- 7 Ocak 2020
- 442
- 908
- 18
- Konu Sahibi 0denizkiziii0
-
Bu sözün doğruluğuna yemin edebilirimm ama ispatlayamamBaşkasını denemiş olmamış geri dönmüş. Denenmişi deneyince genelde olmuyor . O yüzden tavsiye etmem
Bu kuzeni arayan salak mı? Ay yapma konu sahibi ya....yanlış takip etmediysem bu kişiyle ilgili açtığın 3. başlık..3 konudada olumlu bir yanıt almadın.
yok kuzeni aradı yok kendisi aradı İnan bunların sevmeklepişman olmakla bir alakası yok. Ayrıca uzK mesafe ilişkisi hiçbir zaman net olarak ne yaşadığını anlamayacaksın yaşayıp gör diycem ama zaman o kadar kıymetli ki umarım doğru kararı verirsin
Neden ayrildiklarini bilmiyordum. Sıkıldım diye gitti isre muhtemelen yedekte biri vardi. Ama belli ki olmamis. Cunku erkekler bosta kalinca eskilere sararlar. Yenisini bulana kadar eskiyle idare edecek demek ki. Bir dahaki sıkılana kadar yani.Barışınca daha sonra size on misli iğrenç bir şekilde daha kötüsünü yapıyorlar. Kesinlikle zaman kaybetmeyin. Gurur yapın, yalvarsa da sevdiği için değil, hırs yaptığı için. Sıkıldım diye sizinle görüşmeyen bir gerizekalı için zaman harcamayın. Biraz dik durun. Dik durun derken süründürüp beraber olun demiyorum. Silin, hayata devam edin.
çok mantıklıHayir istemiyorum de. Aylarca kapinda yatip, ayaklarina güller falan sererse sen de seviyorsan bir sans verirsin.
Çünkü hangimiz denemedik . Ama olmuyorBu sözün doğruluğuna yemin edebilirimm ama ispatlayamam
Bisey sorcam senden neden ayrilmisti ve nasil ayrildi telefondami yuzyuzemi o mu acikladi sana bu durumu yoksa senmi neyimiz var diye sordun oyle dokulup ayrildi?2 ay önce erkek arkadaşım benden ayrılmıştı. Hatta Tam 1.5 aydır yazmıyor ne yapmalıyım?
Şöyle başlık açmıştım. Bugün aradı çok pişman oldum, ilk başta kendimi haklı görüyordum ama zaman geçtikçe senin haklı olduğunu anladım, aramadım bu kadar zaman çünkü kafam karışıktı, arasam yine tartışırız diye düşünüyordum kendimi çok sıkışmış hissesidiyordum ayrıldığımızda dedi. Ben kendimi ölçtüm tarttım seni hala seviyorum ve kaybetmek istemiyorum, sana beni affet diyemem ama bunun için çabalayacağım dedi. Giriş çıkışlar açılsın izin verirsen yanına gelmek istiyorum, lütfen hayır deme istemiyorsan bile beni bi kez yüz yüze dinle lütfen dedi. Zamana bırakalım dedim. Bu telefonu çok uzun zamandır bekliyordum arayınca çok mutlu olurum diyordum. Ama öyle hissetmedim. 2 ay boyunca o kadar ağladım o kadar ruh haline girip çıktım ki. Bir saat önce siliyorum onu derken bir saat sonra aramıyor diye üzülürken buldum kendimi. Ne yapmam lazım şimdi. Onun ciddi olup olmadığını nasıl anlayabilirim. Bilemem ki beni tekrar bırakmayacağını güvenim kırılmış. Ama hala seviyorum bunu biliyorum. Ama eskisi gibi olabilir miyiz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?