- 30 Kasım 2019
- 12.453
- 39.986
- 598
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Büyük konuşmak istemem ama evladımın sağlığı vb bir şey söz konusu olmadıkça, hele de başkaları için asla kredi çekmem, elden borç veriyorsam da beni sıkıntıya sokmayacak uykularımı kaçırmayacak bir meblağ olur, onu da ödememe ihtimalini göze alarak veririm.Memurdu çok ihtiyacı vardı verdim ama bi süre sonra ayrıldım ayrılır ayrılmaz borcunu her ay ödüyecem dedi ödüyor da. Ama her ay 2bin tl gönderiyor. Kalan borç 50 bin tl. Ama her ay strese giriyorum. Evet yaptım bi eşeklik ama cidden çok zor bir dönemden geçerken karşıma çıktı. Beni manipüle etti acındırdı kendini. Sizce öder mi kalanını her ay istemekten yoruldum
bu banada mantikli geldiKendisine ne kadar borcu kaldığına dair bir mesaj yazın ve bunu teyit ettirin. Hatta bunu her ay para yolladığında yapın. 2bin verdin 48bin kaldı gibi gibi. Numarasını da silin ki numarası gözüksün. Bu mesajı da saklayın ödememesi durumunda kullanma şansınız olabilir.
Bankaya gidip krediyi devredin yada kendi kredi çekip sizinkini kapatsın sizin için üzüldüm evet odemeyebilirMemurdu çok ihtiyacı vardı verdim ama bi süre sonra ayrıldım ayrılır ayrılmaz borcunu her ay ödüyecem dedi ödüyor da. Ama her ay 2bin tl gönderiyor. Kalan borç 50 bin tl. Ama her ay strese giriyorum. Evet yaptım bi eşeklik ama cidden çok zor bir dönemden geçerken karşıma çıktı. Beni manipüle etti acındırdı kendini. Sizce öder mi kalanını her ay istemekten yoruldum
Ne zaman akıllanacaksınız acaba? Sevgiliye neden bu kadar yüklü borç veriyorsunuz ananız değil babanız değilMemurdu çok ihtiyacı vardı verdim ama bi süre sonra ayrıldım ayrılır ayrılmaz borcunu her ay ödüyecem dedi ödüyor da. Ama her ay 2bin tl gönderiyor. Kalan borç 50 bin tl. Ama her ay strese giriyorum. Evet yaptım bi eşeklik ama cidden çok zor bir dönemden geçerken karşıma çıktı. Beni manipüle etti acındırdı kendini. Sizce öder mi kalanını her ay istemekten yoruldum
Elinden senet alın yada imza atsın noter huzurunda atıyorum borc 50 binse 50 binlik senet alın ama dediğim gibi noter huzurundaMemurdu çok ihtiyacı vardı verdim ama bi süre sonra ayrıldım ayrılır ayrılmaz borcunu her ay ödüyecem dedi ödüyor da. Ama her ay 2bin tl gönderiyor. Kalan borç 50 bin tl. Ama her ay strese giriyorum. Evet yaptım bi eşeklik ama cidden çok zor bir dönemden geçerken karşıma çıktı. Beni manipüle etti acındırdı kendini. Sizce öder mi kalanını her ay istemekten yoruldum
Yok ben EFT ile yolladım borç yazdımBir is arkadasim sevgilisine borv vermisti ve ayrıldılar. 6 ay ödeme yaptı sonrabirisiyoe evlenmiş kimseye borcum yok diyor. Hatta sen evlendim diye kiskandigin için borcu var iftirasını atıyorsun demiş.
Geçen sene aralıktan berikaç aydır ödeme yapıyor ,
Allahaskina buna mi güveniyorsunYok ben EFT ile yolladım borç yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?