Eşlerin sosyal hayatı.

Kurban olduğum Rabbim dağına göre kar veriyor.

Şanslı adam.

Hiç kimse çekmez bu prensesi.

Temizlik yapmış,çarşaf yıkamış vah vah vah!!!

Valla eşim de Karadenizli sizin ortamı iyi biliyorum Ama bana sökmez, eşimde o kafada değiş. Olsa yürümezdi zaten.
Yani o kafasını sürte sürte öğreteceksin yoksa böyle ömür geçmez.
Herşeyi söyledim plan yapıp ona bırakıcam gezicem aileme gidicem daha ne yapabilirim ? Aynen karadenizli. Ay abla bir de diyorki kızıcaksın söylemeye korkuyorum. Ee o zaman neden karar verdin diyorum ama kızıcak bişey yok diyor. Açtı bütün savunma mekanizmalarını. Ver yemeğini ben yedireyim çocuk sana fazla geliyor diyor bi de bana paşam.
Benim nefes alamadığım yerde sen öyle kafana göre mahalledede takılmazsın 2. Kez denize de gidemezsin gidiyorsanda sonuçlarına katlanırsın dedim. Başladı o zaman ben daha yardım etmicem sana iyilik yaramıyor bilmem ne demeye. Bir de ona onun gibi davranınca çocuk musun of diyor bana baş edemedikçe böyle savunmaya geçip çeneye vuruyor.

Valla eşim de Karadenizli sizin ortamı iyi biliyorum Ama bana sökmez, eşimde o kafada değiş. Olsa yürümezdi zaten.
Yani o kafasını sürte sürte öğreteceksin yoksa böyle ömür geçmez.
Karadenizli erkek bilmiyorum da ben de yürütemem.

Hele ki yaptığı işleri sayacak! Allahım geliyor bana sağdan soldan!!!

Kurban olduğum Rabbim dağına göre kar veriyor.

Şanslı adam.

Hiç kimse çekmez bu prensesi.

Temizlik yapmış,çarşaf yıkamış vah vah vah!!!
Minnet etmiyorum ki görevin yapıcaksın tabiki diyorum. Ne var bunda diyorum. Ben istiyormuşum ki 7 24 dibimde olsun iyi değilmişim doktora gitmeliymişim çok üstüne gidiyormuşum normal değilmiş bu durum. Beni uzaklaştırıyorsun dedi. Ben senden çoktan uzaklaştım sen uzaklaşsan kaç yazar dedim.

Karadenizli erkek bilmiyorum da ben de yürütemem.

Hele ki yaptığı işleri sayacak! Allahım geliyor bana sağdan soldan!!!
Banada geldiler. Yapma yardımcı tutarsın olur biter çok kolay bak dedim. Kan beynimde Lale abla. Neymiş işyerinde ki herkes diyormuş ki sen evde neden iş yapıyorsun. Çocuk bakmak kadının görevi sen neden bakıyorsun. Sanane diyorum sanane onların eşleriyle evliliği bizi ilgilendirmez demekki o adamlar kıymetli oluyormuş ben hak yiyormuşum bş denize gitmesine izin vermiyormuşum. Denize maça gitmezse napıcakmış otmuymuşş ben en azından arada gidiyormuşum o gidince bana batıyormuş. Kız susmadı ya saatlerce car car

Bak kardeşim,
Saygınızı kaybetmeye başlamışsınız.
Çok tehlikeli cümleler.

Boşanmayacaksanız susun.

Çocuktan önce de böyle ablaya habersiz uğramalar,çöpü arkadaşla beraber atmalar,erkek erkeğe denize gitmeler var mıydı bilmiyorum da size para yokken bunları yapması çok çok kötü.

Eşin değişmez,artarak devam eder.

Bende bu yüzden istemiyorum zaten alıştıkça devamı gelicek daha çok çıkıcak daha çok uzaklaşicak ondan kaynaklı ne hali varsa görsün kafasına girdim. Bir yandan da susmak istemiyorum onu yaparım giderim diyorsa beni kaybedeceğini bilsin istiyorum o yüzden de söylüyorum bunları. Uzaklaştığımı öyle bi durumda beni yanında bulamayacağını bilsin.
Vardı ama batmazdı gözüme. Mahallede birini görür muhabbet ederdi gelmesede sorun olmazdı ki açar film izlerdim müzik dinlerdim sorumluluğum yoktu. Maça da birlikte giderdik çocuk yokken. Denize de gitmişti bir kere ama yazları tatil yapardık biz. Kardeşine uğrayınca söylerdi ya da söylemezdi takılmazdım arka sokakta yeğeni var göremiyor. Şimdi batıyor bana biri 5 dakika çocuğu alsın diye bakıyorum.
Para konusuna girince de başlıyor benm canım şunu çekiyor almıyorum yemek yemiyorum çikolatayla öğleni geçiştiriyorum ne var kırk yılda gitmişim diye yine dırdır yapar. Sürekli savunmaya geçiyor kendini.

Yani uzak yere gideceksen lazım, rahatlık daha doğrusu. Bu yaptıkları lütuf değil sadece manipüle etmeye çalışıyor. Gitme diyen yok ama eşin ve çocucuğun olarak o denize biz de hasret kaldık de. Seni çenesiyle sindirmesine izin verme.

Bu hafta sonu planım var diyin, çocuk sende haftaya gidersin.
Sen 1 kez sosyalleştin ben de sosyalleşeyim hakkım bu kadar basit.
Hiç kimse mi bulamadınız, gidin dolanın bi kafede kahve için vs.
Belli ki bunalmış içinize atmışsınız rahatlamaya ihtiyacınız var. Bu şekilde yapmazsanız da içiniz soğumayacak

Sen bununla ne çene yaristiriyorsun at çocuğu üstüne tek basina evde bakmak şartı ile görsün gününü. Çarşaf yikamismis Suna bak çenesi durmuyor insanı deli eder. Sorumsuz ya

O zaman esin ve is yerindeki arkadaslari (!) benim kocamin ucretsiz izinden erken donmek zorunda kaldigim icin esimin 4 ay ucretsiz alip tek basina ben calisirken kizimiza baktigini ogrense kalpten giderler.

Gecmis olsun, yaptigi ebeveynligi lutuf gorme sendromuna yakalanmis esin. Bol bol cinnet gecirmen gerekecek kendi cocuguna bakmanin sorumlulugu oldugu, lutuf olmadigini kafasi alana kadar.

Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah eşin bir an önce kendine çeki düzen verir,sana hak verir. Bu yaşananlarda ders olur bidaha yapmaz ne diyeyim. Ama zor birisine benziyor. Hemde çok gevezeymiş anlattığına göre.

Dedim benim rahat etmediğim dünyada kimse rahat edemez bile dedim kurtlar vadisi laz ziya raconu msndndnd ben daha çok söylendim yani. Hem suçlusun hemde üste çıkıyorsun dedim. Babama söylicem pazar bizi denize götürsün kocamada sana gerek kalmadı derim

Bugün özür diler olur öyle şeyler karı koca arasında der. Unuttum ben hatırlamıyorum der heo ben alttan alıyorum büyütme der bir de üstüne. vallahi bundan sonra yapadabilir çünkü ben kat katını yapacağım öyle gezilmez böyle gezilir.
Deli tarafım var benim. Borcumuz varken yeni evliyken ailesini kardeşini floryada lüks bir yere yemeğe götürmek istediğini söylemişti. Üstüne ben para göz olmuştum. Ne yaptım. Kredinin yazdığı taksitlendirme kağıdını yırtıp yedirdim ona. Seni dedim öyle bir borca sokarım ki değil aileni yemeğe götürmek kendine don bile alamazsın. Biz bilmiyoruz sanki anamıza babamıza yemek ısmarlamayı. O zaman çıkmamıştı sesi. Şimdi çocuktan enerjim yok 5 de uyandım kızım sağolsun ezanla kalkıyor.

Geçiririm ondan yana sıkıntı yok. Ay paşam dün diyorki bak laf sokup benim üstüme gelme. Sen benden aldığın alacağın en hafif tepkiyi alıyorsun sus dedim. Yemeğimi yemeyince de mutfaktan kovdum kapıyı kapatıp. Terbiyesiz ne emeklerle yaptım ben bunu çık git şurdan dedim. O zaman sesi çıkmıyor çıkarsa biliyor o yemeği kafasından dökerim öyle yenmez diye. Sırayla bacım hepsi sırayla.

Bunaldım valla 24 saat çocuk bakıyorum gücüm kalmadı. Ekransız büyütüyorum. Olması gerekn bu ama çok zor. Yemek yedirirken maymun oluyorum. Telefon açsam ne güzel yiyor ama açmıyorum. Tv bakmıyor alışmadığı için izlemiyor yani sürekli benimle eğlenmek konuşmak gezmek istiyor. Söyledim bakarmış bakmıyormuymuş gidermişim sonra.

Yaptıkları doğru olduğunu düşünmüyorum yüzde yüz hatalı. Ama bu kadar seni iknaya uğraşma sebebi arkadaşlarının dalga geçmesinden korkuyor olabilir mi?
Hani diyormuş ya kimse iş yapmıyor, çocuk bakmıyor öyle hissettim. doğru olan eşim yoruluyor, evde kalmam tarzı bir şey söylemesi ama çevresi bunu anlayacak kadar zeki değil sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…