Eşle Vakit Geçirememek..

Uyutmayacaksınız.
Bende üç çocuk var. Gündüz bende çünkü ev hanımıyım. Gece sabaha kadar eşim bakmak zorunda.
Yoksa kıyamet kopar. Ben anneysem o da baba. Yok öyle rahatlık.
çocukların bakımı anneye aittir gibi saçma salak bir tez geliştirmiş, iş yaparken bak diye getirsem getirdiğime bin pişman ediyor çocuk ne isterse eline verip etrafı mahvediyor valla bu odunu nasıl yontucam bende bilmiyorum bıktım bıktım bıktım

Ailesiyle yakın olduğu sürece bu adamın işten uzaklaşması mümkün deil

Madem öyle kadın çalışmaz, erkek adam karısını çalıştırmaz kısmı nerede?
Hatırlamıyordur :)

Bırakın dağıtsınlar. Eşiniz toplamazsa siz de toplamayın. Herkes kendi pisliğini toplasın.

hatırlamaz tabi :) nasıl diyeyim modern bayanlar gibi çalışayım ama eski zamanların adamları gibi davranılayım istiyor devir o devir değil ki, valla bizimki parayı sever hafta sonu beni sinir ediyor, kendi gezip tozuyor bende çocuklardan dolayı elim kolum bağlı, birikim yapmayı bıraktım kazandığımı harcıyorum kendime çocuklarıma çok güzel stres atılıyor alışverişle ama gün olur devran döner 1-1,5 yıl sonra küçüğümde büyür ben çocuklarla gezer tozar program yaparım.... toplamasına toplamam da küçük her gördüğünü mam mam diye ağzına atıyor mecburum

Aynen eşime sürekli bundan bahsediyorum. Ama beyimiz haklı başka yerde asgari ücretle çalışsam daha mı iyi falan filan şükret gibi şeyler söyleyip susturuyor
iyide beraber bir kahve icip, yemek yiyip, piknik yapamadiktan sonra fazka para kazanmanin ne anlami var ki? Hayat tarzı olarak asgari ücretli de dışarıda birşey yapamıyor sizde su durumda

Allahtan çocuk sadece anneye Nurlar içinde yatsın babacığıñiz ne kadar doğru da demis

Aa ben daha yenisinizdir diye dusunmustum. 2 bucuk yilda artik kaniksamak lazim sanirim.Ben bile artik kaniksadim tamam hayatim boyle gidecek demek ki diye. Baska huylari iyiyse tek kusuru bu olsun diyorum.
İşte İnsan yeni olduğunda kafası daha pembe oluyor insan yıllar geçtikçe oturuyor bişeyler tahammülüm azalıyor sanirim

Bence bunu çok fazla buyutmeyin isteğiniz tabiki saçma değil ama eşiniz de neticede ailesi için çalışıyor ayrıca eşi uzun süreler akşam bile gelemeyenler var mesela ben eşim şuan yurtdışında ve sık sık da gider göreve gelince sanki flört ediyormusuz gibi oluyo . Ben de istiyorum gezelim tozalim hatta akşam evlerine gelen insanlara bakıyorum neyse diyorum şükür ki hayatta

Eşim de işinden memnun olmadığı için 2 aydır kendi işi yapmaya başladı. Ne gündüzü ne gecesi ne de hafta sonu var istemediğimi söylediğim halde kendisi bunu seçti. Görmüyoruz birbirimizi ve 1 yaşında bebeğimiz var. Birbirimizi gördüğümüz zaman da kavga ediyoruz artık çünkü mutsuzum hep bebeğimle tek takılıyorum. artık beraber bile uyumuyoruz gec geliyorum diye salonda yatıyor. erkekler önemsemiyor biz fazla takıyoruz normal olarak

İşte İnsan yeni olduğunda kafası daha pembe oluyor insan yıllar geçtikçe oturuyor bişeyler tahammülüm azalıyor sanirim
Peki diger huylari nasil mesela? Evini dusunur mu, ornegin mutfak alisverisi ya da sizin kisisel ihtiyaclariniz oldugunda parayi esirger mi ya da comert midir? Ya da ne bileyim sizi dusunur, gun icinde nasilsin diye arar mi? Size sizi onemsedigini gosterir mi, gezme dolasma disinda?

Evet kesinlikle o konularda dört dortluktur. Asla parayı esigemez bi elim yağda bi elim balda diyebilirim kredi kartım var istediğim zaman para verir eksik etmez o konuda asla hakkını yiyemem. Gün içinde bwn onu ararım daha çok konuşuruz tek Sorunumu bu buda büyük bir sorun haline donusup stres oluşturuyor

Kesinlikle erkekler bunu bir sorun olarak görmüyorlar; (

O halde 2-3 sene daha sabredin. Siz de o yokmuş gibi çocuklarla veya çocukları ona bırakarak gününüzü gün edersiniz.

onlar görmüyor ama bize de yazık, ailemi arkadaşlarımı bıraktım geldim hersey para degıl ama anlatamıyorum

Benim esim de cumadan sorar hafta sonu bir plan yaptinmi yooo ne zaman plan yaptinki sen zaten yedi yildir bir ogretemedim sana der.biz dag bayir geziyoruz kisin bile piknige cok gideriz her hafta piknige gideriz sahsen ben gezmekten yoruluyorum.gecen hafta sonu iki gun gezdik daglari tabi araba ile.lale papatya topladik.bu hafta ben sana katilamiyacagim dedim evde oturdum o gezdi.benim esim hadi suraya gidelim desem asla geri cevirmez cok yorgun olsa bile ama daha cok ben evi seviyorum ama ayak uyduruyoruz bir sekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…