Eski sevgiliyle barışıp eskisi gibi olunur mu?

Bence ayrılık sebebinize ayrılık önceki ilişkinize aranızdaki baga ve ayrılık sonrası davranışlarına göre değişir yani bence bu saydığım seyleri kafanızda iyice düşünüp tartın her şeyi ama lütfen bir süre duyguları rafa kaldırın düşünün iyice olumlu olsa bile hemen kabul etmeyin biraz süründürün onu hatta baya uzun bir süre süründürün ki bir daha size bunu yapmadan önce iyi düşünsün

Barışınca daha sonra size on misli iğrenç bir şekilde daha kötüsünü yapıyorlar. Kesinlikle zaman kaybetmeyin. Gurur yapın, yalvarsa da sevdiği için değil, hırs yaptığı için. Sıkıldım diye sizinle görüşmeyen bir gerizekalı için zaman harcamayın. Biraz dik durun. Dik durun derken süründürüp beraber olun demiyorum. Silin, hayata devam edin.

Bu kuzeni arayan salak mı? Ay yapma konu sahibi ya....

Kadinlar kulubunde meshur bir soz var: exten next olmaz... cok dogru... bunu da soyleyenler genelde eskilere ikinci sansi verip olmadigini gorenler. Ben dr dahil.

Neden ayrildiklarini bilmiyordum. Sıkıldım diye gitti isre muhtemelen yedekte biri vardi. Ama belli ki olmamis. Cunku erkekler bosta kalinca eskilere sararlar. Yenisini bulana kadar eskiyle idare edecek demek ki. Bir dahaki sıkılana kadar yani.

Hayır kardeşim sakın deneme.. Değişmiyorlar. Sıkıldığı ya da Baska kız bulamadığı icin yazdıgına emin olabilirsin.. Araya soğukluk girince de eskisi gibi olmuyor. Mutsuz olursun

kadınların kafası karışır,sorgular,düşünür eder ama erkeklerde böyle bi özellik yoktur.dalga geçmek maksadıyla söylemiyorum fizyolojik olarak da bilinen bir şey bu.erkek ya seviyordur ya da sevmiyordur.kafam karışıktı düşünmek istiyordum vs diyorsa çoğu kişinin dediği gibi takıldığı,konuştuğu başka birisi ya da birileri vardır.
Benim de başımdan buna benzer bir şey geçti.çok aşık olduğum biri vardı.1 yıl görüştük.bu zaman zarfı içerisinde çok hatası oldu tolare ettim fakat birgün edemediğim bir şey yaşattı ve son verdim bu ilişkiye.kendisi de egolu,kibirli biridir.aramaz dediğim adam deli gibi pişman olduğunu hissettirdi bana konuşmalarıyla,davranışlarıyla.başlarda yüz vermedim.ama ilk defa onu böyle görünce "acaba?"diyerek karşılık vermeye başladım.lakin ne zamanki benim attığım adım netliğe kavuştu hooop "acele etmeyelim,yavaştan alalım" eveleyip geveleyen biri geldi.kısacası bu numaraları yemeyin.ha bir şans vermek istiyosan da dene.ama aklının bi köşesinde bu ihtimal hep olsun,kendini kaptırma,ve asla adım atan alttan alan taviz veren taraf sen olma.kısacası hakettiğinden fazla değeri ve sevgiyi verme.

Hayir istemiyorum de. Aylarca kapinda yatip, ayaklarina güller falan sererse sen de seviyorsan bir sans verirsin.

telefonu elimde, başkası olmadı çok eminim diyosun ya. nereler var nereler. bu olay instagramdan ibaret değil. adam başkasını bulsa ruhun duymaz ruhun. onu bi koy kenara he mi.

geri dönme ben dondum bin pişman oldum hep kandırdı beni gelecek vaat etti sonra beni kendisinden soğutmaya çalıştı
dengesizim ben dedi evlilikten korkuyorum tek insanlada yapamam ailem evlen dedi ince belli seviyorum sarışın seviyorum dedi zayıfla baskısı yaptı psikolojimi bozdu her gün ağlıyordum. bir şarkı attı bana aşk istiyorum dedi bende güven istiyorum dedi bahaneyle çekti gitti Allah a havale ettim göz yaşlarımın hesabını versin

Değişmez bunlar sanmıyorum eğer sevseydi bırakmazdı kesinlikle yalnız kalmış ona yeni bir sevgilin olduğunu söyle ve engelle emin ol başka numaradan sana ulaşacak birazda onunla oyna canısı erkekler acı çektiren kızları seviyorlar.

Exten next olmaz gülüm
Bi de şey, eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı.
Yorumum belli olmuştur inş.

Bisey sorcam senden neden ayrilmisti ve nasil ayrildi telefondami yuzyuzemi o mu acikladi sana bu durumu yoksa senmi neyimiz var diye sordun oyle dokulup ayrildi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…