Eşle Bütün Planlara Dahil Olan Kayınbirader ve Elti

bence yegen meselesinde ters davranma, ustune gittikce kendini bir sey zanneder daha cok nispet yapar sana. ben de oyle olacagini hissettigim icin esimin yegenlerine cok yakin davrandim (zaten cok sevimliler), ben onlara yakin davrandikca onlar beni ben onlari daha cok sevdim. her gordugumde oper sarilirim. kendi cocuklarimi gezmeye goturunce onlari da gotururum, hem de benim cocuklarim da sikilmaz boylece. kendi yegenlerim uzakta ama hic dislamadim onunkileri, kendiminkilere yapamadim diye acisini cikarmadim. simdi cocuklar beni esimden daha cok seviyor :))
Öyleydi başta bazen ben de heveslenirdim çocuk sevelim biraz diye. severdim de hakikaten çocuğu zaten çocukları seven bi tipim. ama dedim ya ben elimi verdim engel olmaya çalıştıkça kolumu kaptırdım. Süreklilik bağımlılık halini aldı.belki denk gelmemiştir okurken tam film izlicem kameralı arıyolar tam yemek yicez kameralı arıyolar her akşam 2 kez, gündüzleri işte nasıl bilmiyorum, pazarları 3 kez falan. Pazar sabah 9da bak amcası biz uyandık diye arar mı bir elti? Eşim de uykusundan uyanır gider konuşur. uyuyoruz sonra konuşalım demez. Yani bıktırdı kısacası

Eski eşimin erkek kardeşi ve tahammül edemediğim elti kişisi aynıydı. Tatiller herşey onların içinde olduğu plânlardı. 3 aylık yazlık ev kiralamıştık eşim olacak asalak ev kadını eltinin ve kardeşinin fikrini almıştı. Ben yalnız olsak bir ayı en azından deyince günlerce kan kusturmustu bana. Yahu kadim zaten evde ona danışmak nedir? Parayı veren ben evin herseyini alan ben 3 ay tatil yapan Dilara adında kişiliksiz elti. Şimdi bile sinirim tepeme çıktı. Allah yardımcın olsun çok zor

Eski eşimin erkek kardeşi ve tahammül edemediğim elti kişisi aynıydı. Tatiller herşey onların içinde olduğu plânlardı. 3 aylık yazlık ev kiralamıştık eşim olacak asalak ev kadını eltinin ve kardeşinin fikrini almıştı. Ben yalnız olsak bir ayı en azından deyince günlerce kan kusturmustu bana. Yahu kadim zaten evde ona danışmak nedir? Parayı veren ben evin herseyini alan ben 3 ay tatil yapan Dilara adında kişiliksiz elti. Şimdi bile sinirim tepeme çıktı. Allah yardımcın olsun çok zor
Ay bu da 3 ay çok kötüymüş ya 😬 böyle kadınlar kendi kendilerini ezdiriyorlar. size asalak gibi yapışacağına gitsin kendi bi hafta bi yer ayarlasın.ne olcak yada siz dönünce bi hafta rica minnet etsin anahtarı istesin insanlar ne kadar düşüncesiz ya. Bizim kocalar da maşallah hepsi ayrı bi enayiler

Ay bu da 3 ay çok kötüymüş ya 😬 böyle kadınlar kendi kendilerini ezdiriyorlar. size asalak gibi yapışacağına gitsin kendi bi hafta bi yer ayarlasın.ne olcak yada siz dönünce bi hafta rica minnet etsin anahtarı istesin insanlar ne kadar düşüncesiz ya. Bizim kocalar da maşallah hepsi ayrı bi enayiler
Beş kuruş parası olsa sac baş yaptırır çalışmaz. Herşey bizdendi. Şu an o kadar üzülüyorum ki bana yasattiklarona. Tam bir asalakti.

neye karar verdin Zeyneb?
Ortamın sakinleşmesini bekliyorum eninde sonunda bir iletişim kurulur ömür boyu ben salonda o yatak odasında takılamayız. Konuşmak istediğinde boşanmak istediğimi söyleyeceğim. Fikir de aldım büyüklerden konunun tatile götürmüyor olmadığını iyice belirt cehalet seni suçlu çıkarır dediler.

Ortamın sakinleşmesini bekliyorum eninde sonunda bir iletişim kurulur ömür boyu ben salonda o yatak odasında takılamayız. Konuşmak istediğinde boşanmak istediğimi söyleyeceğim. Fikir de aldım büyüklerden konunun tatile götürmüyor olmadığını iyice belirt cehalet seni suçlu çıkarır dediler.
Konu zaten kesinlikle tatil değil. Belki boşanma fikrini duyduğunda düzeltme çabasına girer ancak düzelicem derse ve şans vermek istersen muhakkak aile terapisine gidin. Devletin verdiği ücretsiz seanslar oluyor işe yarıyor tavsiye ederim. Ama bunun için onun düzeltme istediği olmalı.

Konu zaten kesinlikle tatil değil. Belki boşanma fikrini duyduğunda düzeltme çabasına girer ancak düzelicem derse ve şans vermek istersen muhakkak aile terapisine gidin. Devletin verdiği ücretsiz seanslar oluyor işe yarıyor tavsiye ederim. Ama bunun için onun düzeltme istediği olmalı.
Çok yalvardım terapi için ama kabul etmedi. Her tartışmada hatırlattm iyiyken de konuştum kırmızı oda izletim etkilemeye çalıştım🙈 Teşekkür ederim tavsiyeniz için

Çok yalvardım terapi için ama kabul etmedi. Her tartışmada hatırlattm iyiyken de konuştum kırmızı oda izletim etkilemeye çalıştım🙈 Teşekkür ederim tavsiyeniz için
Anladım. Bizde benzer sıkıntılar yaşamıştık eşim normal olanın onun davranışları olduğunu sanıyordu. Bu yüzden terapi teklifi eşimden gelmişti.
yani karşıda terapiye yanaşmayan bi adam varsa çözüm yollarını tıkamış oluyor. Senin konunda yorumlarını göremedim ama bu sitede sırf elti yeğen muhabbetleri yüzünden boşanan kadınlar var. İnşallah hakkınızda en hayırlısı olur dualarım sizinle

Anladım. Bizde benzer sıkıntılar yaşamıştık eşim normal olanın onun davranışları olduğunu sanıyordu. Bu yüzden terapi teklifi eşimden gelmişti.
yani karşıda terapiye yanaşmayan bi adam varsa çözüm yollarını tıkamış oluyor. Senin konunda yorumlarını göremedim ama bu sitede sırf elti yeğen muhabbetleri yüzünden boşanan kadınlar var. İnşallah hakkınızda en hayırlısı olur dualarım sizinle
Eşiniz çok bilinçliymiş sağlıklı düşünebilmiş. bende sıkıntı yok sen git diyodu benimki. Ben o kadar şanslı olamadım. Teşekkür ederim dualarınız için inşallah hayırlısı olur

Zeymep seni anlamayacaklar
Abisiyle arasını bozmak istedi bu yüzden boşandı diyecekler.
Asla anlamaz bu tipler
Bu tür söylemleri duymaya hazır ol

Eşiniz çok bilinçliymiş sağlıklı düşünebilmiş. bende sıkıntı yok sen git diyodu benimki. Ben o kadar şanslı olamadım. Teşekkür ederim dualarınız için inşallah hayırlısı olur
Sağlıklı düşünebildiği için değil haklı olduğundan emin olduğu için gitmeyi teklif etti. Hatta adamı da kendisi seçti çünkü insanlar ben üzülmeyeyim diye beni haklı görüyor sanıyordu.
belki sende bu yöntemle götürebilirsin. Eğer sana karşı ılımlı yaklaşırsa bi uzmana danışmak istediğini eğer eşine hak verirse bundan sonra ona karşı anlayışlı olacağını söyleyebilirsin. Eşinin ailesi dışında ona hak verecek bi insan evladı yok dünyada o yüzden için rahat bi şekilde söyleyebilirsin bunu :)

Siz bu adama bir kaç gömlek büyük gelmişsiniz. Baskılayabileceği, yöneteceği bir eş lazım ona. Siz kendinizi çok güzel ifade edebilen birisiniz ama eşinizle konuşabilmek mümkün değil, sürekli üste çıkma çabası, her durumda kendini haklı görmesi. Bu evlilik sizi çok yıpratır. Bu adam ailesine bağımlı, değişime kapalı, iletişime kapalı, size karşı saygısız ve size hakaret de etmiş, ve çok ağır bir hakaret. Bence siz çok daha iyisini hak ediyorsunuz, kendinizi bu evlilikte harcamayın

Sağlıklı düşünebildiği için değil haklı olduğundan emin olduğu için gitmeyi teklif etti. Hatta adamı da kendisi seçti çünkü insanlar ben üzülmeyeyim diye beni haklı görüyor sanıyordu.
belki sende bu yöntemle götürebilirsin. Eğer sana karşı ılımlı yaklaşırsa bi uzmana danışmak istediğini eğer eşine hak verirse bundan sonra ona karşı anlayışlı olacağını söyleyebilirsin. Eşinin ailesi dışında ona hak verecek bi insan evladı yok dünyada o yüzden için rahat bi şekilde söyleyebilirsin bunu :)
Çok mantıklı söylediğiniz. Bi kaç ay önce o gelmeye ikna olmayınca sen git sana iyi gelir dedi ve ben terapi almaya başladım. O dönemler da bak iyi değilim ben benm için gel ama konuşma desteğine ihtiyacım var sadece bi yanımda olsan dedim ama yemedi gelmedi. Ya ben elimden geleni yaptım artık yapamayacağım gücüm kalmadı

Siz bu adama bir kaç gömlek büyük gelmişsiniz. Baskılayabileceği, yöneteceği bir eş lazım ona. Siz kendinizi çok güzel ifade edebilen birisiniz ama eşinizle konuşabilmek mümkün değil, sürekli üste çıkma çabası, her durumda kendini haklı görmesi. Bu evlilik sizi çok yıpratır. Bu adam ailesine bağımlı, değişime kapalı, iletişime kapalı, size karşı saygısız ve size hakaret de etmiş, ve çok ağır bir hakaret. Bence siz çok daha iyisini hak ediyorsunuz, kendinizi bu evlilikte harcamayın
Ben de öyle düşünüyorum. O hakarette yeni evliydi üstünden 1.5 sene geçti sadece hakaret etmemeyi öğrendi. ama her sene ona sınıf atlatamam ben çocuk büyütür gibi. Hala bağımlı çünkü birey olmayı istemiyor. Çok az bir istek görsem ümidim olurdu ama istemediğine eminim alışmış. Değişmeyecek ben de sabır edemeyeceğim. Haklısınız yani.

Çok mantıklı söylediğiniz. Bi kaç ay önce o gelmeye ikna olmayınca sen git sana iyi gelir dedi ve ben terapi almaya başladım. O dönemler da bak iyi değilim ben benm için gel ama konuşma desteğine ihtiyacım var sadece bi yanımda olsan dedim ama yemedi gelmedi. Ya ben elimden geleni yaptım artık yapamayacağım gücüm kalmadı

Kalıbımı basarım abisinden çekindiği için gelmemiştir. Terapiye inanmadığı için değil

Kalıbımı basarım abisinden çekindiği için gelmemiştir. Terapiye inanmadığı için değil
Öyledir tabi abisi benm annemlere gidiyoruz diye kılıbık diye dalga geçmiş zamanında onun yanında söyleme gideceğimizi diyodu😬 ben de şaka yapmış bişey olmaz sen de cevap vereydin azıcık sen de kılıbık ol da mutlu ol diye dediydim. Acaba sülale terapisi var mı ihtiyaçları var😬

Akıl verin😔 Ya okuyup duruyorum sürekli. Bu sefer de ben derdimi yazayım dedim. Eşim ve ailesi birlikte çalışıyorlar. Yıllık izinleri yok. Dini bayramlar hariç tatilleri yok. Bir pazar günü tatil. Dolayısıyla hiç bir zaman tatile gidemiyoruz. Malumunuz kurban bayramı uzun olacak. Biz de dedik ki bir karadeniz turu iyi gelir. 1 aydır planlıyoruz otel bakıyoruz vs yani çok heveslendik. Bugün ayaküstü dedi ki abimler de gelse sorun olmaz heralde. Çok eğlenmeyiz yani biz evliyiz birlikte plan yaptık birlikte gitsek dedim. Yok gizleyemezmiş, söylediğinde abisi biz de gelelim dermiş ya onlarla yada gitmicekmişiz. Çözüm sunuyorum hani başbaşa giden çiftleri örnek göstererek söyle bari çok ballandırmadan anlat dedim. Yok sinirlendi iptal bu tatil onlar gelse sen huzursuz edeceksin, onlara gelme de diyemem tatil iptal dedi çıktı işin içinden. Güzel de kavga ettik tabi. 1.5-2 senelik evliyiz 5 senedir de tanışığız. ömür boyu bütün tatillerimize 4 kişi evliymişiz gibi gidemeyiz bizim aile olduğumuzu önce sen kabul et sonra da kabul ettir dedim. Tabi bu ilk vaka olmadığı için. Daha önce de bir pazar denize gidelim deriz onlar da gelmek ister kahvaltıya gitmek isteriz onlar da gelmek ister. Daha önce de bundan dolayı abisi trip atmış da, o alınırmış da, o hep arada kalıyormuş da. Var mı böyle bir olay yaşayan? Ben mi başbaşa kalalım delisiyim ya bilmiyorum😔 40 yılda bir 1 hafta tatil denk gelir ona da oley kayınbirader eltim ve çocukları da geliyo😬 mu demeliydim ne yapmalıydım
Abisinin eşinden başka arkadaşımı yok yahu kardeş diye heryere beraber gitmek nedir bana eşinde onlarla gitmekten zevk alıyor gibi geldi suçu hep onlara yükleme bence eşin istemese sessiz sedasız çokta güzel gider gideceği yere

Back
X