- 10 Nisan 2014
- 43.714
- 116.234
- 798
yoktur 30.000 alan fazla.para miktarıyla alakası yok ki ayrıca.az parayla da daha uyguna istediklerini alır kadın ama alır.işçisi gibi adamdan emir almaz.zaten çoğu kadın tutumludur erkeklerden .Her ailenin bütçesi farklıdır. Kimi ailede erkeğin kazancı yeter kadın kafasına göre takılır. Ama erkeğin kazancı yetmiyorsa kadın elbette destek olacak. Elbette bütçe doğrultusunda alışveriş yapılır ama 1 gömleğin bile hesabını veriyorsanız durum vahim demektir. Bu arada burada ki kadınların kocaları 30.000 den az kazanmıyor anladığım, maşallah tek erkeğin kazancı yetiyor kadınlar her istediğini alabiliyor
Vallah herkes kendi değerini kendi belirleraslında en az yarısı mutsuz ama dışarı belli etmiyorlar dışarrıdan gören bak 2 maaşlar evleri var arabaları var ne güzel diyor.içine girince de o evde ekonomik şiddet gören elinden maaşı alınan en ucuz kıyafet krem vs ye mahkum edilen arabayı kapıdan alıp gezemeyen gönlünce kadınlar yaşıyor.yani buzdağının altı farklı
Biz de eylülde arabayı değiştik. Ben bu sene çalışmıyorum. Eşim araba bakarken dedim ya şimdi bana da uygun ortak kullanabileceğimiz bir bi araba alırsın ya da önümüzdeki eylülde bana da ayrı araba alırsınaynen katılıyorum.tek arabamız vardı modeli eskidi sıfır alalım dedi eşim iyi dedim.gitti çok pahalı bir sıfır beğendi bana da araba lazım dedim şaştı önce.seni mi bekleyeceğim işten dönmeni evde sen arabayla rahat ederken ben toplu taşımaya mı bineceğim çocukla dedim.adam düşündü haklısın dedi.kendine daha uygun sıfır bana da 2 el ama şirin bir araba aldı.ikimiz de rahatız .ayak bağı değiliz birbirimize.bencil erkekse kendine alır en iyisini peşinatı kadının altınıyla taksitlerini de maaşıyla ödetir bir de vermez kaza yaparsın diye
Çocuk kimin bu arada? Akraba çocuğu falan mı?Bizde de her ay birisi kirayı faturalari ödüyor. Kocam çok pinti geçen amazonda indirimli çocuk kıyafeti gördüm onun kredi kartıyla aldık inanın 2 hafta boyunca parasini istedi
Valla şu dönemde tek erkek ev geçindiriyorsa helal olsun. Kadın eve hiç katkı sağlamadan kredi yada kira, mutfak, çocuk masrafı gezme alışveriş bunların hepsini erkek ödeyebiliyorsa 30000 den az olmaması gerekir.yoktur 30.000 alan fazla.para miktarıyla alakası yok ki ayrıca.az parayla da daha uyguna istediklerini alır kadın ama alır.işçisi gibi adamdan emir almaz.zaten çoğu kadın tutumludur erkeklerden .
Neden? Cocuk onun da cocugu degil mi? Bes kurusu gecmiyor ama babayim diye caka satiyor he?Bizde de her ay birisi kirayı faturalari ödüyor. Kocam çok pinti geçen amazonda indirimli çocuk kıyafeti gördüm onun kredi kartıyla aldık inanın 2 hafta boyunca parasini istedi
Login • Instagram ahahah aklıma bu kız geldiZaten burda gelip kocam arabayı bana vermiyor, altınlarımla aldığımız evin kirasını bana vermiyor diye ağlanan hemcinslerime üzülmüyorum bile. Uyanık olacan. Kendini ezdirmicen. Babaevinde az öteye kay dendiği zaman kıyamet koparan kadınlar koca evinde süt dökmüş kediye dönüyor.
Adam yaşlanınca bir de bu çocuktan bakmasını isterNeden? Cocuk onun da cocugu degil mi? Bes kurusu gecmiyor ama babayim diye caka satiyor he?
Yahu kimleri baba yapiyorsunuz.
Yanlis mi anladim diye dusundum ama baska ne olabilir ki, yani bu korkutucu bir sey.Adam yaşlanınca bir de bu çocuktan bakmasını ister
Ay tövbe estağfurullah ya o neLogin • Instagram ahahah aklıma bu kız geldiçünkü kocasız kalamazlarrr
Ben eşime belli bir miktar para atıyordum 2bin tl civarı, ama faturalar kira vs eşimdeydi. Bende mutfak alışverişini yapıyordum genelde. Kendime yaptıgım harcamama da karışmazdı. Bende harcamaya devam ediyordum. Baktım kenarda beş kuruş paramız yok geleni harcıyoruz dedim böyle olmayacak kendi maaşımı birikime ayırıp onun maaşı ile hayatımızı devam ettirmeye karar verdik. Henüz ilk ayı atlattık inşallah böyle gider. Sürekli harcamakta sıkıntı ama sizinki de sıkıntı. İstediğim herşeyde gözüm kalacaksa kendi paramı harcayamayacaksam niye çalışayım diye düşünüyorum biraz kendinize ait bütçeniz olmalı. Maaşınızı kuruşu kuruşuna söylemeyin madem eşiniz cimri birisiMerhaba Hanımlar... Evli olan ve çalışan arkadaşlarıma sormak istiyorum. Evdeki para paylaşımını nasıl yapıyorsunuz? Mesela kirayı, faturaları,mutfak giderini vs kim,neyi üstleniyor? Eşimle anlaşamıyoruz bu konuda... Ona kalsa kendime hiç para ayırmiyim yani... Yahu çarşıya vs gidince artık beğendiğim bişeyi almak istiyorum,gözüm kalsın istemiyorum artık, diyorum bıktım. Her ay alışveriş manyağı gibi olayım demiyorum ama bir yerde bişey görüp beğendiğimde,fiyatı da bana uygunsa alabilmek istiyorum artık. Vallahi senelerdir bıktım artık. Buna hakkım yok mu? Senelerdir,ben çalışmadan önce yani, al şu parayı git de ihtiyaçlarını al dediğini hatırlamam mesela. İhtiyaçlarımı söylersem kısmen alırdı ama bu hiçbir zaman tam olmadı. Maddiyatı buna yetiyordu diyeceksiniz ama değil. Kendine,ailesine,arkadaşlarına hep vardı ancak konu ben olunca idare et Blackgray derdi. Şimdi çalışıyorum e şimdi de borç var,bilmem ne var. Bıktım yahu...Bu arada normalde tutumlu,hesaplı bir insanımdır. Boşa para harcamam.
Kadın sanki anasının evinden getirdi çocuğu , ne demek cocuga alınan birdeyim parasını istemek . Benim asla kabul edebileceğim birsey değil.Yanlis mi anladim diye dusundum ama baska ne olabilir ki, yani bu korkutucu bir sey.
Her seye bosan diyorsunuz diyorlar ama bu kesin net bosanma sebebi.
Boyle adamlar zaten leş ama ben bazi kadinlara da kiziyorum.
Millet cok romantik duygularla bebek yapip seviyim, susleyip sosyal medyada paylasayim, gulucukleriyle kendimden geciyim diyor ama hayat bu kadar romantik degil, hayat realist. Ölum gibi buyuk bir gercek var en basiti, ben yarin olursem bu adam babalik yapar, korur kollar, onun hayatini kendinden öne koyar demedigim diyemedgim bi adamdan cocuk yapmam.
Esin maaşını kurusu kuruşuna bilmek zorunda mımaaşlarınız eşitti belki... Bizim öyle değil. Ben ondan yaklaşık 1600 tl fazla alıyorum. O nedenle böyle yapıyor.
biz tamamladıkkk kalanını sakin olllCalisip kazandigim paranin hesabini soran adamin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?