Kac kiloydum canımbugün sabah 92.800 kilo olmuşum:)hihihi
Pilateste yapabilirsin internette dersler var video bı ara yapmıştım spor şartdün akşam bol hoplamalı zıplamalı bir video buldum . 2 gündür onunla spor yapıyorum .hadi bakalım diyorum. başlamak değil
istikrarlı bir şekilde devam etmek önemli
.
Arkadaslar daha sık yazmaya dikkat etsek iyi olur sanki baska arayışlara giriyorum :)))
93.800 cnm 1 kilo gitti:) ama sıkı diyet yapmadım daha sadece az yemeye çalışıyorum.inşallah pazartesi tam teşekküllü başlıcam:)buraya yazarım.Kac kiloydum canım
Günaydın :))))) cok guzel saglikli bir haftasonu kahvaltisi beni bekliyor
Selam canım öncelikle hosgeldin. Çikolata tum kadınların derdi galiba hedeflerine ulaşırsın inşallah burası iyi motive ediyor insanı. Allah kolaylıklar versinmerhaba kızlar bende zayıflamak istiyorum boyum 166 kilom 75 bıktım bu kilordan son 4 yıldır böyleyim kendime güvenim kalmadı eskideh 36 38
bedenken şimdi 44 lerdeyim 6 7 kilo
versem yetecek zayıfken kötü
görünüyordum 6 7 kiloversem yetecek
abur cubura özellikle çikolataya
dayanamıyorum
Aynen. Bazen 3 bardak iciyorumyemeklerden 10 15 dakika önce 1 bardak su içmekde işe yarıyor miden doldugu için daha az yiyorsun
Canım yine sekerli bişeyler istedi. Bu seker sevdam ne zaman bitecekki. Bide diyorum ki kendime' hemen zayıfla 60 kılo oldugun gun şekere cipse kisira gömulursun 10 gunde alırsın 'diyorum zayıflıyorum ama kendimden umudum yok bence mide kuculmeli iştah kesilmeli ne biliyim bende hic olmadı daha. Bazı arkadaslarımın yemek yedikten sonra tatlı yiyelimmi dediğimde midesi bulanıyor. ben iyi bir aksam yemeğinden sonra 4-5 tane halka tatlı yeme potansiyeline sahibim 60 kiloykenden boyleydim 80 kiloykende. Cok dertliyim coooookkk
Selam canım öncelikle hosgeldin. Çikolata tum kadınların derdi galiba hedeflerine ulaşırsın inşallah burası iyi motive ediyor insanı. Allah kolaylıklar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?