Esleriniz ve kavgalariniz

Yesilintonu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
454
124
33
Hanimlar selamm. Iyisinizdir insaallah..
Size net ve tek soru sormak istoyorum. 2 ablam 1 kiz kardesim var evli. Fakat onlara bu sorulari sorarsam tabii ki icimde bulundugum durumu anlarlar. Ve insan aile icini detayli anlatamiyo. Onlar da samimi cevap veremezler zaten. Gelin beraber konusalim. SUNU CIDDI MERAK EDIYORUM. Esinizle enn buyuk kavganiz nedir? Cok buyuk sorun yasadiginiz konu? Cok kotu kavga ettiginiz an? Ve bu buyuuk kavgalarda sizin ve esinizin tavri? Esinizin en kotu soyleidgi size karsi cumle, tutumu? Sadwce bagirir mi? Hakaret eder mi? Size vurur mu? Ya da etrafi kirip doker mi? Kavgalarinizi detayli anlatir misiniz rica etsem? Nasil oluyor nasil gelisiyor uzuyor kavga?

Bizim öyle kocaman kavgalarımız olmuyor. Genelde trip atan taraf ben oluyorum biraz. Ama yinede aynı günde konuyu kapatıyoruz. Birbirimize kiracak veya asaglayacak söz kullanmıyoruz. Benim sinirli bir yapım vardı. Bu konuda kendimi terbiye ettim baya şiddet felan yok. Kırıp dökmek de yok. Sorunları konuşarak çözeriz.

Bizim en buyuk kavgalarimiz ki cok sukur senelerdir olmadi. Sey konusundan cikardi 3 gun vermesem 4.gun seneler gecmis gibi konusurdu. Ama seslerimiz konu komsunun duyacagi sekilde olmazdi. Onun disinda sukur anlasamadigimiz konusup cozemedigimiz hic bi konumuz olmadi

Evlendiğimiz ilk sene düzenli kavga ederdik ayda 1 rütin şaşmaz dı muhakkak genelde kv kp vs zaman ayırmıyorsun vs yok ilgisizsin falan filan eşim küsmeyi sever üstüne gidersem uzatırda uzatırdı şimdilerde kavgamız olmuyor şiddeti yok arada sesi yükselmişliği vardır 5 saat küs kalabilirsek iyi kavgadan sonra birbirimizi görünce gülme tutuyor eşim anlayışlı bir odundur Allah var

Bizim en büyük kavgamız ben pcosluyum Yumurta geç çatlıyordu falan bunu babasına anlatması oldu ben bu konularda çok hassasım benim özelim bende kalır o da öyle detaylı anlatınca ne bilim geç yumurtluyormus çatlamıyor muş falan ben patlamıştım orada oldu olacak yatakta yaptığımızı da anlatsın o sinirle baya Bi seslerimiz yükseldi öyle vurma kırma olmaz bizde o bana işte benim annem babamdan gizli yok hesabı konuştu bende bu sadece senin degil benim özelim kendi annem babam bilmez sizinkilere ne oluyor benim için senden benden başka herkes bu konuda yabancıdır dedim ve böyle söyleyince olayı kavradı bide evliliğin başlarında çok tartışmamız olurdu karekterlerimize alışana kadar ki bu çok dogal Bi süreç şuan çok iyiyiz hiç kavgamız olmaz

Siddet varsa eslerden birinde , dehal terapiste basvurulmalidir , bir kere bile tokat attiysa iliski terapisi ve psikolog yardimi sart

siddet uyguladiginda susarsaniz bu davranis basarili olmus olur ve her zaman susturmak icin siddet uygular

ayni takdirde sidde uygulayan es cocukken siddet gormus veya sıkca tanik olmustur

bunun bilincaltindan temizlenmesi gerekir.

Bu arada eşim hakeret etmez hatta kavga büyümesin diye susar göz teması kurmaz cevap vermez ha orası ayrı o susunca ben daha çok sinirleniyorum ama hayatta agzından kötü söz çıkmadı bence iki insan birbirine hakaret etme durumuna geldiyse o evlilikte sevgi saygı bitmiştir yürümez

En buyuk kavgamizin sebebini hatirlamiyorum ama 2 yil once kavga etmistik.bizde genelde bagirma olur oyle etrafi kirma dokme olmaz.hakarette olmaz bazen sinirlenip gerizekali falan deriz oda hakaret sayilmaz o sinir aninda.7 yildie evliyiz esim birak siddeti temasta bile bulunmamistir.mesela hic git ebden bosanalim seni sevkiyorum demez en sinirli aninda sadece ben gidicem dersem iyi git der ama asla ilk cumleyi o soylemez.simdiye kadar hic baskalarina sorunlarimizi anlatmadik en uzun küslugumuzde 3 gun falan surmustur.

Ben 4 yıllık evliyim elbette arada daha küçük kavgalarımız oluyor olacak fakat cok büyük benim sinir krizi yaşadığım 2 tane oldu. Biri köyde ben idrar yolu iltihabi oldum gece vakti beni hastaneye götürmedi uyumaya devam etti ben ağladım sonra götüreyim dedi ben istemedim kavga büyüdü büyüdü hakaretler bağışlar kaynımlar bile etrafimiza toplandı.
2.si de ben tutumlu biriyimdir gayet fakat bana surekli boş boş seyler alıyorsun vs diyordu bir gün eve 50 liralık biblo aldım diye senin yüzünden ev alamıyoruz dedi ben de yine kriz geçirdim ve evdeki tüm bibloları kırdım attım.
Bunlar unutuldu gecti konuştuk o söylediklerine sucladiklarina dikkat edecek ben de kriz aninda kendimi kontrol edicem diye anlaştık. 1 yıldır kavgamız yok çünkü ben artik onun igneleyici laflarını takmamayi öğrendim. Ben de onu iğneliyorum.

Arkadaşlar kadın kavgası olani sormuş bizim kavgamız olmuyo biz cok ponçikiz diye burada gülücükler saçmanızın anlamı yok

Kavgaları düzeyli olanlar, gerçekten Hayat arkadaşı olanlarda yazsın ki , normal olmadığını anlasın konu sahibi ve bu tür köpük evlilik yaşayan bütün çiftler.

Kavgaları düzeyli olanlar, gerçekten Hayat arkadaşı olanlarda yazsın ki , normal olmadığını anlasın konu sahibi ve bu tür köpük evlilik yaşayan bütün çiftler.
Kesinlikle yazsınlar oneri tavsiye verip yol göstersinler fakat nispet yapar gibi gülücükler sırıtmalar yol gostermek degil bence

Yani en büyük kavga ettiğiniz olay derken bu kişiye göre değişir ben bir olaydan büyük olay çıkarırım başkası önemsemez. Sizin olayınız ne ona göre yorum yapalım ?
Benim esim sinirlwnince bana vurmasa bile iilllaa masayi itip kakar. Biseyi atar. He bana da vurdugu olur tabii. Son olayda mesela biseyi cok farkli algiladi ole degil diyorum hala bana ole dedin hee diyor cildirdim. Ama cildirmam kendimi yemem benim. Yaaaahu ole degil anlamiyomusunn degil diye ust uste aoleyince tokat atti. Bagiriyormusum defalarca ayni seyi soyluyormusum. O benim nasil deidgimi gorup gayet de anliyormus

Vurma , eşya kırma dökme, hakaret olmadı hiç. Olursa zaten o evlilikde saygı bitmiştir.
Sevgiliyken kıskançlık kavgası , evliyken ise bikaç kez ailesi nedeniyle kavga ettik sonra bitti.
Şimdide ne biliyim ufak tefek seylere sürtüşüyoruz arada sırada. Neden şunu burdan kaldırmadın, kızı uyutma sırası sende neden kalkıp uyutmuyorsun gbi nedenler

Inanin bunu cok arastiriyorum. Babamin anneme vurmuslugu cokk vardir. He normaldir assssla demiyorum. Tek gorup sahit oldugum odur. Ablamlar da kardeism de disari vurmaz sonucta yasadiklarini. Benimki normal mi demiyorum. Ama evlilihi yikmak icin kendimi netlige sokmak istyorumm yani deidgm gibi normal demiyorim. Ama cidden merak ediyorum. siddet degil de, buyuk kavgakarfa gercekten hakaret eden gerizekali mal diyen esler var mi? Belki bencil gibi gozukuyorum sorarken ama bunu ogrenmeliyim

Baskasiyla basilmistim.... Hahaha ilahi. Fikirlerimiz çatışmıştır ve ikimizin de inatçı anına denk gelmiştir. Genelde ben daha çok bağırırım, daha geç sakinleşirim. O hemen evden çıkar, 2 tur atıp sakinleşip gelir. Max ses yükseltiriz birbirimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…