• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgiliyle borç verdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani parayı kolay mı kazanıyorsunuz da böyle eski sevgiliye falan yüksek miktarlar da borç veriyorsunuz ? Bir borca girdim diyip toplu isteyin bari.

Kendisine ne kadar borcu kaldığına dair bir mesaj yazın ve bunu teyit ettirin. Hatta bunu her ay para yolladığında yapın. 2bin verdin 48bin kaldı gibi gibi. Numarasını da silin ki numarası gözüksün. Bu mesajı da saklayın ödememesi durumunda kullanma şansınız olabilir.

Memurdu çok ihtiyacı vardı verdim ama bi süre sonra ayrıldım ayrılır ayrılmaz borcunu her ay ödüyecem dedi ödüyor da. Ama her ay 2bin tl gönderiyor. Kalan borç 50 bin tl. Ama her ay strese giriyorum. Evet yaptım bi eşeklik ama cidden çok zor bir dönemden geçerken karşıma çıktı. Beni manipüle etti acındırdı kendini. Sizce öder mi kalanını her ay istemekten yoruldum
Büyük konuşmak istemem ama evladımın sağlığı vb bir şey söz konusu olmadıkça, hele de başkaları için asla kredi çekmem, elden borç veriyorsam da beni sıkıntıya sokmayacak uykularımı kaçırmayacak bir meblağ olur, onu da ödememe ihtimalini göze alarak veririm.

Ödemelerde sıkıntı varsa, ben olsam nasıl karşımdaki kişinin bir lafıyla güvenip kredi çekmişsem, karşı tarafında aynı güvenle notere gelip kalan borcu için senet imzalamasını talep ederim.

Sigortalı bir işte mi çalışıyor? Eğer öyleyse ödemediği zaman gidersiniz icra dairesine takip başlatırsınız maaşına haciz konur olur biter

Kendisine ne kadar borcu kaldığına dair bir mesaj yazın ve bunu teyit ettirin. Hatta bunu her ay para yolladığında yapın. 2bin verdin 48bin kaldı gibi gibi. Numarasını da silin ki numarası gözüksün. Bu mesajı da saklayın ödememesi durumunda kullanma şansınız olabilir.
bu banada mantikli geldi

Her ay 2bin lira demek 25 ay demek hani bunun faizi? 25 ayda 50 binin faizi kadar biliyor musunuz? O parayı bir yatırım aracına yatırsaniz 25 ayda ikiye katlama ihtimaliniz vardı çok rahat. Siz ona 2 bin 2 bin olarak mı verdiniz de size o şekilde ödüyor? Bir de çok merak ettim ne kadar zamandır sevgilinizdi bu adam?

Memurdu çok ihtiyacı vardı verdim ama bi süre sonra ayrıldım ayrılır ayrılmaz borcunu her ay ödüyecem dedi ödüyor da. Ama her ay 2bin tl gönderiyor. Kalan borç 50 bin tl. Ama her ay strese giriyorum. Evet yaptım bi eşeklik ama cidden çok zor bir dönemden geçerken karşıma çıktı. Beni manipüle etti acındırdı kendini. Sizce öder mi kalanını her ay istemekten yoruldum
Bankaya gidip krediyi devredin yada kendi kredi çekip sizinkini kapatsın sizin için üzüldüm evet odemeyebilir

Ne zaman akıllanacaksınız acaba? Sevgiliye neden bu kadar yüklü borç veriyorsunuz ananız değil babanız değil

Elinden senet alın yada imza atsın noter huzurunda atıyorum borc 50 binse 50 binlik senet alın ama dediğim gibi noter huzurunda

Bir is arkadasim sevgilisine borv vermisti ve ayrıldılar. 6 ay ödeme yaptı sonrabirisiyoe evlenmiş kimseye borcum yok diyor. Hatta sen evlendim diye kiskandigin için borcu var iftirasını atıyorsun demiş.

Kızlar dün ödüyecem en geç yarın sabah dedi, mesajlarıma daha cevap vermedi 😐 ne olacak acaba inşallah öder ya

Bir is arkadasim sevgilisine borv vermisti ve ayrıldılar. 6 ay ödeme yaptı sonrabirisiyoe evlenmiş kimseye borcum yok diyor. Hatta sen evlendim diye kiskandigin için borcu var iftirasını atıyorsun demiş.
Yok ben EFT ile yolladım borç yazdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X