Eşle Vakit Geçirememek..

Benimde kendi işi pazarları bile çalışır geçte olsa gider ama ben cumartesi gecesinden ya film açalım deriz ya dışarı kahve içmeye yada yürüyüşe çıkarız yani ben öyle baştan alıştırdım pazarlarında akşama kadar yatılmaz kahvaltıdan sonra gezilir sonra beni bırakır işe gider ama ben baştan öyle alıştırdım sonradan yap desem belki oda yapmazdı bizim hep böyleydi izini olsa bile kendi der şunu bunu yapalım diye bunu biliyorum en azından

Vallahi bende tam eşiniz gibiyim keşke eslerimizin bu konudaki huylarını değistirebilseydik

Bizde pazar die bi kavram yok oyuzden pazar günlerini hiç sevmiyorum

Bizimde yillik 1 ay tatil hakkimiz ozaman cok iyiyiz gezdirir. Ama onun haricinde gezmiyoruz calisip gelir evde oturur. Hafta sonlari bile evde oturur... 11 ay oturmakla calismakla gecer

Valla bu ozellikler de o kadar onemli ki.. o yuzden ben olsam diger soruna artik fazla takilmamaya calisirdim. Ya da bir arabam varsa kendim ufak tefek yakin civarda dolasirdim sıkıldıkca.

Benim eşimin rahat bi işi var ama hep bahaneleri vardır. Yok trafik yok kalabalık bazen orası ıssız bende artık onu beklemiyorum alıyorum çocukları çıkıyorum. Haftaiçide kendim takılıyorum oyüzden bazen haftasonu benimde evde oturasım geliyo yemekti çamaşırdı geçiyo

Yani sevmiyorsa eşiniz kendiniz gezmeyi me alışın diosunuz

Ya bu biraz istemekle alakalı bişe bence benim eşim o kadar yoğun çalışmasına rağmen bi şekilde iki üç saat mutlaka yaratıyor,hani bi laf var ya kimse söylediği kadar meşgul değildir aslında,ben istenilirse mutlaka karşı tarafın gönlü yapılır diye düşünüyorum.

Malesef kendi sevmiyor zaten gezmeyi. Gönlümü arada yapıyor ama zorla buda benim içimde üste bırakıyor.

Aynen aynısından bende de var ama en son iki gün önce kavga doğuş yemeğe gittik artık getiririm seni yeter ki tartışma benimle diyo ne anladım ki şimdi ben

Eşine çok çalışan değil, verimli çalışan kazanır de. O kafayı 1 gün dinlendirsin, bir şey kaybetmez, aksine kazanır. İnsanın içinden gelmedikten sonra zoraki bu işler güzel olmuyor. Böyle bir erkekle de bir ömür nasıl geçer düşünmek güç. Hiç tarzım değil... 1 kere geliyoruz dünyaya yahu.

Maalesef kafayı daha çalışarak dinlendiriyor ailecek böyleler kafayı işle bozmuslar. Bende bilmiyorum nasıl geçicek çünkü bu konuda çok Aksiyiz ne kadar doğru çocuk düşünmem onuda bilmiyorum

Sanki benim eşimi tarif etmişsin.Ticaret isi ve gezmeyi sevmemesi,aşırı işkolik olması hepsi ayni
Yalniz degilsin yani.Bende çok mücadele verdim.5 buçuk senelik evliyiz.Allaha şükür bi düzen tutturduk.Her pazar gününü işle dolduruyordu.Simdi ayda 2 pazar ya da hafta içi 2 günü bize ayırıyor.Yani genelde 10-15 gunde bir geziyoruz.Hava güzelse piknik,yayla gezmesi,şehrimizdeki gezilecek açık alanları geziyoruz.Kisin avm,yemek,Sinema vs organize ediyoruz.Çok zor oldu bu düzeni oturtmak.Kavgalar da oldu çoğu zaman.Ama şimdi beraber konuşarak halledebiliyoruz.O yine kendiliğinden birşey yapmıyor.Ben organize ediyorum o götürüyor bizi.Zamanla sizinde bir düzen oturur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…