysanız deneyin ama dersinizi alın bu defa. Sevgiler

yanlış takip etmediysem bu kişiyle ilgili açtığın 3. başlık..3 konudada olumlu bir yanıt almadın.

yok kuzeni aradı yok kendisi aradı İnan bunların sevmeklepişman olmakla bir alakası yok. Ayrıca uzK mesafe ilişkisi hiçbir zaman net olarak ne yaşadığını anlamayacaksın yaşayıp gör diycem ama zaman o kadar kıymetli ki umarım doğru kararı verirsin

Her iliski farklidir. Ben de tek sevgilimden ayrildim hatta o ayrildi. 3 yil ayriydik cok uzukdum agladim ama adim atmadim.birkaç kez aradi gurur yaptim istemedim. Farkli sehirlere atandik ve birgun tekrar cikti karsima 3.5 yil sonra.denedim baskalari da oldu ama en çok seni sevmisim dedi birskmadi beni bir turlu aylarca ugrasti yeri geldi agladi ve ikna etti .cunku ben de kimseyle olamadim hep onu beklemisim farkinda olmadan Ve o yil evlendik. 10 yildir evliyiz ve hic pisman olmadim. Ama dedim ya her iliski farklidir biz cok sevmistik

Siz bu 3.5 yılda başkalarıyla görüştünüz mü yoksa o kişiyi sevip beklediniz mi mahsuru yoksa sormak istedim, merak ettim.. edit: Sonradan fark ettim sorduğum sorunun cevabını zaten yazmışsınız kusura bakmayın. Eşinizle mutluluğunuz daim olur umarım..

Ayrilip barisan sonra cok mutlu olan hikayeler de var, asla barismayin diyenler de var.
Yaşayıp gormek, o riski almak lazim belki de. Ama ikinci bir sans verecekseniz de kendi degerinizi bilerek ve ona hissettirerek, dikkatli olmasi gerektigini hissettirerek...

Cok isteyen gorusmek isteyen oldu hatta atandigim icin ailem de cok zorladi. Bir kisiyle de 1 yila yakin gorustum ama hiç isinamadim hep uzak durdum cunku sevmiyordum sadece o sevdigi icin zorladim. Zaten ayni sehirde degildik .Sonra birgun yolda karsidan biri geliyordu esim sandim ve elim ayagim titredi sonra yaklasinca baktim o degil dedimki yani sen beraber oldugun kisiye boyle hissetmiyorsun ayril gitsin. Ertesi gun konustum o da ayrilmak istemedi ama sevmiyorum olmuyir dedim. Bak canim bunu yasayan bilir seviyorsan sans ver son kez dene. Sevmedigin insanla hayat gecmiyor

Sitede cok aktif degilim.Bu tarz konulara hiç usenmeden yazarim askta gurur yoktur ama sevgi varsa. Benim tavsiyem Cicuk adim atmis hemen salma kendini ama konus derim hayat kisa bu duygu lari bir daha hissetmeyebilirsin. Insallah mutlu olacagin sekilde sonuclanir sevgiler

Sizin durumunuz üzerinden, bir genelleme yapacağım belki başkaları da okur. Bu tuzağa düşen gırla kız var çünkü.

-Kafam karışık
-Depresyondayım
-Sadece sana karşı değil herkese karşı böyleyim, seninle ilgisi yok
-Ara verelim, biraz zaman girsin araya

Geçiniz efendim. Uygun temellere oturtulmadığı sürece bunlar ergen veya ergenlikten çıkamamış erkeklerin uydurduğu kuyruklu yalanlar. Meali de ben bir aranayım kafama göre bir şey bulamazsam geri dönerim.

Sizinki de araya mesafe girince sizden umudu kesmiş dolaşmaya çıkmış. Ha belki değildir ama bu gibi hikayelerin yüzde doksanı böyle sonuçlanıyor.

Bir şans vereceğim diyorsanız da temkinli olun.

Benden sana tavsiye sakin affetme önemli olan ne olursa olsun yanında olmasıydı bende aynı şeyleri yaşadım malesefki afffetim ama yine aynı şeyi yapti şunu hiç bi zaman unutma ki bi kere bırakıp giden her zaman gider sakin ola affetme üzülen sen olursun

Ahahahha eski sevgilim hepsini söyledi bana ahhahahahah şimdi köpek gibi peşimden koşuyor ona dönmemi bekliyor cidden böyle söyleyen erkeklerden mümkün olduğunca kaçsınlar dönmesinler

Ahahahha eski sevgilim hepsini söyledi bana ahhahahahah şimdi köpek gibi peşimden koşuyor ona dönmemi bekliyor cidden böyle söyleyen erkeklerden mümkün olduğunca kaçsınlar dönmesinler

Tabi canım genelde ya bir hafta içinde bu cümlelerin hepsi söyleniyor ya 1le 4 veya 2yle 3 kombo yapılıyor. Bunları söyleyip de dönmeyen çok az erkek gördüm. Ama netice değişmiyor hiçbir zaman.

Olur hatta evlilikte olurBiz evliyiz

Tabi canım genelde ya bir hafta içinde bu cümlelerin hepsi söyleniyor ya 1le 4 veya 2yle 3 kombo yapılıyor. Bunları söyleyip de dönmeyen çok az erkek gördüm. Ama netice değişmiyor hiçbir zaman.
tabiki sonra özür dilerim değiştim insanlar değişir 3. kişiler olmayacak aramızda artık ben seni aldatmadım üstüne gül koklamadım hala seni düşünüyorum hala hediyen bende mesajların resimlerin duruyor hergün onlara bakıyorum falan filan ahahahah aldatan birine geri dönecek kadar gurursuz ve geniş değilim :)

Ben eski esime ikinci sansi vermistim 4 ay surdu. 4 ay sonra fabrika ayarlarina dondu ve yeniden gitti. Kirginliklar olunca bir daha hicbirsey eskisi gibi olmuyor. En ufak birseyde eski seyler ortaya geliyor ne kadar cabalasan da. Tek bildigim seven birakamaz. Bosta kalmis muhtemelen. Sevgi emek gercekten. Onceden emek harcamamissa artik sanmiyorum. Sevdigimi anladim cumlesi de komik. Insan sevdigini anlamak icin dusunmeye gerek bile duymaz. Bunu anlamak icin dusunmesi gerekiyorsa sevmiyordur bence. Guven zaten tek kullanimlik. Bir kez o guven gittiyse, bir daha gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…