Valla dedim o kadar konu sahibine hatta arkadaşıyla gidecekti ama kocasının çenesinden gitsinmiş dediSiz niye kızınızla geziyorsunuz? Yok öyle. Sizin de tek takılmaya hakkınız var. Çocuğu bırakıp gidin sizde.
Bizim mesela genelde öyledir. Bir kız arkadaş grubumuz var ayda bir yada iki gece çıkarız. Genelde 23-24 arasında dönerim oğluma kocam bakar. Bu 1,5 2 yaşından beri de böyle.
Eşim de arkadaşlarıyla çıkarsa 24ten sonra gelir. Çünkü anneme bırakınca baş başa yada çift organizasyon yapmak istiyoruz. Tek çıkacaksan annemi yormuyoruz ki yüzümüz olsun diye.
Ama ben gece gidemesem o da gidemezdi net.
Yürüyünce de lazımmı bebek arabası alayımmı kolaymı cidden ? Kız dedim dedim gidemezsin tabikide evinde karın ve çocuğun var bekar adammısın sen dedim. Anne baba olarak eşitiz 2. Kez gidemezsin haklısın diceğin yere car car konuşuyorsun dedim. O ne dedi ? Bakıyormuşşş. Herşeyiylee ilgileniyormuşşşş. Bi emzirmediği kalmışş ne varmış bi kere daha gidince açıklicakmışımm kaç kere gitmişşşmişş. Kocam 7 buçukta geliyor eve. Kızçemin 2. Uykusu bitince 5 gibi dışarı çıkıcam ben. 9 gibi gelirim eve. Emzirmiyim aman mama alırım napıyım çatlicam valla süt konusuyla da uğraşmaktan.Afiyet olsun. İkinci el sitelerinden baston bul Bir tane bırak ağlasın Bir şey olmaz. Uykudan uyandığında yanına mamasını yemeğini vs al çık dolana dolana yedir.
Kocana bakamayacağın spermi döllemeseydin minvalinde Bir dayak şart ama sen bilirsin
Hayır kocaya hak verenlerde var neymis 6 gun calisiyormuş ee banane ben tek başimamı yaptım çocuğu sanki annelik mesai gibi biter birşey mi peki? Maddi sıkıntıları varsa o zaman sadece kadın değil adam da düşünüp çocuk yapmayacaktı her boku aman biz duşünelim zatenŞunu da anlamadım.
Sosyalleşememek kimin suçu?
El kadar bebenin mi?
Valla istediği kadar çenesi olsun kadın ayarını verirse susar.Valla dedim o kadar konu sahibine hatta arkadaşıyla gidecekti ama kocasının çenesinden gitsinmiş dedikocasıda çok umursayacak çünkü o bu hafta bebek bakıp gidemeyecek ki anlasın neyi yapip yapamiyacağını
Ablam dedim dedim öylemi gidebilirsin o zaman ne olur sana söyleyeyim elim armut toplamaz ben böyle bişey kabul etmez ayrılırım bana ters kapı orda dedim. O konuBir de her pazar gideceğim diyor
O ne cesaret ya.
Hadi bakalım git sonuçlarına katlanırsın diyemiyor musunuz?
Ayrıca konu paraysa peş peşe iki kere denize gittiğinde 1000 tl harcıyor. Bu paraya üç kişilik aile gayet gider mangal da yapar piknik de yapar denize yakın yerde çadır atar yine tatil yapar.
Siz de altta kalıyorsunuz.
Ondaki çeneyse sizdeki ne?
Valla eşim bana bu kadar laf söyleyip üstüne bana her pazar gideceğim diye tehditte bulunamaz. Kapının kilidini değiştiririm yatar arabada bir hafta. Benim tersimi deli yanımı gördüğü için de böyle şeyler söyleyemiyor.
Sizde ayarı vermemişsiniz ondan bu rahatlığı
Ona da bırakicam çocuğu. Yüzmeye gittim 8 kez onu sunuyor bana bakıyormuş zaten çocuk bakmam demiyormuş ne varmış bende gidermişim. Gidicem gidicem öyle bi gidicem ki ulan ağzıma sıçsalardı da 2. Kez gitmeseydim dicek.Siz niye kızınızla geziyorsunuz? Yok öyle. Sizin de tek takılmaya hakkınız var. Çocuğu bırakıp gidin sizde.
Bizim mesela genelde öyledir. Bir kız arkadaş grubumuz var ayda bir yada iki gece çıkarız. Genelde 23-24 arasında dönerim oğluma kocam bakar. Bu 1,5 2 yaşından beri de böyle.
Eşim de arkadaşlarıyla çıkarsa 24ten sonra gelir. Çünkü anneme bırakınca baş başa yada çift organizasyon yapmak istiyoruz. Tek çıkacaksan annemi yormuyoruz ki yüzümüz olsun diye.
Ama ben gece gidemesem o da gidemezdi net.
Valla çok rahatsız edici bir eşi var maalesef şimdi bunu yazıcam kizacaklar ama bu bir tabir bildiğin kadın gibi dır dır ediyor en katlanamadığım şey diyorum ya eşimde de vardı bu huy bir kaç ağzına etmeyle kendi kendine bırakmayla düzeldi. Bide dır dır çekicem işim gücüm yok hele bebemle beni bırakıp bırakıp bu sıcakta götünü serinletmeye gidecek öhhh pardon?Valla istediği kadar çenesi olsun kadın ayarını verirse susar.
Eşimin de sevgiliyken bir kaç saçmalığı oldu. Verdim ayarı. Şimdi benden ödü kopar. Çünkü tersimle tanıştı.
Bebek ufakken böyle ben ayağımı denize sokmamışken orayı bölüşüyoruz ucuz ayağına ikinci kez denize gitmeye çalışsa cidden eve almazdım.
Şimdi oğlum büyüdü, tek başıma bir hafta kalsam sorun olmaz. Çünkü cidden bakımı kolay sohbeti açıyor. Ona rağmen dışarı çıkacaksa bana programımız var mı diye sorar. Bana sormadan asla plan yapmaz
Böyle biri değildi anlamıyorum cidden. Anneymişim olabilirmiş eşit olmak zorundamıymış eşim susmuyor terslediğimde çok oldu.Valla istediği kadar çenesi olsun kadın ayarını verirse susar.
Eşimin de sevgiliyken bir kaç saçmalığı oldu. Verdim ayarı. Şimdi benden ödü kopar. Çünkü tersimle tanıştı.
Bebek ufakken böyle ben ayağımı denize sokmamışken orayı bölüşüyoruz ucuz ayağına ikinci kez denize gitmeye çalışsa cidden eve almazdım.
Şimdi oğlum büyüdü, tek başıma bir hafta kalsam sorun olmaz. Çünkü cidden bakımı kolay sohbeti açıyor. Ona rağmen dışarı çıkacaksa bana programımız var mı diye sorar. Bana sormadan asla plan yapmaz
Erkekler kapatılsınŞunu da anlamadım.
Sosyalleşememek kimin suçu?
El kadar bebenin mi?
Eşim yedi sene boyunca nöbetli çalıştı. Pazar pazartesi yurtta kaldı. Haftanın 4 günü 70 km ilçeye gitti. Çoğunda da arabasız servisle gitti. Kalan 3 günde de özel dersleri olduğu için gece 22-23te geldi.Bana da eşin fazla prenses geliyor her konuda dikkat ediyorum.
Haftanın 6 günü çalışan hiç mi görmediniz? Hep aynı konu.
Açık söylüyorum benim kocam haftada 3,4 gün evde olmuyor. 2,3 saatlik uykuyla ayakta kalmaya çalışıyor.
Sosyalleşme kısmı da öyle.
Minicik bebek,evde yalnız anne,yanlış anlama da bütçe belli…
Sosyalleşmek istiyor.
Çocuğu denize sokayım da anne nefes alsın,bebeğe değişiklik olsun demiyor.
Aklı fikri arkadaşta,kardeşte…
Sorumluluk duygusu zayıf bence.
Benim hiç izin günüm yok. İşe gitmek isterdim çocuk bakmak daha zor. Sanki ben tek başıma yaptım.Hayır kocaya hak verenlerde var neymis 6 gun calisiyormuş ee banane ben tek başimamı yaptım çocuğu sanki annelik mesai gibi biter birşey mi peki? Maddi sıkıntıları varsa o zaman sadece kadın değil adam da düşünüp çocuk yapmayacaktı her boku aman biz duşünelim zaten
Bizim çevremiz tam tersi abla babam bile eşime erkek adam anlamaz çocuktan diyor. Görümcemin eşi akşama kadar yatar. O yüzden bundan yüz bulup kocamda nimet sanıyor yaptıklarını. Evin temizliğine yardım ediyormuşşş çocuğa bakıyormuş bende çıkıyormuşum arada evdeymiş kahveyemi gidiyormuşşş ne istemişimde yapmamışş ben izin günümde surda uzanıp bir kere dinlenmedim sen haksızlık yapıyorsun diyor. Bizim çevre öyle değil ki bende onlar doğru bieşy yapmıyor yapmak zorundasın tabikide yapıcaksın bende üstüme düşeni yapıyorum milletin eşi akşama kadar yatarken ben 5 yıl çalıştım da sana destek oldum öyle çene yapmakla olmuyor dedim. Dedim de dedim abla daha ne yapayımEşim yedi sene boyunca nöbetli çalıştı. Pazar pazartesi yurtta kaldı. Haftanın 4 günü 70 km ilçeye gitti. Çoğunda da arabasız servisle gitti. Kalan 3 günde de özel dersleri olduğu için gece 22-23te geldi.
Tek bir izin günüyle çalıştı. İki gece nöbetli çalıştığı halde altı gün çalıştı. Akşam 22den önce geldiği sayılıdır kış döneminde. Bir gün olsun da bunun lafını etmemiştir mesela.
Yakın arkadaşımın eşi de müzik öğretmeni, aynı zamanda tutulan bir grupta solist. Hem beş gün derse girip haftada 2-3 gece 22-1 arasında sahnede hoplaya zıplaya şarkı söylüyor. Bir gün de gece birde döndüm aman yorgunum demedi.
Ev içi sorumluluğunu aldıkları gibi eşlerinin sosyalleşmesini sağlıyorlar.
Yani çevremde böyle erkekler olduğu için ben bu kocaya pabuç bırakmasına kızıyorum
Öyle Lale abla. Herkes aynı şartlarda çalışıyor dedim. Sorumluluktan kaçıyor dedim demez olaydm amannn bana sayıyor yaptıklarını. Haftasonu kızının yatağına kadar yıkamış sermiş toz almışş ben yorulmıyım diye paspas bile atmışş ben ne diyormuşum ayıpmışş.Bana da eşin fazla prenses geliyor her konuda dikkat ediyorum.
Haftanın 6 günü çalışan hiç mi görmediniz? Hep aynı konu.
Açık söylüyorum benim kocam haftada 3,4 gün evde olmuyor. 2,3 saatlik uykuyla ayakta kalmaya çalışıyor.
Sosyalleşme kısmı da öyle.
Minicik bebek,evde yalnız anne,yanlış anlama da bütçe belli…
Sosyalleşmek istiyor.
Çocuğu denize sokayım da anne nefes alsın,bebeğe değişiklik olsun demiyor.
Aklı fikri arkadaşta,kardeşte…
Sorumluluk duygusu zayıf bence.
Ay dur ben bunu diyim kadın gibi dırdırr ediyorsun diyim. Bu eşimin bırakmış hali ya daha fazlaydıValla çok rahatsız edici bir eşi var maalesef şimdi bunu yazıcam kizacaklar ama bu bir tabir bildiğin kadın gibi dır dır ediyor en katlanamadığım şey diyorum ya eşimde de vardı bu huy bir kaç ağzına etmeyle kendi kendine bırakmayla düzeldi. Bide dır dır çekicem işim gücüm yok hele bebemle beni bırakıp bırakıp bu sıcakta götünü serinletmeye gidecek öhhh pardon?
Ben daha sert şekilde söylerdim eşime neyse geçmiş zamanAy dur ben bunu diyim kadın gibi dırdırr ediyorsun diyim. Bu eşimin bırakmış hali ya daha fazlaydı
Valla eşim de Karadenizli sizin ortamı iyi biliyorumBizim çevremiz tam tersi abla babam bile eşime erkek adam anlamaz çocuktan diyor. Görümcemin eşi akşama kadar yatar. O yüzden bundan yüz bulup kocamda nimet sanıyor yaptıklarını. Evin temizliğine yardım ediyormuşşş çocuğa bakıyormuş bende çıkıyormuşum arada evdeymiş kahveyemi gidiyormuşşş ne istemişimde yapmamışş ben izin günümde surda uzanıp bir kere dinlenmedim sen haksızlık yapıyorsun diyor. Bizim çevre öyle değil ki bende onlar doğru bieşy yapmıyor yapmak zorundasın tabikide yapıcaksın bende üstüme düşeni yapıyorum milletin eşi akşama kadar yatarken ben 5 yıl çalıştım da sana destek oldum öyle çene yapmakla olmuyor dedim. Dedim de dedim abla daha ne yapayım
Sert mert söyleyin aklımda cümle kalsın 200 olan b12 değerimle yerlerdeyim. 6 da güne başlıyorum tam gaz devam. Adama laf yetiştiremiyorum. Önceden despottum şimdi sinirimden ağlıyorum bilirsiniz annelik hormonları.Ben daha sert şekilde söylerdim eşime neyse geçmiş zamanşimdi yeni nesilin bu piremses erkeklere dediği var bitane onu daha çok seviyorum ama yazamam burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?