Eski sevgiliyle borç verdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

samanyolu11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
826
1.358
23
34
Memurdu çok ihtiyacı vardı verdim ama bi süre sonra ayrıldım ayrılır ayrılmaz borcunu her ay ödüyecem dedi ödüyor da. Ama her ay 2bin tl gönderiyor. Kalan borç 50 bin tl. Ama her ay strese giriyorum. Evet yaptım bi eşeklik ama cidden çok zor bir dönemden geçerken karşıma çıktı. Beni manipüle etti acındırdı kendini. Sizce öder mi kalanını her ay istemekten yoruldum
 
Konuşup krediyi devredin. Kendi neden çekmedi?
 
Var o yüzden yolluyor zaten ama bi süre sonra yollamaz diye korkuyorum
 
Ödemeyenler gördüm arkadaşlarımın hatalarında yani onun kişiliğine bağlı ödeyip ödememesi .tavsiyem aranızı kötü hale getirmeyin iletişimi koparmayın sinirlenip yanlış bir söz söylemeyin.köprüyü geçene kadar dayı diyeceksin
 
Birde sizin istemenizle mi ödüyor bunları? Elinizde belgeler varsa endiselenecek bir durum yok. Sevgiliye borç vermek nedir?
 
Görünen o ki bir süre sonra ödememeye başlayacak.
Adamın bir çekincesi yok ki, borç sizin üzerinize. O yüzden sizin kaygılanmanız normal. Adama hiçbir şey olmaz.
 
Buradan tavsiye almadan önce bir avukata gidin.
Gerçekçi olarak ödememeye başlarsa parayı isteyip isteyemeyeceğinizi sorun.

İsteyemiyorsanız köprüyü geçene kadar benim güzel dayım diyip gelen her kuruşa şükredeceksiniz. Benim öngörüme göre aslında durumunuz bu, sonuçta krediyi siz çekmişsiniz o parayla ne yaptığınız borç vereni ilgilendirmez, o gelecek ödemeye bakar.

Alabiliyorsanız da ilgili işlemleri başlatın.

Bir de bu tip konuları borcu vermeden önce açın, KK hanımlarına şans verilsin lütfen. Biz bu noktada ne yapabiliriz?
 
Kendi yasaklıymış krediden binbir rica ile borç aldı

Arkadaşlar kendisi niye yasaklı olur bir insan? Daha önce borç alıp ödemediği için. Yani adam önceden kendini kanıtlamış, borcuna sahip çıkmamış ya da çıkamamış. Koskoca bankanın güvenmediği insanlara siz nasıl güveniyorsunuz ben bunu anlamıyorum.

Neyse üzülmeyin, iyi bir hayat dersi almışsınız. Bundan sonra emin olmadığınız kimseye 5 kuruş borç vermezsiniz. İlla verirseniz hibe edersiniz. Elbette bir süre sonra ödemez. 25 ay 2 yıl demek. Ama yine de avukatla görüşüp ne yapabileceğinizi öğrenin.
 
Biz nereden bilelim öder mi? İnşallah öder diyelim. Az biraz vicdan var ki içinde ödüyor şu an. Bahsettiğin rakamı ben kardeşime vermem pat diye. Bu kadar kara sevda olmaz ki.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…