Eşleriniz yalan söylüyor mu?

lovesnob

La tahzen !
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
2.687
1.995
158
34
Slm bayanlar ...
Sizlere sorum olacak eşleriniz yalan söylüyor mu size ve sizin tepkiniz ne oluyor ?? Eşimle dün bu konudan dolayı tartıştık ve iki gecedir eve gelmiyor ..
Kısaca anlatayım en iyisi , eşimin bi arkadaşı evli bir kızı var ve gözü hep dışarda eşim uzun zaman önce arkadaşını aradı ve mezun olduğu Ünv. Nasıl olduğunu ve bi akrabasının orayı kazandığını söyledi ((arkadaşıda tlf da evet çok güzel bi üniversite orda süper kızlar vardı Deniz yakındı ,nerdeyse okula bikinili geleceklerdi çok güzel kızlar vardı dedi )) bende bunu duydum ve eşime dedim ki ,bu adam nasıl böyle konuşabiliyor !pis sapık! dedim ..eşimde beni ilgilendirmez o öyle biri filan dedi ..bende dedim ki ararsa filan konuş, ama araya mesafe koy ,sen arayıp sorma .. neyse eşim Yen'i firmada işe girdi ve bu arkadaşı da iş arıyor ve eşim ,arkadaşına demiş ki ''bizim firmada da eleman arıyorlar'' arkadaşı da eşimin firmasında işe girmeye çalışıyor eşimde yardımcı oluyor ... bende dün eşime kızdım ben görüşme diyorum sen adama iş ayarlamaya çalışıyorsun... kavga ettik... eşim benim haklı olduğumu bildiği içince üste çıkmak için bağırdı, hakaret etti, küfür etti ve çıktı gitti ...
o kadar kızgınım ki ve hala sinirim geçmedi ,yalan söylemesine mi kızayım, bana hakaret etmesine mi yoksa beni aptal yerine koymasına mi .....sanki kendi haklı gibide 2 gündür eve gelmiyor beyefendi

Yalanini hic yakalamadim eşimin ama yakalasaydim kotu olurdu tabi. Eşin de olayi cok buyutmus bu kadar buyuttugune gore baska bi olay mi var acaba?

Yalanini hic yakalamadim eşimin ama yakalasaydim kotu olurdu tabi. Eşin de olayi cok buyutmus bu kadar buyuttugune gore baska bi olay mi var acaba?
Aldatma gibi bişey olacağını sanmam herşeyini kontrol ediyorum öyle bişey yakalamadım hiç tlf filan hep ortada zaten ama beni kaybetme korkusu demekki yok artık ki beni hiç umursamıyor

Haklı bence

Ada'mın arkadaşı

İş ayarlıyor ne var yani çapkınsa

Onu arama görüşme tavrınız hoş değil ki

Eşiniz çocuk değil kendi Kararlarını kendi alabilir
O ararsa konuş ama araya mesafe koy dedim çapkın bir adamla neden eşimin yakın olmasını isteyeyim ki

Sana tamam görüşmeyecegim dedi mi ?

O ararsa konuş ama araya mesafe koy dedim çapkın bir adamla neden eşimin yakın olmasını isteyeyim ki

Anladığım kadarı ile siz yokken de o arkadaşı varmış

Adamın çapkın olması ne değiştirir ki

Eşiniz çapkın değilmiş işte

Eskiden de onunla takılmış ama o yolda gitmemiş

Eşiniz size o kadın sağlam ayakkabı değil görüşme dese 10 yıllık arkadaşınızı hemen silecek misiniz

Benim Ünv bi arkadaşım evli bir erkekle görüşmeye başladı eşime anlattım ve o arkadaşımla görüşmeyi hemen kestim

Ustune giderseniz evden daha da uzaklasir.

Ben yalan kısmını anlamadım. Ne yalan söyledi size?
Adamın bir çapkınlığını gördünüz mü? Zamanında okuduğu bir üniversitede kızların çok güzel ve rahat olduğunu söylemesinden mi çıkardınız çapkın olduğunu yoksa bildiğiniz bir şey mi var? Yani tamam sizin arkadaşınız evli bir adamla birlikteymiş. Ortada somut bir şey var ve gene siz kendi kararınızla görüşmeyi kesmişsiniz.

Yok yere adam yapmayacağı şeyi zorla yaptırcan
Çapkın koca adayı olmaya zorluyosun
Sen kaçırma ipin ucunu derken adam kaçırcan hazır kurtta bekliyor ayrılda gel hesabı
Sende iyi eğitmişsin
Kocayı -
kuzuyu aslan etcen yanıp yazarsın
Burda arkadaşının arkadaşı teselli edicek şimdi

Yok yere adam yapmayacağı şeyi zorla yaptırcan
Çapkın koca adayı olmaya zorluyosun
Sen kaçırma ipin ucunu derken adam kaçırcan hazır kurtta bekliyor ayrılda gel hesabı
Sende iyi eğitmişsin
Kocayı -
kuzuyu aslan etcen yanıp yazarsın
Burda arkadaşının arkadaşı teselli edicek şimdi

Eşiniz arkadaşa göre karakter değiştirecek biri mi. Ben arkadaşıma karışılmasından nefret ederim. O yüzden seni haksız buldun

Günaydın.
Tamam arkadaşına karışmak doğru olmayabilir de evden gitmek de ne demek?
Daha da sinirlenirdim ben olsam.

rica ediyorum bu kadar baskıcı olmayın. Ağzınızın tadı kaçar, siz üzülürsünüz, eşiniz sizden soğur...

işyerine kimi aldıracağına insanların telefonda nasıl konuşacağına müdahale etmeyin. bazı şeylere kulaklarınızı kapayın. adamı alıp evinizemi getiriyor, gözünemi sokuyor, illaha sevceksin diye baskımı yapıyor.hiçbirini yapmıyor.

ama sen arkadaşlarıyla alakalı sürekli yön vermeye çalışıyorsun. yine söylüyorum sana göre doğru olabilir ama, emin ol bir noktadan sonra ' ehhhh sen kimsin ' der...

Nasıl bir çocuğa dahi verilemeyecek emri vakileri yetişkin kişiliği oturmuş birinin kabul etmesini uymasını beklersiniz eşiniz bile olsa
Eğer tepki vermemiş olsaydı kişiliği oturmamış derdim net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…