eski ve yeni ben

dün akşam bol hoplamalı zıplamalı bir video buldum . 2 gündür onunla spor yapıyorum .hadi bakalım diyorum. başlamak değil
istikrarlı bir şekilde devam etmek önemli
.
Pilateste yapabilirsin internette dersler var video bı ara yapmıştım spor şart

Canım yine sekerli bişeyler istedi. Bu seker sevdam ne zaman bitecekki. Bide diyorum ki kendime' hemen zayıfla 60 kılo oldugun gun şekere cipse kisira gömulursun 10 gunde alırsın 'diyorum zayıflıyorum ama kendimden umudum yok bence mide kuculmeli iştah kesilmeli ne biliyim bende hic olmadı daha. Bazı arkadaslarımın yemek yedikten sonra tatlı yiyelimmi dediğimde midesi bulanıyor. ben iyi bir aksam yemeğinden sonra 4-5 tane halka tatlı yeme potansiyeline sahibim 60 kiloykenden boyleydim 80 kiloykende. Cok dertliyim coooookkk

merhaba kızlar bende zayıflamak istiyorum boyum 166 kilom 75 bıktım bu kilordan son 4 yıldır böyleyim kendime güvenim kalmadı eskideh 36 38 bedenken şimdi 44 lerdeyim 6 7 kilo versem yetecek zayıfken kötü görünüyordum 6 7 kiloversem yetecek abur cubura özellikle çikolataya dayanamıyorum

yemeklerden 10 15 dakika önce 1 bardak su içmekde işe yarıyor miden doldugu için daha az yiyorsun

Selam canım öncelikle hosgeldin. Çikolata tum kadınların derdi galiba hedeflerine ulaşırsın inşallah burası iyi motive ediyor insanı. Allah kolaylıklar versin

valla çikolata ve tatlı ...zaten onlar olmazsa zayıflıcam ama ne yazıkki hala o konuda durduramıyorum kendimi.Canan karatay demişti tatlı alkol gibi bağımlılık yapar kurtulması zordur diye.ne yazıkki öyle

Kızlarrrrrr hic yemicem derken bugun öyle bisey yaptim ki düşman basina. Hata hata ustune sanki dunyanın son gunuymus gibi tövbe tövbe. Yarın bunu telafi etmm lazım. Allahım güç ver bana(bu arada hala bişeyler yiyorum)bu ne iradesizlik

Ben de de aynı potansiyel var halka tatli ve diğer tatlılar icin

Selam canım öncelikle hosgeldin. Çikolata tum kadınların derdi galiba hedeflerine ulaşırsın inşallah burası iyi motive ediyor insanı. Allah kolaylıklar versin

hoşbulduk canım aynen canım okudukça birşeyler yemek istedigimde aklıma geliyor burada okuduklarım vazgeçiyorum gerçekten cok iyi motive ediyor cümlemize canım gitsin bu kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…