- 8 Mart 2019
- 858
- 826
- 18
- Konu Sahibi Suluportakal
-
Çalıştırıyor ama elemana emanet edilecek bir iş deil kardeşi de var bekar ama kendide sevmediği için bahaneler üretiyor sanırım buda beni bunaltıyor. O kadar küçük yerde yaşıyoruz ki mesela hava suan o kadar güzel ki dışarı çıkıp çıkabileceği hiç bir yer yok kitap okuyabilecegim bi yer yok dışarı çıksan insanlar suratına bön bön bakıyorevde olunca hep uyur. ben bi ise girisince de inadina yapar gibi kalkar disari gidelim diye tutturur. gezmeyi sevmiyo para yok diye bahane ediyo bilemiyorum o yüzden. paramiz olunca gorucem. zaten bu aralar haftada iki üç gün sehir dışında oluyo. bi haftayi bulabiliyo bu sehir dışı olayi. gelince de izni pek olmuyo normal ise gidiyo.
esiniz yaninda eleman calistiriyo mu peki
Ben aslında onu bunaltıcak kadar bir gezme isteniyorum. Yaşadığım stresli günlerden dolayı biraz onunla hava almak istiyorumBen de eşimin gezme hevesinden şikayetçiyim. Hiç-bir şey olmazsa sahilde yürüyüş yaparız. Eşim evde duramıyor. Ben de azıcık evde oturayım istiyorum
Şöyle işimiz ticaret olduğu için büyük bir iş sorumluluk gerektiren istese bir gününü ayırabilir bana ama sevmediği için birazda işine gelmiyorniye hiç izni yok? birinden izin alması mı gerekiyor, kendi işi demişsiniz.
Mesela biraz acarmisinizbenimki esnaf değil memur ama seninkinden fazlası var eksiği yok odunun
Şöyle işimiz ticaret olduğu için büyük bir iş sorumluluk gerektiren istese bir gününü ayırabilir bana ama sevmediği için birazda işine gelmiyor
Malesef fırsatı olduğunda da benim zorlamamla oluyor yani ömür boyu dokunmasalar eşimi yaşadığı düzenden asla çıkmazbenim eşimde kendi işini yapıyor özellikle yazın hic vakti olmaz ama her fırsatta bi plan yapar gezeriz.Bence eşinle konusup bi plan yapın ayarlasın o gunu sizin için
Çalıştırıyor ama elemana emanet edilecek bir iş deil kardeşi de var bekar ama kendide sevmediği için bahaneler üretiyor sanırım buda beni bunaltıyor. O kadar küçük yerde yaşıyoruz ki mesela hava suan o kadar güzel ki dışarı çıkıp çıkabileceği hiç bir yer yok kitap okuyabilecegim bi yer yok dışarı çıksan insanlar suratına bön bön bakıyor
Severek evlendik 4 yıl geçmişimiz var.sizi mi sevmiyor?
yani iş bahane. isteyen insan yanına adam alır bir gün çalışmaz. bir gün çalışmayınca kimse batmaz.
gezmek zorunda değilsiniz, ev içinde de vakit geçirebilirsiniz.Severek evlendik 4 yıl geçmişimiz var.
Gezmeyi sevmiyor bende ısrar edince ne çok gezmeyi seviyor oluyorum
Tam da bunu istiyorum hani böyle maddiyat gerektirecek bişeyde istemiyorumİlk zamanlar denge kurma da zorlansa da şimdi tatil gününüzü ikimize ayırıyor. O gün canımız ne isterse onu yaparız ya çarşıya gideriz ya büyük gezmelik pazarlar varsa oraya, yürüyüş yaparız, pikniğe gideriz, dağ bayır gezeriz, alışveriş merkezine gideriz kısaca bir şeyler buluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?