Komşunun oğlu zaten x abi bidaha deniz yapalım diyor yengeden izin alabilirse” yazmış. Vermem çünkü 2. Ye bilirler.Yaptıkları doğru olduğunu düşünmüyorum yüzde yüz hatalı. Ama bu kadar seni iknaya uğraşma sebebi arkadaşlarının dalga geçmesinden korkuyor olabilir mi?
Hani diyormuş ya kimse iş yapmıyor, çocuk bakmıyor öyle hissettim. doğru olan eşim yoruluyor, evde kalmam tarzı bir şey söylemesi ama çevresi bunu anlayacak kadar zeki değil sanki.
Banada yapılanlar çok fazla bende biryere gidemiyorum. Keşke çalışssam işteyken dinlenirdim çocuk bakmanın psikolojisi çok fazla. Uyuduktan sonra da gidebilir hiç gitmiyor değilki kaç defa maça şampiyonluk kutlamasına gitti git tabi dedim bende bi kaç kez çıktım ama bu 2. Kez Deniz meselesi beni sinirlendirdi.
Ay 2. Ye hamilesinizzz aallah kavuştursunn. İyiydim ama şu aralar kızım emeklemeye ve tutunup kalmmaya başladı hep mızmız yürümek istiyor bir de emekleyip heryeri karıştırıyor sürekli peşindeyim mutfakta yemek bile yiyemiyorum. Rahatlarım belki bi kaç ay sonra.İşte dinlenmek mi
7 aylık bebeğimi bırakıp işe başladım. Sabahın 5.30unda evden çıkıp akşam 6larda dönüyordum. Mis gibi evladımı koklayacağıma iş yerinde saçma salak heriflerin ağız kokusunu çekiyordum. Sonrasında da sabaha kadar uyutmayan özlediği için memeye yapışan bebeyle hem vicdan azabı hem yorgunluk hem hayatı sorgulamak arasında gidip geliyordum. Maalesef öyle olmuyor. Bebek bakmak çok keyifli bir iş. Evde bebekle vakit geçirmek çok güzel ama siz şu an fazlaca yorgunsunuz sıkılmışsınız. Maddiyat konusu da zorluyor. Biraz yardıma ihtiyacınız var. Buna bile para lazım maalesef aile desteği yoksa.
Sorun eşinizin gezmesinden ziyade sizin gezemiyor oluşunuz. Hak veriyorum. Ama eşiniz denize gitmediğinde bir şey düzelmeyecek.
Çok teşekkür ederim. Bu defa işe uzun bir ara vereceğim. Ben de biraz evde sıkılayım :)Ay 2. Ye hamilesinizzz aallah kavuştursunn. İyiydim ama şu aralar kızım emeklemeye ve tutunup kalmmaya başladı hep mızmız yürümek istiyor bir de emekleyip heryeri karıştırıyor sürekli peşindeyim mutfakta yemek bile yiyemiyorum. Rahatlarım belki bi kaç ay sonra.
Komşunun oğlu zaten x abi bidaha deniz yapalım diyor yengeden izin alabilirse” yazmış. Vermem çünkü 2. Ye bilirler.
Ay valla cam gülü tükürürüm çevresine. Bir de yumuşatıypr sabah gidip öğlen gelicem. Ulan yol 280 km. Geçen 8 de geldi. Ben pazar tüm gün çocuk bakarsam tek başıma kafayı yerim.
Ne zaman kolaylaşacak kpss çalışıyorum atanmak için sağlık mezunuyum 4 ay 7 ay arası kolaydı 8 den sonra bozulduÇok teşekkür ederim. Bu defa işe uzun bir ara vereceğim. Ben de biraz evde sıkılayım :)
Bir süre daha zor evet ama bağımsızlaştıkça kolaylaşacak zaman çok hızlı geçiyor.
Görüntülü arıyor birde. Direk çocuğu gösterdim utanmadan diyorki bugün biraz çık dolaş istersen. Demene gerek yok çıkıcam zaten dedim. Kendini göstersene yüzünü görelim diyor. Sen benim yüzüme hasret kalıcaksan dün iyi baksaydın dedim.Tükür bencedebir kere gitti. En azından bir iki Pazar çocuk bakarda yaz bitmeden gidelim bir daha olur. Yaptığı doğru değil ama çevre kaynaklı.
Çocuk yapan bakmasını da bilecek yapacak bir şey yok.
Her pazar evde miymiş. En son geçen pazar ne yaptı mesela?Bunu planladıysan git zaten gitmesen bile gözümde gitmiş gibisin dedim. Birliktede gidermişiz yaz bitmemiş her pazar evindeymiş zaten çocuğa bakıyormuş bende çıkabilirmişim çıkma demiyormuş hakkını yiyormuşum bla blaa blaaa.
Görüntülü arıyor birde. Direk çocuğu gösterdim utanmadan diyorki bugün biraz çık dolaş istersen. Demene gerek yok çıkıcam zaten dedim. Kendini göstersene yüzünü görelim diyor. Sen benim yüzüme hasret kalıcaksan dün iyi baksaydın dedim.
Link verebiliyor muyuz bilmiyorum ama kafes gibi oyun alanları var pahalı da değiller. Onlardan al bir tane en azından yemek yaparken vs rahat edersin çocuk kendi kendine oynuyor içinde. Hem de guvenli bir alanda kalmış oluyor. Her dakika peşinde gezmek gerçekten yorucuAy 2. Ye hamilesinizzz aallah kavuştursunn. İyiydim ama şu aralar kızım emeklemeye ve tutunup kalmmaya başladı hep mızmız yürümek istiyor bir de emekleyip heryeri karıştırıyor sürekli peşindeyim mutfakta yemek bile yiyemiyorum. Rahatlarım belki bi kaç ay sonra.
Akşam aynısını yapıcam canım.Akşam gelir gelmez verin çocuğu eline, yatana kadar vakit geçirsin.
Yürüyüşe deyin, 1 saate gelir diye beklerken süreyi uzatın.
Çıkabileceğiniz biri varsa geç vakte kadar takılın, yoksa gidin avm gezin.
Park yatağım vardı belediye gönderdi çatıda duruyor o iş görür mü ?Link verebiliyor muyuz bilmiyorum ama kafes gibi oyun alanları var pahalı da değiller. Onlardan al bir tane en azından yemek yaparken vs rahat edersin çocuk kendi kendine oynuyor içinde. Hem de guvenli bir alanda kalmış oluyor. Her dakika peşinde gezmek gerçekten yorucu
Temizlik sonrası mahallede 1 saat takıldı markete giderkende kardeşine uğradıHer pazar evde miymiş. En son geçen pazar ne yaptı mesela?
Yalnız ben kızmadım çok daha ötesindeyim. Maldivlere götürsede özrünü kabul etmeyeceğimAy bende kızınca aynı şeyi yapıyorum. Dün sinir etti beni akşam aradı, çocuklara verdimanneniz nerde diyor
Hepsi aynı galiba.
Yalnız ben kızmadım çok daha ötesindeyim. Maldivlere götürsede özrünü kabul etmeyeceğim
Çıkıcam kuzum çok sıcak bugün güneş geçsin çıkıcam. Avm var yakında dolaşmaya çıkıcam bi kahve içerim kızım durur inşallahya deme öyle. Bak çok haksız evet bir kere denize gittiyse hemen bir daha istemeye hakkı yok, yaptıklarını sorumluluklarını bir lütuf gibi anlatıp,birde "yapmam bak" diye tehdit etmeye hakkı yok. Ama geçecek. Uykusuzluk,yorgunluk, evde olmanın verdiği sıkıntı hepsi bir arada. Ama emin ol hayat yolcuğu içinde hepsi geçiyor. Akşam hava az serinleyince al kızını, koy termosa çayını çık parka. Belki açık havada daha iyi uyur. Benim kızımın arabası ağır ve sağlamdı. Uyuyunca rahatsız olmazdı. Bende hep dışarıda uyuturdum. Evde uyumazdı. Hayatımızo imkanlar dahilinde keyifli hale getirmek bizim elimizde.
Boyu çok gecmiyorsa görür tabii ama küçük gelebilir. Salona koymuştum ben park yatağı sonra da o dediğim oyun parkından aldım çok rahat ettim.Park yatağım vardı belediye gönderdi çatıda duruyor o iş görür mü ?
Az önce normal aramış bakmadım görüntülü arayıp çocuğu gösterdim annen nerde diyor suratını göster bişey dicem dedi. Özür dilerim hayatım olur öyle şeyler dedi. Özür dileyebilecek bişey yapmadın kabul etmiyorum dedim.Boyu çok gecmiyorsa görür tabii ama küçük gelebilir. Salona koymuştum ben park yatağı sonra da o dediğim oyun parkından aldım çok rahat ettim.
Ama buna rağmen gidecek değil mi?Az önce normal aramış bakmadım görüntülü arayıp çocuğu gösterdim annen nerde diyor suratını göster bişey dicem dedi. Özür dilerim hayatım olur öyle şeyler dedi. Özür dileyebilecek bişey yapmadın kabul etmiyorum dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?