Eski sevgiliyle barışıp eskisi gibi olunur mu?

Ben denedim bunu. Eskisi gibi olamazsınız. Olsa olsa "kötü günler geride kaldı, şimdi sırada daha kötü günler var." olursunuz.

Emin ol başka birini bulamadığı için yazmıştır. Ağladığın günleri sakın unutma. Ve senden bir kere ayrılan bir daha ayrılır.

Her iliski kendi icinde ozel ve farkli. Birinin olunur veya olunmaz demesi sizi etkilemesin. Siz de yasamadan bilemezsiniz, yasamayi ve bilmeyi tercih etmek ve etmemek de size ait bir karar olsun. Eskisi gibi olmaz diyen cok olacaktir ama eski sevgilisiyle barisip evlenen hic ayrilmayan da cok var. Ama bence ruhunuz hisleriniz birine yoneldiyse engel olmayin.

Merhaaba ben erkek arkadaşımla daha yeni
yrıldım sayıöır ve onda gururlu ve egolu denilenilecek biri özelden size fikir danışbilir miyim? İlk ilişkimdi
ve kafam karışık

Maşallah çok özendim

benim yakın arkadaşım uzun süreli ilişkisini ihanet yüzünden bitirmişti. bir süre sonra bir şans vermişti ama yine güveni boşa çıkınca ayrılmıştı. aradan yine zaman geçti, tekrar denediler ama 2 ay bile geçmeden yeniden ayrıldılar. çünkü karşı taraf sırf boşta kaldığı için ve işi düştüğü için gelmişti, gerçek bir sevgi duyduğu yoktu. çok iyi olsaydı ayrılmazdınız, hadi ayrıldınız, o kadar zaman geçmeden barışırdınız çünkü sevgi varsa ne kadar uzak kalabilirsin ki? araya zaman girince boşta kalan pişman oluyor, olur tabii çok normal. pişman oluyor ve yazıyor siz de sevgi sanıyorsunuz.

Allah’a havale ettiniz bir şekilde çıktı mı karşı taraftan? Söylediklerinizin bir kısmını şimdi yaşıyorum. Gördüğüm hayalimdeki en ideal insan gibiyken hayaller kurup vaatlerde bulunurken birden kendimi ilişkiye hazır hissetmiyorum kafam dolu bahaneleriyle çekip gitti. Aylardır göz yaşı döküyorum istemsizce aynı sizin gibi allahım gözyaşlarımın hesabını sor diyip Allah’a havale ediyorum

O na de ki;
Geri gelme istemem ki diriririm ben eski ben değilim ki diriririm
Hayat öyle bir oyun ki aaaahh ne rolü var ne sahnesi sen de mutlu olma e mi sen de sev sevilme e mi

Yaa bu arada bu "de ve ki " baglaclarina aşık oldum resmen ne güzel vurguluyor .. masumluk katıyor sitem katıyor güzel dilimiz

Eski eş,eski iş, eski dost bunlar hariç herşey eskiye döner ama bunlar dönmez (benim kanaatim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…