- Konu Sahibi eftalya0732
- #1.021
Aslında kavga etmeleri kötü değil susmaktsn iyidir çözüm için adımdır muhtemelen zeynep hislerini sıkıntısını söyledi eşide savunmaya geçti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin böyle oldu. Benzeri yaşanmıştır.Vallahi de böyle olmadıysa ben de seridina değilim.
Keşke öyle olsaydı rahatlardımAslında kavga etmeleri kötü değil susmaktsn iyidir çözüm için adımdır muhtemelen zeynep hislerini sıkıntısını söyledi eşide savunmaya geçti
Yazık abisi ve yengesi için yuvasını yıkacak.Keşke öyle olsaydı rahatlardımo bütün sıkıntılarını saydı gerim gerim gerildim. Saçma sapan şeyler hepsi
bi de hiç susmadan taramalı tüfek gibi ardarda sıraladı ben dayanamayıp aralarda laflar soktum falan
en son terapist dedi ki böyle durumlarda 3 yol vardır. 1 böyle geldi bçyle gider , 2 ben iyi bir ilişki evlilik istiyorum, 3 ayrılık siz ne düşünüyosunuz istiyosunuz dedi. Eşim ilki dedi ben de sinirlendim. Ben 2.yi isterim ama nolcak sizce deseniz 3 olcak derim dedim. Madem ayrılcaz diyosun ne işimiz var burda dedi. Terapist yazık ne istediği önemli falan diye bizi ayırmaya çalıştı ama
ben de böyle gelmiş böyle gider diyosun ben bu kafayla ömür mü geçircem zannediyosun dedim
yazık terapiste tamam birbirinizle şu an konuşmayın falan diye ayırmaya çalıştı resmen bizi
çıktık bayrama kadar gideriz bu kadar para dökmeye gerek yok zaten sen nolcağını biliyomuşsun bayrama kadar karar verir sonrasında mahkemeye gideriz dedi ben de olur seninle polemiğe girmicem dedim bindim arabama geldim
![]()
Böyle bir adamla nasıl iletişim kurulur ki ? resmen odun, bu ilişki demek ki şimdiye kadar sizin sayenizde yürüdü.Keşke öyle olsaydı rahatlardımo bütün sıkıntılarını saydı gerim gerim gerildim. Saçma sapan şeyler hepsi
bi de hiç susmadan taramalı tüfek gibi ardarda sıraladı ben dayanamayıp aralarda laflar soktum falan
en son terapist dedi ki böyle durumlarda 3 yol vardır. 1 böyle geldi bçyle gider , 2 ben iyi bir ilişki evlilik istiyorum, 3 ayrılık siz ne düşünüyosunuz istiyosunuz dedi. Eşim ilki dedi ben de sinirlendim. Ben 2.yi isterim ama nolcak sizce deseniz 3 olcak derim dedim. Madem ayrılcaz diyosun ne işimiz var burda dedi. Terapist yazık ne istediği önemli falan diye bizi ayırmaya çalıştı ama
ben de böyle gelmiş böyle gider diyosun ben bu kafayla ömür mü geçircem zannediyosun dedim
yazık terapiste tamam birbirinizle şu an konuşmayın falan diye ayırmaya çalıştı resmen bizi
çıktık bayrama kadar gideriz bu kadar para dökmeye gerek yok zaten sen nolcağını biliyomuşsun bayrama kadar karar verir sonrasında mahkemeye gideriz dedi ben de olur seninle polemiğe girmicem dedim bindim arabama geldim
![]()
"Evden git" dedigini hatta bunu bu kadar defalarca yaptığını okumuş olsaydım çok farklı olurdu yazacaklarım. Çok üzgünüm. Ben karşımda birbirini çok seven ama ilk yıllar acemiligi yaşan, düzeltebilecek bir çift görmüştüm. Yine de belki hersey cok farkli olur bilemiyorum ama etrafında sana çok mantıklı yol gösterecek insanlar var. Senin için en güzeli neyse o olsun isterim Zeynep. Hersey iyi olsun inşallah.Belki denk gelmemişsinizdir yazdıklarıma ama bu 3 yada 4. Evden git deyişi. Fevri davranmadım aslında ama taviz tavizi doğurur diyen arkadaş doğru söylüyo. Başta olsun o gelmesin abime aramasın dedemleri, benden göre göre öğrenir bilmiyodur dedim. Ama ben bak geliyorum sen de beni yalnız bırakma dediğimde bna zorla bişey yaptıramazsın gelmeseysin benm zorumla geliyosan gelme vs dedi hep. Bu artık bardağı taşıran damlaydı yani
Eşinizi bogazlamak istedimBayramları tatil çok şükürarefe hariç arefeyi de katabilmek için söylemek zorundayım dedi başta. Sonra bayramda gideriz söyleme deyince hiç mi sosyal medyada paylaşmicaz ayıp olur dedi. Gelmek isteyeceğine eminim vs dedi. Anlam veremiyorum
Terapiste de beni sorunlu gibi göstermeye çalışıyo. O taramalı gibi konuşurken bn hatalarımı kabul ediyorum diyo küfür evet işte 10 gündür ayrıyız bu süreçte çok düşündüm hatamın, farkındayım mesela, evden git demem (ki kovmak demiyo yumuşatmak için) çok yanlış sonuçta bu evde onun çpcuğu olcak onun evi ama ben sürekli git deyince tabi evini sahiplenemez. Ben de dayanamadım bu 4. Tabi ilk 3."Evden git" dedigini hatta bunu bu kadar defalarca yaptığını okumuş olsaydım çok farklı olurdu yazacaklarım. Çok üzgünüm. Ben karşımda birbirini çok seven ama ilk yıllar acemiligi yaşan, düzeltebilecek bir çift görmüştüm. Yine de belki hersey cok farkli olur bilemiyorum ama etrafında sana çok mantıklı yol gösterecek insanlar var. Senin için en güzeli neyse o olsun isterim Zeynep. Hersey iyi olsun inşallah.
Acaba biraz konuşmadan sakinleşip 1 2 hadta sonra birbirinizimi dinleseniz Zeynep ya bilemedim ama kafa yapısı değişmez gibi de duruyorKeşke öyle olsaydı rahatlardımo bütün sıkıntılarını saydı gerim gerim gerildim. Saçma sapan şeyler hepsi
![]()
O değişmezse gerçekten ben sabredemiyorum ki artık. Bugün olmasa yarın yada 1 ay sonra yada seneye yne bu hale gelicez. Terapiye için o da benm gibi düşünüyo. Zeynebe herkes haklısın diyo biri haksız demeli terapist bunu der modunda bence. Bi de konuşmadan durmuyo 2 gün önce terapiye gidelim terapi dışında konuşmayalım görüşmeyelim bi süre konuştukça kötü oluyo diyodu, dün bi aradı yarın terapiye gitcez sonra dön evine diyo. Çok dengesiz kararının arkasında durmuyoAcaba biraz konuşmadan sakinleşip 1 2 hadta sonra birbirinizimi dinleseniz Zeynep ya bilemedim ama kafa yapısı değişmez gibi de duruyor
Boşanmak istemiyor o yüzdenO değişmezse gerçekten ben sabredemiyorum ki artık. Bugün olmasa yarın yada 1 ay sonra yada seneye yne bu hale gelicez. Terapiye için o da benm gibi düşünüyo. Zeynebe herkes haklısın diyo biri haksız demeli terapist bunu der modunda bence. Bi de konuşmadan durmuyo 2 gün önce terapiye gidelim terapi dışında konuşmayalım görüşmeyelim bi süre konuştukça kötü oluyo diyodu, dün bi aradı yarın terapiye gitcez sonra dön evine diyo. Çok dengesiz kararının arkasında durmuyo
Valla dediği gibi 2 3 seans gideriz önümüzdeki seans ben onun yaptığını yapıcam herşeyi en baştan anlatıcam birey olmadığını örnekleriyle, 31 yaşında ama ergen gibi davrandığını örnekleriyle. Ben de bi içimi dökeyim oh rahatladım dicem. Ya 20 dk falan sıkıntılarını saydı ama hani sıkıntılar sıkıntı değil sabredemedim müdahale etmeden. Ya Mesela 1.maddesi çok komiktiben el öpmeyi sevmiyorum bizim ailede yok babam da el öptürmez mesela diyo, ama zeynebin ailesi de tam tersi yani ben baştan zeynebe söyledim ama sonea bi baktım sürekli el öpüyorum diyo
zaten 1 denedir pandemi var kimse kimseye yaklaşmıyo, onun öncesi de 2 yada 3 kez benm aile büyüklerimle dedemle vs görüştü biri düğün biri nişan zaten farklı şehirdeler, annemlerle malum 2 haftada 1 görüşüyoruz yai yuh dedim ya el öpcek tabi ki bi zahmet sürekli el öpüyomuş muş.
Valla dediği gibi 2 3 seans gideriz önümüzdeki seans ben onun yaptığını yapıcam herşeyi en baştan anlatıcam birey olmadığını örnekleriyle, 31 yaşında ama ergen gibi davrandığını örnekleriyle. Ben de bi içimi dökeyim oh rahatladım dicem. Ya 20 dk falan sıkıntılarını saydı ama hani sıkıntılar sıkıntı değil sabredemedim müdahale etmeden. Ya Mesela 1.maddesi çok komiktiben el öpmeyi sevmiyorum bizim ailede yok babam da el öptürmez mesela diyo, ama zeynebin ailesi de tam tersi yani ben baştan zeynebe söyledim ama sonea bi baktım sürekli el öpüyorum diyo
zaten 1 denedir pandemi var kimse kimseye yaklaşmıyo, onun öncesi de 2 yada 3 kez benm aile büyüklerimle dedemle vs görüştü biri düğün biri nişan zaten farklı şehirdeler, annemlerle malum 2 haftada 1 görüşüyoruz yai yuh dedim ya el öpcek tabi ki bi zahmet sürekli el öpüyomuş muş