- 17 Aralık 2020
- 826
- 1.358
- 23
- 34
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Konuşup krediyi devredin. Kendi neden çekmedi?Memurdu çok ihtiyacı vardı verdim ama bi süre sonra ayrıldım ayrılır ayrılmaz borcunu her ay ödüyecem dedi ödüyor da. Ama her ay 2bin tl gönderiyor. Kalan borç 50 bin tl. Ama her ay strese giriyorum. Evet yaptım bi eşeklik ama cidden çok zor bir dönemden geçerken karşıma çıktı. Beni manipüle etti acındırdı kendini. Sizce öder mi kalanını her ay istemekten yoruldum
Var o yüzden yolluyor zaten ama bi süre sonra yollamaz diye korkuyorumDaha fazla göndermesini ya da mümkünse kalan miktarı komple kapatmasını isteseniz acil bir durumunuz varmış gibi. Bir de eliniz de ona para verdiğinize dair belge banka hesap kaydı bir şey var mı?Umarım vardır
Ödemeyenler gördüm arkadaşlarımın hatalarındaMemurdu çok ihtiyacı vardı verdim ama bi süre sonra ayrıldım ayrılır ayrılmaz borcunu her ay ödüyecem dedi ödüyor da. Ama her ay 2bin tl gönderiyor. Kalan borç 50 bin tl. Ama her ay strese giriyorum. Evet yaptım bi eşeklik ama cidden çok zor bir dönemden geçerken karşıma çıktı. Beni manipüle etti acındırdı kendini. Sizce öder mi kalanını her ay istemekten yoruldum
Eee madem belge varsa siz niye korkuyorsunuz ki yada niye hala bekliyorsunuz taksit taksit ödüyor madem hukuki yollara başvurunsanızaVar o yüzden yolluyor zaten ama bi süre sonra yollamaz diye korkuyorum
Kendi yasaklıymış krediden binbir rica ile borç aldı
Biz nereden bilelim öder mi? İnşallah öder diyelim. Az biraz vicdan var ki içinde ödüyor şu an. Bahsettiğin rakamı ben kardeşime vermem pat diye. Bu kadar kara sevda olmaz ki.Memurdu çok ihtiyacı vardı verdim ama bi süre sonra ayrıldım ayrılır ayrılmaz borcunu her ay ödüyecem dedi ödüyor da. Ama her ay 2bin tl gönderiyor. Kalan borç 50 bin tl. Ama her ay strese giriyorum. Evet yaptım bi eşeklik ama cidden çok zor bir dönemden geçerken karşıma çıktı. Beni manipüle etti acındırdı kendini. Sizce öder mi kalanını her ay istemekten yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?