Slm bayanlar ...
Sizlere sorum olacak eşleriniz yalan söylüyor mu size ve sizin tepkiniz ne oluyor ?? Eşimle dün bu konudan dolayı tartıştık ve iki gecedir eve gelmiyor ..
Kısaca anlatayım en iyisi , eşimin bi arkadaşı evli bir kızı var ve gözü hep dışarda eşim uzun zaman önce arkadaşını aradı ve mezun olduğu Ünv. Nasıl olduğunu ve bi akrabasının orayı kazandığını söyledi ((arkadaşıda tlf da evet çok güzel bi üniversite orda süper kızlar vardı Deniz yakındı ,nerdeyse okula bikinili geleceklerdi çok güzel kızlar vardı dedi )) bende bunu duydum ve eşime dedim ki ,bu adam nasıl böyle konuşabiliyor !pis sapık! dedim ..eşimde beni ilgilendirmez o öyle biri filan dedi ..bende dedim ki ararsa filan konuş, ama araya mesafe koy ,sen arayıp sorma .. neyse eşim Yen'i firmada işe girdi ve bu arkadaşı da iş arıyor ve eşim ,arkadaşına demiş ki ''bizim firmada da eleman arıyorlar'' arkadaşı da eşimin firmasında işe girmeye çalışıyor eşimde yardımcı oluyor ... bende dün eşime kızdım ben görüşme diyorum sen adama iş ayarlamaya çalışıyorsun... kavga ettik... eşim benim haklı olduğumu bildiği içince üste çıkmak için bağırdı, hakaret etti, küfür etti ve çıktı gitti ...
o kadar kızgınım ki ve hala sinirim geçmedi ,yalan söylemesine mi kızayım, bana hakaret etmesine mi yoksa beni aptal yerine koymasına mi .....sanki kendi haklı gibide 2 gündür eve gelmiyor beyefendi