- 29 Ağustos 2014
- 4.995
- 17.255
- 408
- 33
- Konu Sahibi eftalya0732
Yeğeni kadar özlememiş demekki beni eve geri getirmeye çalışırken bile eltini ara diyebiliyor
O zaten tam çıldırmalık delirmekte haklısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeğeni kadar özlememiş demekki beni eve geri getirmeye çalışırken bile eltini ara diyebiliyor
Ya eltiye de kv ye de inanın suç bulmuyorum. Benimkinin kafası onların iyiliğine çalışıyo bizim ailemizinkine değil o yüzden başka kimseye kızgın değilimHiç bi eltiye saydırmamıştım sizinkine varana kadar. Ne eltiymiş mikroppp.Halâ daha elti de elti![]()
Ben ağlarım ağlamak istemiyorum sarılır barıştırmak ister ben de aldanırım. Hiç bir şey çözmeden. Hiç hoş olmaz başa dönerimYine de yüz yüze konuşup alın bu kararı diyorum
Zaten o yüzden daha çok kızıyorum ya kendi eşinizi nasıl bu kadar eşiyle bağımlı hale getirmişler.Bunlar kendi aralarında ne yaşamışlar arkadaşlar ya.Ya eltiye de kv ye de inanın suç bulmuyorum. Benimkinin kafası onların iyiliğine çalışıyo bizim ailemizinkine değil o yüzden başka kimseye kızgın değilim
Ben ağlarım ağlamak istemiyorum sarılır barıştırmak ister ben de aldanırım. Hiç bir şey çözmeden. Hiç hoş olmaz başa dönerim
Bu adamın ayağına gitme.Yeğeni kadar özlememiş demekki beni eve geri getirmeye çalışırken bile eltini ara diyebiliyor
Benimde direkt aklıma o geldiÖzlemiştir belki:)
Yani adam hatali olmasina ragmen sana sart sunuyor.. ulan asil benim sartlarim var sen abimden nefret ederken ben neden abini gorecekmisim surekli demen gerekti.. bu adam duzelmez.. bence bosver bunuDün aradı dönmeyi düşünmüyorsun rahatın yerinde heralde diye önemli değil dedim ben. Terapi ne işe yaricak sanki gel konuşalım falan dedi ben de gitmedim daha da sinirlendi tabi. Ya terapi yada boşanma diyosan ben de terapi yok diyorum dedi. Sinirle sana bişey söylemek istemiyorum sonra konuşuruz dedim. Bugün bida aradı biz bugün tamam desek 3 sene sonra yine aynısı olmicağının garantisi var mı terapi düzeltir mi nolcak 3 5 seans gitcez işe yarayacak mı sence vs dedi sonra şimdi terapiye tamam ama sen eltini arayıp konuş arada kırgınlık olsun istemiyorum dedi, sigarayı bırak vs şartlar sundu. Ben de sigara tamam ama daha bizim ilişkimiz düzelmeden eltiyle aramız düzelsin tek önemli şey bu senin için dedim. Ben kırcak bişey söylemedim ona neye kırılmış dedim söylediğin herşeye dedi. Vs vs. Sonra ben de sordum e tamam ben şunu yapıyım bunu yapym sen karşılığında terapiye gelceksin anladım peki sen bana ne yapcaksın karşılığında, bundan sonra dedeni anneanneni aricam diyo musun hayır arkadaşlarınla buluşurken yalnız git demicem diyo musun hayır abinle görüşcem diyo musun dedim. Hayır nefret ediyorum abinden diye bağırdı amma kıymetli abin varmış dedi. Ben de sen evlendik evleneli abimi 1 kez gördün ben esas nefret ediyorum seninkinden dedim. Terapi merapi yok sana bitti artık tamam dedi anlaşmalı boşanmada benm eve aldığım beyaz eşyaları bırakmamı istedi ben orda yaşıcam veremem dedi. Ben de yok öyle bişey biz aldık git sen istiyosan al kendine dedim. Sonra bida aradı altınların 30binini alırım eşyaları da al git dedi alamazsın dedim o zaman çekişmeliye döner dedim tamam dedi beni engellemiş sosyal medyadan falan fotoğrafları da kaldırmış boşanıyoruz sonunda eltimle takılabilcek![]()
Ya kafamız aynı çalışıyo ben de her böyle sorun olduğunda sen yanlış kızı seçmişsin şöyle anne babası olmayan sahip çıkmayan hatta mümkünse yurtta büyüsün ki hiç akrabası olmasın sen uğraşma böyle biriyle evlenseydin. Hep lafım böyle oldu. Yanlış anlamayın yurtta büyümek kötü diye demiyorum bi de o yüzden yüklenmeyin de. Yani benim ailem benim abim benim yengem benim yeğenim ne kadar bencil ya. Konu kendi çekirdek ailesi olunca bir türlü bencil olmayı beceremiyo. Vay arkadaş ne kadar dikbaşlıymışım ben ya herşey benm yüzünden zaten.Ne kıymetli abin varmış ne demek ya elti kim oluyo peki dış kapının dış mandalı kendilerine, boynuna yuları takıp istedikleri yere çekebilecekleri bi gelin alsınlar ve mümkünse yetiştirme yurdundan olsun
Kendi sorunlarınıza çözülmüş gözüyle bakıyor galiba ki eltini ara diyor delimidir nedir eşya meselesini kabul etmeyeceğini bilerek söyledi bence o bi kez daha çark edecek hazırlıklı ol
Seni eltiyi arattırıp zeynepi yola getirdim mesajı verecekti bence. Hem ne cüret abinden nefret ediyorum diyor sana, kendi abisine yengesine toz kondurmazken. Terapi işini de nazlana nazlana kabul etmiş. Gör artık terapi merapi paklamaz senin adamı. Boşanırken mal paylaşımında nasıl çirkinleşiyor o zaman gör. Sevdiğin adam bu mu ya da doğru soru bu adamı hâla mı seviyorsun?Ya düzgünce konuştuk başta işte 40 dk falan son 5 10 dkda iş çığrından çıktı elti meselesini söyleyince ben de çıldırdım şartel attı resmen
Yok ya başka sözmü kalıyor ki söylenecek sahipsiz biri lazım böylelerine ki bence onlar bile boyun eğmez devir artık eski devir değil..Kafalar kalmış 70lerde 80 lerde Güzel bir ailen var, üstüne ekonomik özgürlüğü olan birisin.Kendi değerinin farkına var.Onlar kaybederSenin yerine küm gelirse gelsin farklı davranmaz yada bir süre sabreder hiç ama hiç üzülme için rahat olsun sen elinden geleni yaptın inan ki şu şartlarda kabul etsen bile senin fıtratına uymaz yine bozulur bu iş.. ya eşşek gibi şartlarını kabul edecek yada herkes yoluna..lütfen ve lütfen o eltinden özür falanda dileme Sizin bu raddeye gelmenizde onunda parmağı var bu kadar üzüntünün üstüne gidip birde özür dilemeYa kafamız aynı çalışıyo ben de her böyle sorun olduğunda sen yanlış kızı seçmişsin şöyle anne babası olmayan sahip çıkmayan hatta mümkünse yurtta büyüsün ki hiç akrabası olmasın sen uğraşma böyle biriyle evlenseydin. Hep lafım böyle oldu. Yanlış anlamayın yurtta büyümek kötü diye demiyorum bi de o yüzden yüklenmeyin de. Yani benim ailem benim abim benim yengem benim yeğenim ne kadar bencil ya. Konu kendi çekirdek ailesi olunca bir türlü bencil olmayı beceremiyo. Vay arkadaş ne kadar dikbaşlıymışım ben ya herşey benm yüzünden zaten.
Ya valla ben baya baya severek evlendim. Ama o kadar saygısızlık hoşgörüsüzlük hakaret vs üzerine sevgim o kadar geride kaldı ki ortaya çıkaramıyodum uzun süredir. Terapi konusunu kabul etse de ben zaten eve dönmek istemiyodum onda bir düzelme görmeden. Gerçekten öyle bir aileden sağlam çıkmak zaten çok mümkün değil terapiye o yüzden bel bağlamıştım. Ama düzelicek düzelir vs diye bahaneler benm hayatımı mahvedicekSeni eltiyi arattırıp zeynepi yola getirdim mesajı verecekti bence. Hem ne cüret abinden nefret ediyorum diyor sana, kendi abisine yengesine toz kondurmazken. Terapi işini de nazlana nazlana kabul etmiş. Gör artık terapi merapi paklamaz senin adamı. Boşanırken mal paylaşımında nasıl çirkinleşiyor o zaman gör. Sevdiğin adam bu mu ya da doğru soru bu adamı hâla mı seviyorsun?
Hem fikirim ama terapiye inanmayan bir adam terapiden ne kadar yarar sağlar kendine bilemiyorum. Kimdi hatırlamıyorum ama bi arkadaş burda tülay kök sınırlar videosu önermişti izledim. Ben öyle sınırlarımı çocuğum olursa bakar yada kira ödemiyim çıkar ilişkim olsun vs diye hiç bozmadım. Ben kirada oturmak istedim onlar çok önceden ev alınmış burda oturun dediler ben hep kira dedim eşim kabul etti ve ettirdi. Ben arabamı yeni değiştirdim değiştirirken kayınpeder 2.elle krediyle ne uğraşıyosunuz ben alıveriyim zeynepe o oldukça bize ödesin demiş. Eşim söyledi hiç düşünmeden reddettim. Ben kendim alırım zorlanırsam da ben zorlancam ödemli değil dedim. Eltimle ne çıkarım vardı da görüştüm bilmiyorum. Eşim mutlu olsun kafası heralde. Yani benm sınırlarım hep aynıydı ailesine karşı ama onlar sınırı aştı ben sınırı korumaya çalıştıkça daha beter olduYok ya başka sözmü kalıyor ki söylenecek sahipsiz biri lazım böylelerine ki bence onlar bile boyun eğmez devir artık eski devir değil..Kafalar kalmış 70lerde 80 lerde Güzel bir ailen var, üstüne ekonomik özgürlüğü olan birisin.Kendi değerinin farkına var.Onlar kaybederSenin yerine küm gelirse gelsin farklı davranmaz yada bir süre sabreder hiç ama hiç üzülme için rahat olsun sen elinden geleni yaptın inan ki şu şartlarda kabul etsen bile senin fıtratına uymaz yine bozulur bu iş.. ya eşşek gibi şartlarını kabul edecek yada herkes yoluna..lütfen ve lütfen o eltinden özür falanda dileme Sizin bu raddeye gelmenizde onunda parmağı var bu kadar üzüntünün üstüne gidip birde özür dileme
Terapi işe yaramaz falan diyenler olmuş ben tam tersini düşünüyorum bir kaç seansta olsa haksız olduğu şeyleri duymak insanın içine bi acaba düşürür çünkü bu çocuğa ilişkiler konusunda kimse sen hatalısın dememiş ,babasına kimse sen hatalısın dememiş, abisine keza sen hatalısın dememiş.Hep örnek olarak gördüğü kişiler sürekli hatalarına bahaneler bulmuş kendi kendilerini motive etmişler.Terapis dış göz ve tarafsız biri olarak çok ama çok işe yarayacağını düşünüyorum
Nasıl dursun? Gariban elti boynu bükük kalbi kırık bekliyorÇağırdı cuma günü ama akşam eve dön konuşalım diyodu ama bana terapi deme falan diyodu. O yüzden haftasonu kavga gürültü çekemem diye biraz yumuşak konuşunca pazartesi gelirim konuşuruz dedim. Ayrıca madem konuşmak istiyosun senin iznin var cmartesi gel arabada konuşalım dedim . Evimiz var bizim niye arabada konuşcakmışız dedi. O zaman pazartesi dedim akşam bida aradı cezanı ben ödicem gel konuşalım diye ben orucum daha iftar açmadm gelemem dedim sinirlendi beklemedi durmuyo ki. Hemen istediği zaman istediği hetşey olsun mantığı
Konunuzla ilgili tüm mesajlarınızı okudım bence sorun sizin eşinizde değil eşinizin ailesinde.Eşinizin maaşı bile yok ailesi boynuna bi yular geçirmiş biz ne dersek o olur kafasında.Bence eşinizin babası oğullarına maaş verse kendi harcamanızı kendiniz yapın dese herkes ailesini bilir harcamasını bilir ister tatile gider ister parasını biriktirir.Burada kötü düşünceli eşinizin babası öyle ki düğününüzde büle 3 bilezik mevzusu yapmışlar.Hem fikirim ama terapiye inanmayan bir adam terapiden ne kadar yarar sağlar kendine bilemiyorum. Kimdi hatırlamıyorum ama bi arkadaş burda tülay kök sınırlar videosu önermişti izledim. Ben öyle sınırlarımı çocuğum olursa bakar yada kira ödemiyim çıkar ilişkim olsun vs diye hiç bozmadım. Ben kirada oturmak istedim onlar çok önceden ev alınmış burda oturun dediler ben hep kira dedim eşim kabul etti ve ettirdi. Ben arabamı yeni değiştirdim değiştirirken kayınpeder 2.elle krediyle ne uğraşıyosunuz ben alıveriyim zeynepe o oldukça bize ödesin demiş. Eşim söyledi hiç düşünmeden reddettim. Ben kendim alırım zorlanırsam da ben zorlancam ödemli değil dedim. Eltimle ne çıkarım vardı da görüştüm bilmiyorum. Eşim mutlu olsun kafası heralde. Yani benm sınırlarım hep aynıydı ailesine karşı ama onlar sınırı aştı ben sınırı korumaya çalıştıkça daha beter oldu
Ya aynen eşim istemiyor deyip tatili fln ayırmayı öğrenmeli çok ezik ya adam sürekli abiye aileye yaranma peşindeBen onda gram bağımsız olma duygusu kendi fikrine sahip çıkma düşüncesi görsem yine ona tutunur destek olurdm. Beni bu raddeye getiren onun da bu yulardan rahatsız olmaması.