Eşlerin sosyal hayatı.

Çocukdan sonra yaşanan sorunlar. Sanki çocuğa bakmak sadece annenin görevi gibi görünüyor erkekler tarafından. Daha doğrusu annenin artık bi insan olduğu unutuluyor. Bu durumu yaşamadım henüz ama yaşarsam eğer aynı şeyleri hissedeceğime eminim. Bi hafta sonu da eşiniz baksın çocuğa siz arkadaşlarınızla dışarı çıkın. Soraya koyun mesela bi hafta çıktıysa eğer siz çıkmadan bir daha çıkmasın. Bilemedim zor bi süreç umarım çok tatsızlık yaşamadan çözebilirsiniz

Tecrübe olsun sanada çiftlerin bu durumu çok iyi yönetmesi gerekiyor.

Öyle alıştırdığım konusundaki eleştiriyi kabul etmiyorum 10 olayın 8 inde danışır eşim. Kendi babasının bileti yanınca bizim arabayla gelebilir mi diye sormuştu rahatsız olurmusun demişti. Eşim paralı oyun indirirken bile dur karıma sorayım diye gülüp mutfağa gelip sorardı bana. Araba yıkatmaya giderkende keza ne diyorsun ya yarın sabahtan yıkatayım diyorum der. Saç sakal için berbere uğradığında söyler. Bunlar olması gereken elbette ama bu olayda gitmek istediği için ve o evli adamlarla planlandığı için ve normal bulduğu için izin olarak değilde haber olarak söyledi.
Benim derdim eşimin aslında gidip gitmemesi değil gidilmeyecek bi durumda asla gidemez zaten. O gitmediğinde elime birşey geçmeyecek. Benimde ihtiyacım var hepsi bu evet sürekki evdeyim ve toplu taşımaya bu ilçeden binmek imkansız. Anneme parka gidebiliyorum sadece he bir de markete.
Maça gittiğinde sanırım 3. Kez olucaktı 2. Kez gittiğinde kızdığım için bilet bulduğu halde almadı. Eve almam seni dedim. Biletinin yanmasını istiyorsan aladabilirsin dedim. Bunlar daha ordayken konuşmuşlar bidaha gelelim yaz bitmeden diye.

Bende değilim Lale abla ama mecbur yemeğimi yapıp mutfağımı topluyorum. Eşim evi çektirir çamaşır atar toz alır toplar nevresimde değiştirir marketi halleder torbaları dizer ama yinede yetişmiyor ki. Evet bunları yapsada yetmiyor ev yine kirleniyor. Benim kızdığım nokta bunu gizli saklı yapar gibi yapmayacak.
Adam gibi söylesin ben mahalledeyim bi kaç saat diye tamamdır bilirim kendimi ona göre hazırlarım kocamı beklemem yatarım. Sen kafanı dağıttın der vicdanım rahat plan yaparım böyle sinirleniyorum.
Sabahtan beri özür diliyor benden. Beni seviyormuş karı koca arasında olurmuş böyle şeyler hata yapmış söylediklerini hatırlamıyormuş bile sonraki pazarda birlikte gidicekmişz tatil terliği almış bana.
Özürle geçicek bir durum yok kabul etmiyorum dedim. Hatasını biliyormuş anlıyormuş geçicekmiş kızımız büyücekmişş. Haftaya pazar ben plan yaptım dedim. Bu pazarda yokuz zaten dedim. He biirde gezerken tişört aldım kendime bol mahalleye gidip 2 saat gelmiyorsun ya sen giyersin çöp atarken rahat olur dedim
Bir de bi üye söylemişti kadın gibi dırdır yapma sesin çıkmasın seni uyarıyorum 5 kelimeye 5000 cevap veriyorsun dedim.

Maşallah diyelim kocama sorsanız o da ağzıma baktığını hint kumaşı olduğunu söyler ama demekki çevresindeki 5 erkeğe göre değerlendiriyor kendini

Yanlış anlama da bence her ikiniz de çok konuşuyorsunuz,tamam konuşun da sonuç herkes bildiğini okuyor. Hiç kimsenin birbirini kabul ettiği yok.

Bizim evde bu kadar ses olsa önce bizim kız uyanır,sonra benim başım tutar,daha sonra kocamın karnı ağrır.

Sonuçta bu adam erkek erkeğe denize gidecek. Sen de bebenle devam. Temizlik,yemek,AVM,havuz,anne gezmesi,uyku vs…

Benim için konu kapanmıştır.

Hayatımda bu kadar cok ama boş konuşan cift görmedim ya. O kadar kavgaya hala daha pazar planını devam ettiriyor. Pes.

Evet evet eşimin kendini savunmaya başladığı her konu böyle oluyor susmuyor.. ben susunca da susmuyor hala haksızlık yaptığım konusunda konuşup bana sorular soruyor git başımdan dedikçe yine konuşuyor sonra bir bakmışız çok konuşmuşuz.
Evet o denize gidicek bende annemlere geçeceğim babam bizi gezdirsin. Siz belki yaşamadınız Lale abla ama çok yakın bir arkadaşım bu konulardan eşiyle çok kötü durumda. İzin vermeyip kavga ettikçe adam daha da yapmaya başladı. Aksine beni arama sakın keşke evlenmeseydik hayatımı mahvettin durumuna geldi olay. Ee küçük çocuk boşanmayı düşünsede düşünmüyor diyelim. Adam yine yapıyor arkadaşım hayır diyor hayır dedikçe kavga büyüyor ve çözülmüyor. Adam kaybetmekten korkmuyor çünkü kadın kendine dönmüyor. Gidicek gitmek istiyor konu kapandı tartışmalık birşey de yok diceğimi dedim ona göre ayağını denk alır.

Hayatımda bu kadar cok ama boş konuşan cift görmedim ya. O kadar kavgaya hala daha pazar planını devam ettiriyor. Pes.
O plan çoktan yapıldı çünkü. Yani mesajlarda gördüm pazar günü konuşmuşlar gideriz bu pazar demişler ondan savunmaya geçti beyfendi. Planlanmasaydı sonra giderdi ya da gitmezdi normal konuşurdu. Ee ben hayır dedim planlandı karım kızdı diyemez 3 evli 2 bekar biri mahalleden biri amca oğlu rezilmi olayım kafası ondan car car yaptı ya. Mesela söyleyin bana ben onu pazar gerekirse göndermem de iptal ettirdiğim çok şey olmuştur elime ne geçicek ? İptal ettiği ve gitmediği için mutsuz huzursuz bi adamdan pazar bana ne hayır gelicek ? Öfke dolu olucak.Eğer bu işe yarayacak ise yapayım.
Ben 2. Kez olmaması gerektiğini de söyledim. Buna rağmen planlamasının yanlış olduğunu da. Gidiyorsa buyursun gitsin ne konuşabilirim daha ? he ben bunu ona sert dille yine söylerim. Sana istemediğim birşeyi söylediğim halde yapıyorsun bu tekrarlanmayacak derim. Fakat şuan sırasımı

Çok üzüldüm.
Arkadaşının hakkında hayırlı olsun inşallah.

Herkesin evliliği farklı,ne diyeyim.

Böyle konularda lafını dinletebilmek için 2 sey lazım. Biri eşin sevgisi ve kaybetmekten korkması digeri de ufak tefek her konuda her şeye sorun çıkarmamak. Boyle olunca gerçekten ciddi bir tepki verdiğimde eşim çok çekinir. Mesela bu olay benim başıma gelse ara iptal et yoksa ben arayıp bir konuşurum bir daha kimse kimsenin yüzüne bakmaz derim. Arayacağımı bildiği icin de kendisi iptal eder, eşşek gibi de o pazar beni denize götürür. Gayet de eğlenir çünkü o saatten sonra uzatmam. O da zaten bir daha cesaret edemez Kadın evde çocuk baksın paşa 2 kere kendi denize gitsin. Olacak sey degil.

Her evlilik kendine özeldir, her ilişki farklıdır ama ben olsam gitmesine izin vermezdim. İptal ettirirdim. Ben mutsuz olacağıma o mutsuz olsun

Çünkü bu tepkiden sonra hiç bir şey olmadı ve o kavga etsek de ben istediğimi yaparım mantığına girecek bence. Yani benim eşim olsa girerdi.

katılıyorum size. Demek ki eşinde kaybetme korkusu yok. Ben böyle düşünüyorum

kendiniz danışmadığını yazdınız şimdi de 10 olayın 8 inde danışır mı oldu ??Kendinizle çeliştiğinizin farkında mısınız ? Yazınca da hemen değişiyor kararınız ben sizi anlamadım

Ben buradaki konulari okudukca acaba esime cok mu yukleniyorum diyorum ama benim esim ciddi manada ailece denize gitmeden, kendi arkadaslariyla ikinci defa denize gitmeyi teklif etmeye cesaret edemezdi. Sorun gitmesi degil bu arada senelerdir okyanus asip butun Barcelona derbi maclarina giden bir adamdan bahsediyoruz. Cunku bu arada benim gonlumu yapar, beni ve cocugunu ihmal etmez, bu butcemizi etkilemez vs.

Ama bana harcayacak parasi yokken en azindan arkadaslarimla denize gidecegim diyecek ha... Diyemez. Azicik cekinme iyidir iliskilerde, insani diri tutar.

Bu noktada aklıma Macron ve karısı geliyor Erkeğin biraz korktuğu ilişki iyidir.
O ekonomik durumda eşimin beni evde bırakıp arkadaslariyla denize gittiğini su an gözümün önüne bile getiremedim açıkçası. Bu kadar arkadas delisi insan zaten sevmiyorum ben ya.

Hayır bu olayda danışmadı bi kaç kezde mahalle konusunda dedim ya bu aralar abarttı yani. Normalde danışırdı genel olarak böyle değildi çocuktan önce. Onu söylemeye çalışıyorum

Katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…