Aynen bende öyle düşünüyorum kek de yapılıyor kuzenimde yemiştim cok güzeldi cevizli havuclu hic abartmıyorum bir karış vardı ve cok iyi pişmişti ekmegide öyle pişirirse süperiyi olur canım aslında hazırların içinde renk vermek için katkı maddeleri falan katıyorlar evde içine isteğini atar yaparsın istediğin
kadar
Aslında makinayı cazip kılan kendi kendine yapıyor olması. Yatılı misafirimde cok olur aksamdan ayarlayip sabahları farklı ekmekler ikram edebilirim diye düşünüyorum ama bir zaman sonra sıkılıp üst raflara kaldirirmiyim acabaşimdi geldi aklıma canım annem biz küçükken evde yap
ardı hatta bazen şimdide yapar hamuru mayalayıp normal fırında yapıyor bence
sende dene boşuna makiye para
vermemiş olursun
Aslında makinayı cazip kılan kendi kendine yapıyor olması. Yatılı misafirimde cok olur aksamdan ayarlayip sabahları farklı ekmekler ikram edebilirim diye düşünüyorum ama bir zaman sonra sıkılıp üst raflara kaldirirmiyim acaba
Nerdee cnm bi gün yapıyorum sonraki gün kv git gel falan yorgunluktan olmuyor ki eee ev işleri de var hayırlısı artıkbende işten geç çıkıyorum canım evde ender saraçın hareketlerini falan yapıyorum iki güne bir bazende canım hic istemiyor yemekdi temizlikti derken yoruluyorum tabi bide işyerinde yorul zor oluyor ama yapmak gerekiyor
Cnm deneyenler çok memnun ama ben be aldım ne de yaptım yani keşke zamanım olsa da alıp yapabilsem :) sinbo ya da arçelik bakabilirsin uygun fiyatlarıKızlar ben cok uzun zamandır esmer ekmeklerden yiyorum diyorum ki ekmek makinası alsamda kendim yapsam diyorum hem oglumada yediririm icim rahat bı sekilde kullanan cevresinde kullananlar varmi kullanislimi acaba ben biraz araştırdım %90 memnunlar ama cok kararsızım hemen heveslenip almayim araştırayım dedim bol bol kepekli ekmek yaparım gibi geliyor
Doğru diyorsun cnm da işler o kafar yoğun ki bazen hiç izin kullanamıyorum hastayım da 3 gündür izinliyim yarın 7 de mesai var off ne güzel evde olmak gibi var mı yaaHergun yapabiyorsan oda cok iyi tabi ama evin rahatlığında olursa insan yapmamak icin bahaneler bulabiliyor ama parasını verip uye olunca bı salona her işi bırakıp gidiyor insan onun icin söyledim inşallah yaza kadar zayıflarsak keyif yürüyüşleri yaparız
Sanırım özelde çalışıyorsun bende çalıştım biliyorum bazen yemek bile yiyemeden yatardim yorgunluktan. Allah kolaylık versin. Haklisin evde oturmak cok rahat ama kendine gore sıkıntıları da var benim apartmanda komşum da yok bu sehirde arkadasımda yok cok yanlızim belki çalışsam sosyal cevrem olurdu diyorum bu acidanda bakınca çalışmak iyi :)Doğru diyorsun cnm da işler o kafar yoğun ki bazen hiç izin kullanamıyorum hastayım da 3 gündür izinliyim yarın 7 de mesai var off ne
güzel evde olmak gibi var mı
yaa
Rica ederim cnm ne demek :) beğenirsen belki bende alırım artık gece yaparım bendeMine_burcu ve diloscuk
Kızlar yorumlarınız icin cok teşekkür ederim alicam ama internetten mı alırım mağazadan mı artık bakicam bide esimin pek gönlü yok gibi ben o ekmeklerden yemem bosver napican diyor burda bı firin var aklına ne gelirse ekmegini yapmış adamlar ordan al ye iste diyor ama bugun yarın ikna ederim :) simbo alicam galiba bı sürü tarif bile buldum .. Kızlar tekrar cok teşekkür ederim
Ben biraz fazla kaçırdım neyse yarın iş başı az yerim :) iyi gecelerbenim oğlan yeni uyudu bende yatıyorum bugünü icime sinerek bitirdim cok şükür dünü telafi ettim sanırım :) yarında boyle guzel geçsin inşallah. Hepinize iyi gecelerrr
:) ah bu kacamaklar...Ben biraz fazla kaçırdım neyse yarın iş başı az yerim :) iyi geceler
Günaydın cnm sürekli zihin zayıflamakla dolu olduğu için bilinçaltına yerleşmiş o yüzden görmüşdündür :)Kizlarr gunaydinnn ben bı rüya gördüm hayirdir inşallah zayiflamisim bir sürü yeni yeni kiyafetler almisim cocuk gibi giyip giyip çıkarıyorum. Anca rüyamda görürüm heralde :))))))
Ayy ne güzel etraftan böyle tepki alınca insan hem mutlu oluyor hem de devam ediyor yaptığı diyeteEpeydir gitmediğimiz bıyere gitmiştik dün aksam ablalar iyi zayiflamissin falan dediler baya moral oldu. Bide daha once olmayan bı buluzumu giydim. Cocuklr gibi şendim dün aksam :)))
Kesinlikle dahada motive oluyor insanAyy ne güzel etraftan böyle tepki alınca insan hem mutlu oluyor hem de devam ediyor yaptığı
diyete
Sinav zamanida soru çözersin ya dimi onun gibi :)) mutlu sona yaklaştığımı düşünüyorum... Ama esım izin kullanicak memlekete gidicez 3. 5 gun orda nolur hiiic bilmiyorum biraz gerilerim heralde 1 kılo alsam 2 hafta kaybım olur ama neyse canımız saolsunGünaydın cnm sürekli zihin zayıflamakla dolu olduğu için bilinçaltına yerleşmiş o yüzden görmüşdündür :)
Hiç bi şey zor değil yeter ki isteyelim
yapamayacağımız hiç bi şey yok
bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?