Yok aldatmadığına Emin'im herşeyini kontrol ediyorum ama yalanına sinir oldumNe desem bilemedim.
İnşallah altından başka şeyler çıkmaz
Aldatma gibi bişey olacağını sanmam herşeyini kontrol ediyorum öyle bişey yakalamadım hiç tlf filan hep ortada zaten ama beni kaybetme korkusu demekki yok artık ki beni hiç umursamıyorYalanini hic yakalamadim eşimin ama yakalasaydim kotu olurdu tabi. Eşin de olayi cok buyutmus bu kadar buyuttugune gore baska bi olay mi var acaba?
O ararsa konuş ama araya mesafe koy dedim çapkın bir adamla neden eşimin yakın olmasını isteyeyim kiHaklı bence
Ada'mın arkadaşı
İş ayarlıyor ne var yani çapkınsa
Onu arama görüşme tavrınız hoş değil ki
Eşiniz çocuk değil kendi Kararlarını kendi alabilir
O ararsa konuş ama araya mesafe koy dedim çapkın bir adamla neden eşimin yakın olmasını isteyeyim ki
Aramıyorum ki ben hep o arıyor dedi açtım baktım eşimde aramış ve sürekli görüşmüşlerSana tamam görüşmeyecegim dedi mi ?
Benim Ünv bi arkadaşım evli bir erkekle görüşmeye başladı eşime anlattım ve o arkadaşımla görüşmeyi hemen kestimAnladığım kadarı ile siz yokken de o arkadaşı varmış
Adamın çapkın olması ne değiştirir ki
Eşiniz çapkın değilmiş işte
Eskiden de onunla takılmış ama o yolda gitmemiş
Eşiniz size o kadın sağlam ayakkabı değil görüşme dese 10 yıllık arkadaşınızı hemen silecek misiniz
Ustune giderseniz evden daha da uzaklasir.Slm bayanlar ...
Sizlere sorum olacak eşleriniz yalan söylüyor mu size ve sizin tepkiniz ne oluyor ?? Eşimle dün bu konudan dolayı tartıştık ve iki gecedir eve gelmiyor ..
Kısaca anlatayım en iyisi , eşimin bi arkadaşı evli bir kızı var ve gözü hep dışarda eşim uzun zaman önce arkadaşını aradı ve mezun olduğu Ünv. Nasıl olduğunu ve bi akrabasının orayı kazandığını söyledi ((arkadaşıda tlf da evet çok güzel bi üniversite orda süper kızlar vardı Deniz yakındı ,nerdeyse okula bikinili geleceklerdi çok güzel kızlar vardı dedi )) bende bunu duydum ve eşime dedim ki ,bu adam nasıl böyle konuşabiliyor !pis sapık! dedim ..eşimde beni ilgilendirmez o öyle biri filan dedi ..bende dedim ki ararsa filan konuş, ama araya mesafe koy ,sen arayıp sorma .. neyse eşim Yen'i firmada işe girdi ve bu arkadaşı da iş arıyor ve eşim ,arkadaşına demiş ki ''bizim firmada da eleman arıyorlar'' arkadaşı da eşimin firmasında işe girmeye çalışıyor eşimde yardımcı oluyor ... bende dün eşime kızdım ben görüşme diyorum sen adama iş ayarlamaya çalışıyorsun... kavga ettik... eşim benim haklı olduğumu bildiği içince üste çıkmak için bağırdı, hakaret etti, küfür etti ve çıktı gitti ...
o kadar kızgınım ki ve hala sinirim geçmedi ,yalan söylemesine mi kızayım, bana hakaret etmesine mi yoksa beni aptal yerine koymasına mi .....sanki kendi haklı gibide 2 gündür eve gelmiyor beyefendi
Mesajlaşıyoruz şimdi bana diyor ki ben ona iş ayarlamadım sen sallıyorsun şala gibi bir adam ergen resmenUstune giderseniz evden daha da uzaklasir.
Slm bayanlar ...
Sizlere sorum olacak eşleriniz yalan söylüyor mu size ve sizin tepkiniz ne oluyor ?? Eşimle dün bu konudan dolayı tartıştık ve iki gecedir eve gelmiyor ..
Kısaca anlatayım en iyisi , eşimin bi arkadaşı evli bir kızı var ve gözü hep dışarda eşim uzun zaman önce arkadaşını aradı ve mezun olduğu Ünv. Nasıl olduğunu ve bi akrabasının orayı kazandığını söyledi ((arkadaşıda tlf da evet çok güzel bi üniversite orda süper kızlar vardı Deniz yakındı ,nerdeyse okula bikinili geleceklerdi çok güzel kızlar vardı dedi )) bende bunu duydum ve eşime dedim ki ,bu adam nasıl böyle konuşabiliyor !pis sapık! dedim ..eşimde beni ilgilendirmez o öyle biri filan dedi ..bende dedim ki ararsa filan konuş, ama araya mesafe koy ,sen arayıp sorma .. neyse eşim Yen'i firmada işe girdi ve bu arkadaşı da iş arıyor ve eşim ,arkadaşına demiş ki ''bizim firmada da eleman arıyorlar'' arkadaşı da eşimin firmasında işe girmeye çalışıyor eşimde yardımcı oluyor ... bende dün eşime kızdım ben görüşme diyorum sen adama iş ayarlamaya çalışıyorsun... kavga ettik... eşim benim haklı olduğumu bildiği içince üste çıkmak için bağırdı, hakaret etti, küfür etti ve çıktı gitti ...
o kadar kızgınım ki ve hala sinirim geçmedi ,yalan söylemesine mi kızayım, bana hakaret etmesine mi yoksa beni aptal yerine koymasına mi .....sanki kendi haklı gibide 2 gündür eve gelmiyor beyefendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?