- 29 Mayıs 2019
- 90
- 49
- 3
- 35
- Konu Sahibi Mervekaya80q
-
Yok aldatmadi yani aldatsa nasıl olurdum bilmiyorum kıyaslama yapmaya başladı örneğin giyimimiNasıl bi ilgı dagılması ?Aldattımı sizi?
Neden gıyımınız kotumuymuşYok aldatmadi yani aldatsa nasıl olurdum bilmiyorum kıyaslama yapmaya başladı örneğin giyimimi
Evet yani dışarda sürekli şık olmalıyım annesine giderken bile.yani saten benim giyim tarzını herkes beğenir kisme.icin değilse bile kendim.icin güzel giyinirim satenNeden gıyımınız kotumuymuş
Ha birde bir bayan vardı ondan biraz etkilendi yani ben öyle hissettim galiba bu bana böyle şeyler dusundurduYok aldatmadi yani aldatsa nasıl olurdum bilmiyorum kıyaslama yapmaya başladı örneğin giyimimi
Sesli güldümBoyunlarına ip bağladık, istediğimizi yapmadıkları zaman çekiyoruz ucunu, boğulunca yola geliyorlar. Arada zayi olanlar da oluyor ama yapacak bişey yok.
AynenDeger o..
Ip falan degil.
Esin sana deger vermiyorsa ne yaparsan yap nafile..
İnsaAllah ama bu durum beni üzüyor Sanki bendn saklar gibi sürekli birşeyler yapmaya çalıştım ama yetersiz oldum demekko yol kat edemedim bu konuda 7 yıllık evliyim
Sohbet ediyoruz sadece iş ve kendi ailesi konusunda sohbet edemiyoruz evet görücü usulü gibi birşey7 yillik evlisin ve eşin ile sohbet edemiyorsun. Eşin konuşmuyor. Yani kisacasi asil hayat paylaşilmiyor. Öylecene yuvarlanilip gidiyor.
Görücü usülümü evlendiniz?
Sohbet ediyoruz sadece iş ve kendi ailesi konusunda sohbet edemiyoruz evet görücü usulü gibi birşey
Kendi işi esnaf mesela günün nasıl geçti naptın sen. Ne yaptın bu tarz konuşmalar yada çocuklar la ilgili konularInsan hayatin büyük bir coğunluğunu işte geçiriyor. Konuşmasi lazim. Ne iş yapiyor?
Ne üzerine sohbet ediyorsunuz genelde?
Umarım sizde bende bir çözüm buluruzKelin ilacı olsa....
Üzgünüm.
Yapı marketlerden ip bulabilirsiniz.Merhaba hanımlar sizden fikir öneri deneyim istiyorum eşimle bazı sorunlar yaşadık atlattık ama ben ona karşı birşeyler yapmak istiyorum daha doğrusu hani bazı kadınlar vardır ipi elindedir kocasını kendine bağlar o şekilde bir kadın olmak istiyorum aramızda vardır muhakkak özellikle o bayanalrdan fikir istiyorum
Bu taktiğe katılıyorum bende çoğu zaman öyle yapıyorumValla ben o kadinlardanmiyim bilmem ama esimin her dedigine tamam derim o ikna olur kendi dediginin kabul olduguna aradan biraz zaman gecer 3 4 saat mesela iste hayatim soylede olsaydi dahami iyi olurdu yinede senbilirsin tabi ama soyle yapsak sonucu bu olur senin dedigin gbi yapsak boyle olur ama tabiki karar senin sen nedrsen oyle yapalm flan derm o bi dusunur sonra bnm soylediklerimi kendi fikriyms gbi kabul eder
Ulaşılmaz ve gizemli olacaksın. Kocacım kocacım diye peşine koşmayacaksın. Fazla fedakarlık yapmayacaksın. Fedakar olunca bunu vazifemiz şeklinde görüp daha fazlasını bekliyorlar, olaki fedakarlık yapamadın senden kötü kadın yok dünyada.Peki değeri korumak veya artırmak için öneririz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?