- 10 Ekim 2014
- 32.969
- 148.622
- 798
- Konu Sahibi Mervekaya80q
-
Bence her erkek için doğru değil.
Kimisi bu her şeye "tamam" demeyi kadının fazla bağımlı olmasına veya kendi fikri olmamasına yoruyor.
İnş bana da öylesi gelir, bu çeneyle bu asilikle başkası zor
Belki de yenilik sever. BilinmezAhhh Ah sevse yaparimda onda şabit yeni şeylerde ben bilmiyorum rutin gidiyor bir ekşin yok
Siz alıp kullanıyorsun galibaYapı marketlerden ip bulabilirsiniz.
İstediğiniz boy ve uzunlukta alın, bağlayın kocanızı
Yenilik bulmam lazım ÖzkanBelki de yenilik sever. Bilinmezbazı insanlar cinsi münasebet yüzünden eve bağlanır
Yenilik bulmam lazım o zmanYenilik bulmam lazım Özkan
Belkide çok bağlandığınızdan onlarda baglansin istiyoruzBu bağlama işi sadece kadın tarafından yapılan bir atraksiyon mu? Erkeklerin kadını kendine bağlamasına gerek yok mu? Kadın kısmısı zaten erkek cinsine bağlı olarak mı anasının karnından doğuyor, gibi bir takım sorularım var. Bence bu kadar kasmamak, olmayacak şeyi zorla oldurmaya çalışmamak lazım. Zaten doğal halinizle, tavrınızla, sizi olduğunuz gibi sevmeyecek, yanınızda kalmak için can atmayacak adam, sizin taktiklerinizle kalacaksa, kıymeti var mı? Yok.
Umarım alırsınız demkk orta karar davranmak lazomUlaşılmaz ve gizemli olacaksın. Kocacım kocacım diye peşine koşmayacaksın. Fazla fedakarlık yapmayacaksın. Fedakar olunca bunu vazifemiz şeklinde görüp daha fazlasını bekliyorlar, olaki fedakarlık yapamadın senden kötü kadın yok dünyada.
Maalesef çok fedakarlık yaparak ben iplerimi vermişim.şimdi geri almaya çalışıyorum.
Kesinlikle.
Eşim miymintiliktan hiç hoşlanmaz, bisey soylenecegi zaman, istenecegi zaman laf dolandirmak, ima etmek gibi seylerden de hic hoşlanmaz.
Ben zaten hep acik sozluydum hafifte asiydim, kendisi boyle sevdi. Asla herseye tamam tamam demedim. Adam işle ilgili soru soruyor, birsey alacagiz onu soruyor ben de dumduz fikrimi sunuyorum bizim icin artisi şu eksi durumu şu, şunu yapalim gibi gibi hiçte sorun olmuyor.
Kendisi de fikrini soyler mantikli gelen birini seceriz işte.
Yok herseye tamam de 3 saat sonra kivrana kivrana "şöyle mi olsaayydii, boyle mi olsaydi sen bilirsin en iyisini ama..." Gibi seyler bana cok ters. Herseye tamam de gibi istekleri olan erkeklerin toplumda sozu gecmeyen, karisinda ego tatmini bulan tipler oldugunu goruyorum ve dusunuyorum.
Bir de boyle laf oyunlariyla benim fikrimi kendi fikri sanmayacak kadar zeki eşim.
Her şeye tamam diyen insanlardan sıkılıyorum açıkçası, ortaya bir karakter/görüş konulması ile eğlenceli sohbet muhabbetler
Ben her zaman evlilikte bir tarafın diğerini yönetmesini doğru bulmuyorum ama evlilikler karşılıklı saygıya dayanmalıdır. Eger bir tarafta saygı anlayış ... Gibi unsurlar varsa diğerinde yoksa o evlilik değildir. Yani erkek ya da kadın sadece eşinin sözüyle hareket ediyorsa bu da evlilik değildir.Merhaba hanımlar sizden fikir öneri deneyim istiyorum eşimle bazı sorunlar yaşadık atlattık ama ben ona karşı birşeyler yapmak istiyorum daha doğrusu hani bazı kadınlar vardır ipi elindedir kocasını kendine bağlar o şekilde bir kadın olmak istiyorum aramızda vardır muhakkak özellikle o bayanalrdan fikir istiyorum
Çok güzel mutluluğunuz daim olsunBen her zaman evlilikte bir tarafın diğerini yönetmesini doğru bulmuyorum ama evlilikler karşılıklı saygıya dayanmalıdır. Eger bir tarafta saygı anlayış ... Gibi unsurlar varsa diğerinde yoksa o evlilik değildir. Yani erkek ya da kadın sadece eşinin sözüyle hareket ediyorsa bu da evlilik değildir.
Ben bir buçuk yıllık evliyim bir kere tartışmadık, seslerimizi yükseltmedik, birbirimize üzücü sözler söylemedik bu ne sadece benim tavirlarimla oldu ne de sadece eşimin tavırlarıyla oldu.karsilikli saygı güven anlayış sevgi. Duygularınızı her zaman net olarak ifade edin birbirinizi yanlış anlamayacak şüpheye dusurmeyecek şekilde davranın.
Eşim benim fikirlerime çok değer verir ben de onun fikirlerine değer veririm . Sevgimi her daim belli ederim . Şimdi bile kiraz yerken üçlü bi kiraz geldi elime iki büyük bi küçük ben de hamileyim hemen fotoğrafını çekip mutlu aile yazıp gönderdim, geçenlerde bi domates elime geldi kalp şeklinde fotoğrafını çekip bu domates sana bişey söylemek istiyo dedim, farklı farklı üniformaları var günlük kıyafetlerine bazen ayakkabısının içine bile küçük sevgi notları koyuyorum bulduğunda hiç ummadığı anda mutlu oluyo ve bana güzel bişeyler söylüyo vs vs sevginizi gösterin karşınızdaki yapsın diye beklemeyin , ben eşimi daha mutlu ediyim amacıyla yapmıyor o mutlu olunca kendim mutlu olduğum için kendi huzurum için yapıyorum. Rabbim kötüye denk getirmesin karşınızdaki insanın anlayışı da önemli ama ben kendim yapmadığım bir şeyi karsimdakinden beklemem ve öyle bi sefer yapıp da ben yaptım şimdi sıra onda demem
Bunu deniyem bakalım işe yarar umarımHer zaman güleryüzlü ve hiç bir şeyi sorun etmıyor gıbı olursanız sızden alası olmaz.
Zaten oyle birsey mumkun mu? Herseye tamam diyorsa ya kendi fikri zikri olmayan bir insandir ya da sinsilik pesindedir bunu anlayamayacakta...
[/
Herşey tamam demiyorum diyemem saten ama anladım kadarıyla biraz uysal olmalıyımHer şeye tamam diyen insanlardan sıkılıyorum açıkçası, ortaya bir karakter/görüş konulması ile eğlenceli sohbet muhabbetler
Herşey tamam demiyorum diyemem saten ama anladım kadarıyla biraz uysal olmalıyım
Değişmek değilde biraz topuleyebilirsek kendimi zi daha iyi olacak sanırımValla ben de öyleyim, zor yani değişmesi insanın : D
Yok ya o zaman da zaten bir şey demez benim hanım diye düşünüp bencilce davranmakta başlıyorlarHer zaman güleryüzlü ve hiç bir şeyi sorun etmıyor gıbı olursanız sızden alası olmaz.
Bunların ayarı yok yemin .Yok ya o zaman da zaten bir şey demez benim hanım diye düşünüp bencilce davranmakta başlıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?