- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi Suluportakal
-
Benim eşim de öyleydi. Ya vakti yoktu ya parası.İyi günler Hanımlar.
Konuya nasıl başlasam bilemiyorum daha önce çocukla alakalı konu açmıştım bunun yeterince verdiği stres var zaten birde bu aralar eşimle sürekli tartışıyorum çok mu bencillik ediyorum sizlerinde fikirlerini almak istedim.
Eşim kendi işini yapıyor ticaret işi o yüzden bizim hiç bir iznimiz olmuyor malesef bende haliyle bunalıyorum eşimle hava almak istiyorum bişeyler yapmak istiyorum ben kendim gezerim ama insan eşiyle de bi dışarı çıkıp hava almak istiyor hep kendi biseyler de yaoinca bekar gibi hissediyor. Herkesi görüyorum eşini çoluğunu çocuğunu alıp bi yerlere gidiyorlar çok zoruma gidiyor eşim tam anlamıyla iş kolik gezmeyi sevmiyor evlendiğimizdr beri bi kere piknik yaptığımızı hatirlamiyorum burasi piknige musait bi yer bende haliyle bunaliyorum bu yüzden sürekli tartışıyoruz. Sizlerin nasılsiniz bu konuda acaba eşlerinizle.
yani beraber geçirdiğimiz bir zaman yok, hafta sonu yatar uyur, uyur da uyur hayır anlamıyorum o kafa hiç mi ağrımaz hiç mi sepet olmazMesela biraz acarmisiniz
İşte gezmeyi sevmediği için hiç bir zaman bu teklifte bulunmadı bana yoksa ben yaptığı iş gereği fazla fedakarlıkta bulunuyorum ama karşılık görmediğim de canım sıkılıyorbunu başka bi amaçla sordum ben aslında. arada sirada bi kahve icmeye öğle yemeği yemeye güzel gidebilirsiniz eşinizin yanına. yarim saat bi saat birakabilir isi sanirim.
piknik istiyosaniz cok piknik gibi olmasa da iki sandviç birer cay meyve suyu falan yer oturur dönersiniz. esnaf kendi isini yapan tuccar vs genelde 7/24 isle uğraşır. yapacak bisey yok o konuda.
ikiniz de bunalmadan orta yolu ufak ufak bulmaya çalışın bence. ama tartismadan tatlı tatlı yapın bunu. cay bahcesi kafe falan varsa bi ogleden sonra yarım saat beraber oturup kalkabilirsiniz.
Yeni evli misiniz?
Ah ah bu kadar zor bişey oluğunu bilseydim gerçekten evlenmezdimbenim babamin da dukkani vardi,
o dukkan bir bayramlarin ilk gunleri kapali olurdu o kadar,
annem alismisti ama.
Annem babama yardima da gderdi, severdi orada takilmayi.
Esanflik farkli bir meslek, gercekten cok zor.
Yine de esinizle konusmayi eneyin, onlem alabiliyorsa alsin.
Aynen eşime sürekli bundan bahsediyorum. Ama beyimiz haklı başka yerde asgari ücretle çalışsam daha mı iyi falan filan şükret gibi şeyler söyleyip susturuyorİnsan eşine , çocuğuna zaman ayırabilmeli, hayat sadece çalışmaktan ibaret mi? Kendi isiyse hafta da bir gün hatta yarım gün size ayırmak istese ayırır bazı akşamlar biraz erken gelir, sizinle vakit geçirir. Bence böyleydi düşünüp, istemekte son derece haklısınız.
Bizimde aynı bu şekilBenim esim de yogun calisiyor ve eve geldiginde yorgun oluyor. Biz de oyle surekli biyerlere gitmiyoruz. Nadiren bi avm ye gitmisligimiz var bir de iki gunluk bi tatil yapmistik. 6 aylik evliyiz ve en buyuk etkinligimiz aksam tv izlemek
İşte gezmeyi sevmediği için hiç bir zaman bu teklifte bulunmadı bana yoksa ben yaptığı iş gereği fazla fedakarlıkta bulunuyorum ama karşılık görmediğim de canım sıkılıyor
Uyutmayacaksınız.yani beraber geçirdiğimiz bir zaman yok, hafta sonu yatar uyur, uyur da uyur hayır anlamıyorum o kafa hiç mi ağrımaz hiç mi sepet olmazbende çalışıyorum ama yatıp uyuyamıyorum 2 küçük çocuk var, hafta içi çalış hafta sonu çalış, beyimizin uykusu kıymetli gece ben çocuklarla o ayrı uyur, yardımı yok bişeyi yok kardeş daha ne yazayım, sanma ki bir dert sende var bak elde ne odunlar var
Ne kadarlik evlisiniz bir de kac yasindasiniz☺ bunu sundan soruyorum kendime benzettim siziBizimde aynı bu şekil
Aynen fazla konuşunca dırdır oluyor. Büyük bi yerde yaşasam insanın bu dediğiniz etkilerin hepsini yapmak istiyorumBenim eşim de öyleydi. Ya vakti yoktu ya parası.
Ben de kurslara gitmeye ve oradaki arkadaşlarla gezip tozmaya başladım. Öyle ki sabah eşimle evden çıkıp eve ondan sonra giriyordum. E tabi çok eğlenmişim mutluyum keyfim yerinde. Eşim yavaştan kıskanmaya başladı. O yorgunken ben kıpır kıpır. Zamanla o teklif etmeye başladı gezelim diye. Alıştı artık.
Çünkü konuşmak işe yaramıyor, dırdır olarak bakıyorlar. Yaşayarak göstermek lazım.
28 yaşındayım 2 buçuk yıllık evliyizNe kadarlik evlisiniz bir de kac yasindasiniz☺ bunu sundan soruyorum kendime benzettim sizi
Ya bahane bunlar.Ah ah bu kadar zor bişey oluğunu bilseydim gerçekten evlenmezdim
Ben de eşimin gezme hevesinden şikayetçiyim. Hiç-bir şey olmazsa sahilde yürüyüş yaparız. Eşim evde duramıyor. Ben de azıcık evde oturayım istiyorum
Yavaş yavaş alıştırsanız. Önce evin etrafında yürüyüş sonra başka park bahçe zamanla çarşı pazar. Hem kendi de alışır işten uzaklaşır bi havası değişir, 2nize ait özel zaman olur.Tam da bunu istiyorum hani böyle maddiyat gerektirecek bişeyde istemiyorum
Küçük yerde de olsa yapın. Arkadaşım 5 bin kişilik ilçede yaşıyor. Ehliyet almış. Nerede akşam orada sabah geziyor. :)Aynen fazla konuşunca dırdır oluyor. Büyük bi yerde yaşasam insanın bu dediğiniz etkilerin hepsini yapmak istiyorum
Evet ailesiyle bir araya geldiğinde yaptığımız işle alakalı bir başlıyorlar konuşmaya dış dünyaya tamamen kapaniyorkar kimseyi duymuyorlar yani böyle bir iş manyaklığı diyeyim. Bu durumdan elimden rahatsız onun esi memur bide düşününKendi isini yapan adamlar genel sorunu bu.sanirim kazandikca kazanalari geliyor:)
Biz de ilk evlendigimiz zamanlar esim gezmeyi sevmezdi birkac sene surdu bu durum.
Daha sonra isleri oturdukca kendide rahatladi.hafta sonlari mutlaka biryerlere gideriz.
Zamanla olur skma canini simdilik kendine baska ugraslar bul.aksamlari cok gec gelmediginde yarim saat dolasalim diye teklif et oyle oyle acilir sanirim.
Olay sadece para harcamak degil zaten.bunu anlat iki cay kac lira sanki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?