- Konu Sahibi Suluportakal
-
Benimde kendi işi pazarları bile çalışır geçte olsa gider ama ben cumartesi gecesinden ya film açalım deriz ya dışarı kahve içmeye yada yürüyüşe çıkarız yani ben öyle baştan alıştırdım pazarlarında akşama kadar yatılmaz kahvaltıdan sonra gezilir sonra beni bırakır işe gider ama ben baştan öyle alıştırdım sonradan yap desem belki oda yapmazdı bizim hep böyleydi izini olsa bile kendi der şunu bunu yapalım diye bunu biliyorum en azındanİyi günler Hanımlar.
Konuya nasıl başlasam bilemiyorum daha önce çocukla alakalı konu açmıştım bunun yeterince verdiği stres var zaten birde bu aralar eşimle sürekli tartışıyorum çok mu bencillik ediyorum sizlerinde fikirlerini almak istedim.
Eşim kendi işini yapıyor ticaret işi o yüzden bizim hiç bir iznimiz olmuyor malesef bende haliyle bunalıyorum eşimle hava almak istiyorum bişeyler yapmak istiyorum ben kendim gezerim ama insan eşiyle de bi dışarı çıkıp hava almak istiyor hep kendi biseyler de yaoinca bekar gibi hissediyor. Herkesi görüyorum eşini çoluğunu çocuğunu alıp bi yerlere gidiyorlar çok zoruma gidiyor eşim tam anlamıyla iş kolik gezmeyi sevmiyor evlendiğimizdr beri bi kere piknik yaptığımızı hatirlamiyorum burasi piknige musait bi yer bende haliyle bunaliyorum bu yüzden sürekli tartışıyoruz. Sizlerin nasılsiniz bu konuda acaba eşlerinizle.
Vallahi bende tam eşiniz gibiyim keşke eslerimizin bu konudaki huylarını değistirebilseydikBenim esim de cumadan sorar hafta sonu bir plan yaptinmi yooo ne zaman plan yaptinki sen zaten yedi yildir bir ogretemedim sana der.biz dag bayir geziyoruz kisin bile piknige cok gideriz her hafta piknige gideriz sahsen ben gezmekten yoruluyorum.gecen hafta sonu iki gun gezdik daglari tabi araba ile.lale papatya topladik.bu hafta ben sana katilamiyacagim dedim evde oturdum o gezdi.benim esim hadi suraya gidelim desem asla geri cevirmez cok yorgun olsa bile ama daha cok ben evi seviyorum ama ayak uyduruyoruz bir sekilde.
Bizde pazar die bi kavram yok oyuzden pazar günlerini hiç sevmiyorumBenimde kendi işi pazarları bile çalışır geçte olsa gider ama ben cumartesi gecesinden ya film açalım deriz ya dışarı kahve içmeye yada yürüyüşe çıkarız yani ben öyle baştan alıştırdım pazarlarında akşama kadar yatılmaz kahvaltıdan sonra gezilir sonra beni bırakır işe gider ama ben baştan öyle alıştırdım sonradan yap desem belki oda yapmazdı bizim hep böyleydi izini olsa bile kendi der şunu bunu yapalım diye bunu biliyorum en azından
Bacım baştan vereydin dizgini o kavram olurdu da işte her erkek birde değil tabi adam tam evden çıkarken çevşrecen bir filmBizde pazar die bi kavram yok oyuzden pazar günlerini hiç sevmiyorum
Valla bu ozellikler de o kadar onemli ki.. o yuzden ben olsam diger soruna artik fazla takilmamaya calisirdim. Ya da bir arabam varsa kendim ufak tefek yakin civarda dolasirdim sıkıldıkca.Evet kesinlikle o konularda dört dortluktur. Asla parayı esigemez bi elim yağda bi elim balda diyebilirim kredi kartım var istediğim zaman para verir eksik etmez o konuda asla hakkını yiyemem. Gün içinde bwn onu ararım daha çok konuşuruz tek Sorunumu bu buda büyük bir sorun haline donusup stres oluşturuyor
Şuan araba öğrenme aşamasındayım kafaya koydum öğrenicem Allahın izniyleValla bu ozellikler de o kadar onemli ki.. o yuzden ben olsam diger soruna artik fazla takilmamaya calisirdim. Ya da bir arabam varsa kendim ufak tefek yakin civarda dolasirdim sıkıldıkca.
Yani sevmiyorsa eşiniz kendiniz gezmeyi me alışın diosunuzBenim eşimin rahat bi işi var ama hep bahaneleri vardır. Yok trafik yok kalabalık bazen orası ıssızbende artık onu beklemiyorum alıyorum çocukları çıkıyorum. Haftaiçide kendim takılıyorum oyüzden bazen haftasonu benimde evde oturasım geliyo yemekti çamaşırdı geçiyo
Ya bu biraz istemekle alakalı bişe bence benim eşim o kadar yoğun çalışmasına rağmen bi şekilde iki üç saat mutlaka yaratıyor,hani bi laf var ya kimse söylediği kadar meşgul değildir aslında,ben istenilirse mutlaka karşı tarafın gönlü yapılır diye düşünüyorum.İyi günler Hanımlar.
Konuya nasıl başlasam bilemiyorum daha önce çocukla alakalı konu açmıştım bunun yeterince verdiği stres var zaten birde bu aralar eşimle sürekli tartışıyorum çok mu bencillik ediyorum sizlerinde fikirlerini almak istedim.
Eşim kendi işini yapıyor ticaret işi o yüzden bizim hiç bir iznimiz olmuyor malesef bende haliyle bunalıyorum eşimle hava almak istiyorum bişeyler yapmak istiyorum ben kendim gezerim ama insan eşiyle de bi dışarı çıkıp hava almak istiyor hep kendi biseyler de yaoinca bekar gibi hissediyor. Herkesi görüyorum eşini çoluğunu çocuğunu alıp bi yerlere gidiyorlar çok zoruma gidiyor eşim tam anlamıyla iş kolik gezmeyi sevmiyor evlendiğimizdr beri bi kere piknik yaptığımızı hatirlamiyorum burasi piknige musait bi yer bende haliyle bunaliyorum bu yüzden sürekli tartışıyoruz. Sizlerin nasılsiniz bu konuda acaba eşlerinizle.
Aynen oturup onu beklemektense kendi hayatınıza bakın benceYani sevmiyorsa eşiniz kendiniz gezmeyi me alışın diosunuz
Evde de vakit geçiriyorum ama sürekli oluncada bunalıma giriyor insan daralıyorumgezmek zorunda değilsiniz, ev içinde de vakit geçirebilirsiniz.
Malesef kendi sevmiyor zaten gezmeyi. Gönlümü arada yapıyor ama zorla buda benim içimde üste bırakıyor.Ya bu biraz istemekle alakalı bişe bence benim eşim o kadar yoğun çalışmasına rağmen bi şekilde iki üç saat mutlaka yaratıyor,hani bi laf var ya kimse söylediği kadar meşgul değildir aslında,ben istenilirse mutlaka karşı tarafın gönlü yapılır diye düşünüyorum.
İyi günler Hanımlar.
Pazar gunleride mi çalışıyor.Severek evlendik 4 yıl geçmişimiz var.
Gezmeyi sevmiyor bende ısrar edince ne çok gezmeyi seviyor oluyorum
Maalesef kafayı daha çalışarak dinlendiriyor ailecek böyleler kafayı işle bozmuslar. Bende bilmiyorum nasıl geçicek çünkü bu konuda çok Aksiyiz ne kadar doğru çocuk düşünmem onuda bilmiyorumEşine çok çalışan değil, verimli çalışan kazanır de. O kafayı 1 gün dinlendirsin, bir şey kaybetmez, aksine kazanır. İnsanın içinden gelmedikten sonra zoraki bu işler güzel olmuyor. Böyle bir erkekle de bir ömür nasıl geçer düşünmek güç. Hiç tarzım değil... 1 kere geliyoruz dünyaya yahu.
Pazar kavramı yok maaleseffPazar gunleride mi çalışıyor.
Aynen benim eşim de öyle sırf çenemden kurtulmak için götürüyor ama yüreğim hergün bir bir kırılıp yaşam hevesim kırılıyor ; (Aynen aynısından bende de varama en son iki gün önce kavga doğuş yemeğe gittik artık getiririm seni yeter ki tartışma benimle diyo ne anladım ki şimdi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?