eski ve yeni ben

şimdi geldi aklıma canım annem biz küçükken evde yapardı hatta bazen şimdide yapar hamuru mayalayıp normal fırında yapıyor bence sende dene boşuna makiye para vermemiş olursun

iyi olur canım aslında hazırların içinde renk vermek için katkı maddeleri falan katıyorlar evde içine isteğini atar yaparsın istediğin
kadar
Aynen bende öyle düşünüyorum kek de yapılıyor kuzenimde yemiştim cok güzeldi cevizli havuclu hic abartmıyorum bir karış vardı ve cok iyi pişmişti ekmegide öyle pişirirse süper

şimdi geldi aklıma canım annem biz küçükken evde yap
ardı hatta bazen şimdide yapar hamuru mayalayıp normal fırında yapıyor bence
sende dene boşuna makiye para
vermemiş olursun
Aslında makinayı cazip kılan kendi kendine yapıyor olması. Yatılı misafirimde cok olur aksamdan ayarlayip sabahları farklı ekmekler ikram edebilirim diye düşünüyorum ama bir zaman sonra sıkılıp üst raflara kaldirirmiyim acaba

sıkılmazsın bence ama sen bilirsin yinede

Nerdee cnm bi gün yapıyorum sonraki gün kv git gel falan yorgunluktan olmuyor ki eee ev işleri de var hayırlısı artık

Cnm deneyenler çok memnun ama ben be aldım ne de yaptım yani keşke zamanım olsa da alıp yapabilsem :) sinbo ya da arçelik bakabilirsin uygun fiyatları

Doğru diyorsun cnm da işler o kafar yoğun ki bazen hiç izin kullanamıyorum hastayım da 3 gündür izinliyim yarın 7 de mesai var off ne güzel evde olmak gibi var mı yaa

Mine_burcu ve diloscuk
Kızlar yorumlarınız icin cok teşekkür ederim alicam ama internetten mı alırım mağazadan mı artık bakicam bide esimin pek gönlü yok gibi ben o ekmeklerden yemem bosver napican diyor burda bı firin var aklına ne gelirse ekmegini yapmış adamlar ordan al ye iste diyor ama bugun yarın ikna ederim :) simbo alicam galiba bı sürü tarif bile buldum .. Kızlar tekrar cok teşekkür ederim

Doğru diyorsun cnm da işler o kafar yoğun ki bazen hiç izin kullanamıyorum hastayım da 3 gündür izinliyim yarın 7 de mesai var off ne
güzel evde olmak gibi var mı
yaa
Sanırım özelde çalışıyorsun bende çalıştım biliyorum bazen yemek bile yiyemeden yatardim yorgunluktan. Allah kolaylık versin. Haklisin evde oturmak cok rahat ama kendine gore sıkıntıları da var benim apartmanda komşum da yok bu sehirde arkadasımda yok cok yanlızim belki çalışsam sosyal cevrem olurdu diyorum bu acidanda bakınca çalışmak iyi :)

benim oğlan yeni uyudu bende yatıyorum bugünü icime sinerek bitirdim cok şükür dünü telafi ettim sanırım :) yarında boyle guzel geçsin inşallah. Hepinize iyi gecelerrr

aklıma gelmişken yaziym aranızda antepli olan varmi kızlar bisey sorucaktim da inşallah vardır yarın konuşalım:) iyi geceler tekrar

Son düzenleme:
Rica ederim cnm ne demek :) beğenirsen belki bende alırım artık gece yaparım bende

benim oğlan yeni uyudu bende yatıyorum bugünü icime sinerek bitirdim cok şükür dünü telafi ettim sanırım :) yarında boyle guzel geçsin inşallah. Hepinize iyi gecelerrr
Ben biraz fazla kaçırdım neyse yarın iş başı az yerim :) iyi geceler

Kizlarr gunaydinnn ben bı rüya gördüm hayirdir inşallah zayiflamisim bir sürü yeni yeni kiyafetler almisim cocuk gibi giyip giyip çıkarıyorum. Anca rüyamda görürüm heralde :))))))

Epeydir gitmediğimiz bıyere gitmiştik dün aksam ablalar iyi zayiflamissin falan dediler baya moral oldu. Bide daha once olmayan bı buluzumu giydim. Cocuklr gibi şendim dün aksam :)))

Kizlarr gunaydinnn ben bı rüya gördüm hayirdir inşallah zayiflamisim bir sürü yeni yeni kiyafetler almisim cocuk gibi giyip giyip çıkarıyorum. Anca rüyamda görürüm heralde :))))))
Günaydın cnm sürekli zihin zayıflamakla dolu olduğu için bilinçaltına yerleşmiş o yüzden görmüşdündür :)
Hiç bi şey zor değil yeter ki isteyelim yapamayacağımız hiç bi şey yok bence

Epeydir gitmediğimiz bıyere gitmiştik dün aksam ablalar iyi zayiflamissin falan dediler baya moral oldu. Bide daha once olmayan bı buluzumu giydim. Cocuklr gibi şendim dün aksam :)))
Ayy ne güzel etraftan böyle tepki alınca insan hem mutlu oluyor hem de devam ediyor yaptığı diyete

Sinav zamanida soru çözersin ya dimi onun gibi :)) mutlu sona yaklaştığımı düşünüyorum... Ama esım izin kullanicak memlekete gidicez 3. 5 gun orda nolur hiiic bilmiyorum biraz gerilerim heralde 1 kılo alsam 2 hafta kaybım olur ama neyse canımız saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…