Eşler Arasında Para Meselesi

yoktur 30.000 alan fazla.para miktarıyla alakası yok ki ayrıca.az parayla da daha uyguna istediklerini alır kadın ama alır.işçisi gibi adamdan emir almaz.zaten çoğu kadın tutumludur erkeklerden .

Vallah herkes kendi değerini kendi belirler
Fedakar, saçını süpürge eden kadınlara madalya takan koca ben hiç görmedim. Sen gördünmü?
Ben yıllar önce eşime ev alırken benim üzerime olsun dedim, şaşırdı önce sonra tamam dedi. Araba aldık benim üzerime olsun dedim. Yazlık aldık onuda üzerime yaptırdım. Sonra bi daire daha aldık kiraya verdik, kirasını ben alıyorum.
Adamın şahsi mal varlığı bi arabası bide küçük motoru var. Onlarıda kendi üzerime yapardımda neyse dedim yüce gönüllük yaptım
İlk evi alırken kv dem bi bozulu bi bozuldu, onların herşeyi kayınpederimin üzerineymiş ne farkedermiş sonuçta karı-kocalarmış. Malın kimin üstüne olmasının ne önemi varmış. Ölse herşey çocuklarına kalıcakmış.
Doğru dedim, kimin üzerine olduğunun önemi yok biz karı-kocayız o yüzden fark etmediği için benim üzerime olmasını istiyorum. Kadının yüzü bembeyaz oldu sinirden. Altınlarıma bile duruyormuş falan. Yani sen ne yatırım yaptınki hepsi oğlumun emeği demeye getirdi. Diğerlerini eşim üzerime yaptığını duydukça morali hepten bozuldu.
Şimdide yıllar sonra diyorki altınlarımı verdim ev yaptırırken hiçde geri gelmedi. Keşke tapuyu üzerine alsaydın dedimde, ah keşke kızım nerde ozaman bende o akıl dedi 70 yaşına geldi anca akıllandı, ee hani kimin üzerine olduğu farketmiyordu şimdi noldu demedim tabii

Biz de eylülde arabayı değiştik. Ben bu sene çalışmıyorum. Eşim araba bakarken dedim ya şimdi bana da uygun ortak kullanabileceğimiz bir bi araba alırsın ya da önümüzdeki eylülde bana da ayrı araba alırsın Sonuç araba benim isteğime uygun alındı

Evlilik boyle bisey degil neden calisiyosunuz ozaman? Kendinize bir miktar ayirin ciddi bir miktar kalanini verin basinin caresine baksin bunun uzerine laf kabul etmeyin ezik olmagin ya. Bu arada esim her turlu gecimimizi saglar ben birikim yaparim tatil gibi seyleri oderim isteyen istedigini kendine ve ailesine birbirine bilgi vererek alir

Çalışıyorum, eşimle ev aldık ve ikimizde kredi ödüyoruz. Beğendiğim bir şey olursa alırım net. Kredi ödüyorum zaten maddi destek veriyorum, eşim aldığıma karisamaz.Müsriflik yapmam ama iki kıyafet alamicaksam, oturup bir yerde kahve içemiceksem çalışmamın anlamı yok

Eşim böyle biri olsaydı maasımdan eve zırnık vermezdim. Eşşşek gibi geçindirsin evi. Hıyar.

Konu sahibi lütfen kendini ezdirme. Neden calısıyorsun madem tek bir bluz alamayacaksan? Ben gereksiz birşey alacaksam bile durup neden calısıyorum ki almak icin der alırım gerekliligini cok sorgulamam bile. Cünkü bu senin hakkın. Gerekirse tırnaklarını gecirip bu benliğe geçiş yap lütfen!

Son düzenleme:
yoktur 30.000 alan fazla.para miktarıyla alakası yok ki ayrıca.az parayla da daha uyguna istediklerini alır kadın ama alır.işçisi gibi adamdan emir almaz.zaten çoğu kadın tutumludur erkeklerden .
Valla şu dönemde tek erkek ev geçindiriyorsa helal olsun. Kadın eve hiç katkı sağlamadan kredi yada kira, mutfak, çocuk masrafı gezme alışveriş bunların hepsini erkek ödeyebiliyorsa 30000 den az olmaması gerekir.

Bizde de her ay birisi kirayı faturalari ödüyor. Kocam çok pinti geçen amazonda indirimli çocuk kıyafeti gördüm onun kredi kartıyla aldık inanın 2 hafta boyunca parasini istedi
Neden? Cocuk onun da cocugu degil mi? Bes kurusu gecmiyor ama babayim diye caka satiyor he?
Yahu kimleri baba yapiyorsunuz.

Login • Instagram ahahah aklıma bu kız geldi çünkü kocasız kalamazlarrr

Adam yaşlanınca bir de bu çocuktan bakmasını ister
Yanlis mi anladim diye dusundum ama baska ne olabilir ki, yani bu korkutucu bir sey.
Her seye bosan diyorsunuz diyorlar ama bu kesin net bosanma sebebi.

Boyle adamlar zaten leş ama ben bazi kadinlara da kiziyorum.
Millet cok romantik duygularla bebek yapip seviyim, susleyip sosyal medyada paylasayim, gulucukleriyle kendimden geciyim diyor ama hayat bu kadar romantik degil, hayat realist. Ölum gibi buyuk bir gercek var en basiti, ben yarin olursem bu adam babalik yapar, korur kollar, onun hayatini kendinden öne koyar demedigim diyemedgim bi adamdan cocuk yapmam.

Ben eşime belli bir miktar para atıyordum 2bin tl civarı, ama faturalar kira vs eşimdeydi. Bende mutfak alışverişini yapıyordum genelde. Kendime yaptıgım harcamama da karışmazdı. Bende harcamaya devam ediyordum. Baktım kenarda beş kuruş paramız yok geleni harcıyoruz dedim böyle olmayacak kendi maaşımı birikime ayırıp onun maaşı ile hayatımızı devam ettirmeye karar verdik. Henüz ilk ayı atlattık inşallah böyle gider. Sürekli harcamakta sıkıntı ama sizinki de sıkıntı. İstediğim herşeyde gözüm kalacaksa kendi paramı harcayamayacaksam niye çalışayım diye düşünüyorum biraz kendinize ait bütçeniz olmalı. Maaşınızı kuruşu kuruşuna söylemeyin madem eşiniz cimri birisi

Kadın sanki anasının evinden getirdi çocuğu , ne demek cocuga alınan birdeyim parasını istemek . Benim asla kabul edebileceğim birsey değil.

Eşimden fazla kazanıyorum . Sadece cocugumun masrafı bende geri kalan kredi fatura mutfak hepsi eşimde.. ha bazen hafta sonu planı yaparım bir yerlere gidip konaklamak gibi onu da alırım ama her sene yapılan tatili de eşime aldırırım. Hem calısacagm hem çocukla ilgilencgm hem evle ilgilenecgm sonra da oturup onun eline mi sayacağım parayı ? Oldu canım görürsem söylerim ..
5 senelik evliyiz 5 yıldır bu hep böyle aksi olamaz . Kızıma harcıyorum kendime harcıyorum ve kızım için birikim yapıyorum

Ortak hesabimiz var, bütün gelir giderler o hesaptan ödenir 20 yildir bu böyle, hicbir zaman herkesin parasi ayri olsun davasi olmadi bizde.
Kimse kimseye nereye para harcadigini sormaz soramazda zaten.

maaşlarınız eşitti belki... Bizim öyle değil. Ben ondan yaklaşık 1600 tl fazla alıyorum. O nedenle böyle yapıyor.
Esin maaşını kurusu kuruşuna bilmek zorunda mı
Ayır o 1600u kenara kendine harca
Yada ben masraflara maasimin yarısını veririm Kabul edersen böyle etmezsen gule güle de
Biraz resti çekin herkese yağdırıyor karısına 1 damla yok .oldu.

Buyukbas esnaf bende ortalama memur maaşının bi tık üzerinde maas aliyorum. Ben pazar ,internet ,elektrik ve cocuklarin masrafını karsilarım dogalgaz aidat market de ondadır. harçlığımı ayırır kalanı birikime atarım
Ne eline maas veririm ne de o maasimi bilir.

Gecen yıl fissler aldım şok oldu iyiki almisim şu an 2 kati olmus
Gecen haftada robot supurge aldım yine şok oldu çünkü laf söyleyemez alacağı cevabı bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…