- 23 Eylül 2019
- 454
- 124
- 33
- Konu Sahibi Yesilintonu
-
Bizim en buyuk kavgalarimiz ki cok sukur senelerdir olmadi. Sey konusundan cikardiHanimlar selamm. Iyisinizdir insaallah..
Size net ve tek soru sormak istoyorum. 2 ablam 1 kiz kardesim var evli. Fakat onlara bu sorulari sorarsam tabii ki icimde bulundugum durumu anlarlar. Ve insan aile icini detayli anlatamiyo. Onlar da samimi cevap veremezler zaten. Gelin beraber konusalim. SUNU CIDDI MERAK EDIYORUM. Esinizle enn buyuk kavganiz nedir? Cok buyuk sorun yasadiginiz konu? Cok kotu kavga ettiginiz an? Ve bu buyuuk kavgalarda sizin ve esinizin tavri? Esinizin en kotu soyleidgi size karsi cumle, tutumu? Sadwce bagirir mi? Hakaret eder mi? Size vurur mu? Ya da etrafi kirip doker mi? Kavgalarinizi detayli anlatir misiniz rica etsem? Nasil oluyor nasil gelisiyor uzuyor kavga?
Arkadaşlar kadın kavgası olani sormuş bizim kavgamız olmuyo biz cok ponçikiz diye burada gülücükler saçmanızın anlamı yok
Kesinlikle yazsınlar oneri tavsiye verip yol göstersinler fakat nispet yapar gibi gülücükler sırıtmalar yol gostermek degil benceKavgaları düzeyli olanlar, gerçekten Hayat arkadaşı olanlarda yazsın ki , normal olmadığını anlasın konu sahibi ve bu tür köpük evlilik yaşayan bütün çiftler.
Benim esim sinirlwnince bana vurmasa bile iilllaa masayi itip kakar. Biseyi atar. He bana da vurdugu olur tabii. Son olayda mesela biseyi cok farkli algiladi ole degil diyorum hala bana ole dedin hee diyor cildirdim. Ama cildirmam kendimi yemem benim. Yaaaahu ole degil anlamiyomusunn degil diye ust uste aoleyince tokat atti. Bagiriyormusum defalarca ayni seyi soyluyormusum. O benim nasil deidgimi gorup gayet de anliyormusYani en büyük kavga ettiğiniz olay derken bu kişiye göre değişir ben bir olaydan büyük olay çıkarırım başkası önemsemez. Sizin olayınız ne ona göre yorum yapalım ?
Inanin bunu cok arastiriyorum. Babamin anneme vurmuslugu cokk vardir. He normaldir assssla demiyorum. Tek gorup sahit oldugum odur. Ablamlar da kardeism de disari vurmaz sonucta yasadiklarini. Benimki normal mi demiyorum. Ama evlilihi yikmak icin kendimi netlige sokmak istyorumm yani deidgm gibi normal demiyorim. Ama cidden merak ediyorum. siddet degil de, buyuk kavgakarfa gercekten hakaret eden gerizekali mal diyen esler var mi? Belki bencil gibi gozukuyorum sorarken ama bunu ogrenmeliyimKavgaları düzeyli olanlar, gerçekten Hayat arkadaşı olanlarda yazsın ki , normal olmadığını anlasın konu sahibi ve bu tür köpük evlilik yaşayan bütün çiftler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?