Biz ay sonu tüm maaşımızı ortaya koyarız, borçlar ve faturaları öderiz ve eşim hesabımda muhakkak özel ihtiyaçlarımı alabilecek kadar para bırakır ( miktarı ben belirlemiştim) bende birazını harcar birazını da birikim yaparım, yani bizde kimse benim param demez diyemez Çünkü başka türlü evlilik olmaz..Merhaba Hanımlar... Evli olan ve çalışan arkadaşlarıma sormak istiyorum. Evdeki para paylaşımını nasıl yapıyorsunuz? Mesela kirayı, faturaları,mutfak giderini vs kim,neyi üstleniyor? Eşimle anlaşamıyoruz bu konuda... Ona kalsa kendime hiç para ayırmiyim yani... Yahu çarşıya vs gidince artık beğendiğim bişeyi almak istiyorum,gözüm kalsın istemiyorum artık, diyorum bıktım. Her ay alışveriş manyağı gibi olayım demiyorum ama bir yerde bişey görüp beğendiğimde,fiyatı da bana uygunsa alabilmek istiyorum artık. Vallahi senelerdir bıktım artık. Buna hakkım yok mu? Senelerdir,ben çalışmadan önce yani, al şu parayı git de ihtiyaçlarını al dediğini hatırlamam mesela. İhtiyaçlarımı söylersem kısmen alırdı ama bu hiçbir zaman tam olmadı. Maddiyatı buna yetiyordu diyeceksiniz ama değil. Kendine,ailesine,arkadaşlarına hep vardı ancak konu ben olunca idare et Blackgray derdi. Şimdi çalışıyorum e şimdi de borç var,bilmem ne var. Bıktım yahu...Bu arada normalde tutumlu,hesaplı bir insanımdır. Boşa para harcamam.
Bizim hepsini eşim yapıyor .ben ne kadar almışım ne almışım çok takıp etmiyor.evin eksiklerini görünce ben alıyorum.ama birbirimize ne kadsr harcadık haber veriruz.ben istediğim şeyi alırım sonra söylerimMerhaba Hanımlar... Evli olan ve çalışan arkadaşlarıma sormak istiyorum. Evdeki para paylaşımını nasıl yapıyorsunuz? Mesela kirayı, faturaları,mutfak giderini vs kim,neyi üstleniyor? Eşimle anlaşamıyoruz bu konuda... Ona kalsa kendime hiç para ayırmiyim yani... Yahu çarşıya vs gidince artık beğendiğim bişeyi almak istiyorum,gözüm kalsın istemiyorum artık, diyorum bıktım. Her ay alışveriş manyağı gibi olayım demiyorum ama bir yerde bişey görüp beğendiğimde,fiyatı da bana uygunsa alabilmek istiyorum artık. Vallahi senelerdir bıktım artık. Buna hakkım yok mu? Senelerdir,ben çalışmadan önce yani, al şu parayı git de ihtiyaçlarını al dediğini hatırlamam mesela. İhtiyaçlarımı söylersem kısmen alırdı ama bu hiçbir zaman tam olmadı. Maddiyatı buna yetiyordu diyeceksiniz ama değil. Kendine,ailesine,arkadaşlarına hep vardı ancak konu ben olunca idare et Blackgray derdi. Şimdi çalışıyorum e şimdi de borç var,bilmem ne var. Bıktım yahu...Bu arada normalde tutumlu,hesaplı bir insanımdır. Boşa para harcamam.
Maaşım bana aittir, hep de öyle oldu. Evi eşim geçindirir. Ben ufak tefek ödemeler dışında birşeye karışmam. 1 ay boyunca çalışıp kazandığım paranın hesabını vermem. İster hepsini birgünde harcarım ister birikim yaparım.Merhaba Hanımlar... Evli olan ve çalışan arkadaşlarıma sormak istiyorum. Evdeki para paylaşımını nasıl yapıyorsunuz? Mesela kirayı, faturaları,mutfak giderini vs kim,neyi üstleniyor? Eşimle anlaşamıyoruz bu konuda... Ona kalsa kendime hiç para ayırmiyim yani... Yahu çarşıya vs gidince artık beğendiğim bişeyi almak istiyorum,gözüm kalsın istemiyorum artık, diyorum bıktım. Her ay alışveriş manyağı gibi olayım demiyorum ama bir yerde bişey görüp beğendiğimde,fiyatı da bana uygunsa alabilmek istiyorum artık. Vallahi senelerdir bıktım artık. Buna hakkım yok mu? Senelerdir,ben çalışmadan önce yani, al şu parayı git de ihtiyaçlarını al dediğini hatırlamam mesela. İhtiyaçlarımı söylersem kısmen alırdı ama bu hiçbir zaman tam olmadı. Maddiyatı buna yetiyordu diyeceksiniz ama değil. Kendine,ailesine,arkadaşlarına hep vardı ancak konu ben olunca idare et Blackgray derdi. Şimdi çalışıyorum e şimdi de borç var,bilmem ne var. Bıktım yahu...Bu arada normalde tutumlu,hesaplı bir insanımdır. Boşa para harcamam.
Sizin kocalar nasıl mayışlar alıyor yavMaaşım bana aittir, hep de öyle oldu. Evi eşim geçindirir. Ben ufak tefek ödemeler dışında birşeye karışmam. 1 ay boyunca çalışıp kazandığım paranın hesabını vermem. İster hepsini birgünde harcarım ister birikim yaparım.
Çalışmadığım dönemlerdede (çocuklar küçükken) çalışıyormuşum gibi, eşim hesabıma yatırırdı aylık maaş kadar bir miktar naptın diye sormazdı.
Siz neden çalışıyorsunuz ben hiç anlamadım?
aa bunu yazdın ya şimdi linç ekibi gelirrr ayrı birikimin varmışşş hem de evin geçimine katkın çok azmışş diyeeeMaaşım bana aittir, hep de öyle oldu. Evi eşim geçindirir. Ben ufak tefek ödemeler dışında birşeye karışmam. 1 ay boyunca çalışıp kazandığım paranın hesabını vermem. İster hepsini birgünde harcarım ister birikim yaparım.
Çalışmadığım dönemlerdede (çocuklar küçükken) çalışıyormuşum gibi, eşim hesabıma yatırırdı aylık maaş kadar bir miktar naptın diye sormazdı.
Siz neden çalışıyorsunuz ben hiç anlamadım?
evet bunu nezaman yazsam linç yiyorum zaten. Çokta fifiaa bunu yazdın ya şimdi linç ekibi gelirrr ayrı birikimin varmışşş hem de evin geçimine katkın çok azmışş diyeee
İyi kazanıyor çok şükür.Sizin kocalar nasıl mayışlar alıyor yav
iyi kazanmasa da adam madem eşinin çalışmasını istemiyor asgari ihtiyaçlarını mecbur karşılayacak.ha çalışıyorsa zaten en iyisi.ama kadın hem çalışacak hem de bir gömlek alırken adama muhtaç olacak yok yaaa derim bennn.araba alırlar ortak ama kadın kullanamaz neymiş kaza yaparmış neymiş ne gerek varmış.valla kendi paramla kullanamadığım arabayı benzin döker yakarım benİyi kazanıyor çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?