Eşle Vakit Geçirememek..

Benim eşim de öyleydi. Ya vakti yoktu ya parası.
Ben de kurslara gitmeye ve oradaki arkadaşlarla gezip tozmaya başladım. Öyle ki sabah eşimle evden çıkıp eve ondan sonra giriyordum. E tabi çok eğlenmişim mutluyum keyfim yerinde. Eşim yavaştan kıskanmaya başladı. O yorgunken ben kıpır kıpır. Zamanla o teklif etmeye başladı gezelim diye. Alıştı artık.
Çünkü konuşmak işe yaramıyor, dırdır olarak bakıyorlar. Yaşayarak göstermek lazım.

Mesela biraz acarmisiniz
yani beraber geçirdiğimiz bir zaman yok, hafta sonu yatar uyur, uyur da uyur hayır anlamıyorum o kafa hiç mi ağrımaz hiç mi sepet olmaz bende çalışıyorum ama yatıp uyuyamıyorum 2 küçük çocuk var, hafta içi çalış hafta sonu çalış, beyimizin uykusu kıymetli gece ben çocuklarla o ayrı uyur, yardımı yok bişeyi yok kardeş daha ne yazayım, sanma ki bir dert sende var bak elde ne odunlar var

İşte gezmeyi sevmediği için hiç bir zaman bu teklifte bulunmadı bana yoksa ben yaptığı iş gereği fazla fedakarlıkta bulunuyorum ama karşılık görmediğim de canım sıkılıyor

İnsan eşine , çocuğuna zaman ayırabilmeli, hayat sadece çalışmaktan ibaret mi? Kendi isiyse hafta da bir gün hatta yarım gün size ayırmak istese ayırır bazı akşamlar biraz erken gelir, sizinle vakit geçirir. Bence böyleydi düşünüp, istemekte son derece haklısınız.

Yeni evli misiniz?
Ah ah bu kadar zor bişey oluğunu bilseydim gerçekten evlenmezdim

Aynen eşime sürekli bundan bahsediyorum. Ama beyimiz haklı başka yerde asgari ücretle çalışsam daha mı iyi falan filan şükret gibi şeyler söyleyip susturuyor

İşte gezmeyi sevmediği için hiç bir zaman bu teklifte bulunmadı bana yoksa ben yaptığı iş gereği fazla fedakarlıkta bulunuyorum ama karşılık görmediğim de canım sıkılıyor

iste niye ondan teklif bekliyosunuz ki. gidin yanina sürpriz yapın. ya da öğlen yemek yeme beni bekle deyin yanina gidin. yarim saat ugrasam beraber bı cay icsek deyin.

ben herseyi erkekten beklemem. eskiden esim de öyleydi. şimdi o yapıyo mesela benim zamaninda ona yaptıklarımi. kışları kış uykusuna yatiyo. bu aralar hep yorgun. havalar duzeldi artık yavas yavas cikar gezeriz bizde. ama benim gezme anlayisimla esiminki aynı değil. o yüzden de uyusamiyoruz.

Pazarda mı calısıyor?
Neara dinleniyor
Ben kucuk yerlerdekı bu ınsanları da anlamıyorm,herkes sikayetci
Kim arkadas bunlar,dertlleri ne:)
Ne dedıkodulurı bitiyor,ne ınsan ayırmaları

Uyutmayacaksınız.
Bende üç çocuk var. Gündüz bende çünkü ev hanımıyım. Gece sabaha kadar eşim bakmak zorunda.
Yoksa kıyamet kopar. Ben anneysem o da baba. Yok öyle rahatlık.

Kendi isini yapan adamlar genel sorunu bu.sanirim kazandikca kazanalari geliyor:)

Biz de ilk evlendigimiz zamanlar esim gezmeyi sevmezdi birkac sene surdu bu durum.
Daha sonra isleri oturdukca kendide rahatladi.hafta sonlari mutlaka biryerlere gideriz.

Zamanla olur skma canini simdilik kendine baska ugraslar bul.aksamlari cok gec gelmediginde yarim saat dolasalim diye teklif et oyle oyle acilir sanirim.
Olay sadece para harcamak degil zaten.bunu anlat iki cay kac lira sanki?

Aynen fazla konuşunca dırdır oluyor. Büyük bi yerde yaşasam insanın bu dediğiniz etkilerin hepsini yapmak istiyorum

Ah ah bu kadar zor bişey oluğunu bilseydim gerçekten evlenmezdim
Ya bahane bunlar.
Benim babam da esnaftı. Ama saati belliydi. En geç 7 de evde olur, hava güzelse bizi dışarı çıkarırdı.
Her pazar mutlaka pikniğe götürürdü.
Parayı sizin için kazanıyorum, sizinle harcayamayacaksam ne anlamı var derdi rahmetli.

Aynen fazla konuşunca dırdır oluyor. Büyük bi yerde yaşasam insanın bu dediğiniz etkilerin hepsini yapmak istiyorum
Küçük yerde de olsa yapın. Arkadaşım 5 bin kişilik ilçede yaşıyor. Ehliyet almış. Nerede akşam orada sabah geziyor. :)

Evet ailesiyle bir araya geldiğinde yaptığımız işle alakalı bir başlıyorlar konuşmaya dış dünyaya tamamen kapaniyorkar kimseyi duymuyorlar yani böyle bir iş manyaklığı diyeyim. Bu durumdan elimden rahatsız onun esi memur bide düşünün yok allaha şükür maddi sıkıntımız yok yaşam şartlarına göre diorum ama konuşmak fayda etmiyor bende hırsımı alışveriş yaparak çıkarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…