:) Yazima gülümseyerek baslamamin sebebi sizinle tam zit olmamiz.
Bizde esimle konusmaya basladikmi saatler nasil gecti anlamayiz.
Yani o kadar ki bazen yapmamiz gereken isi unuturuz.
Evliliginiz yeni mi?
Eger evleneli cok bir zaman olmamis ise, simdilik ayni evde yasama ve hayati paylasma evresinde oldugunuz icin belki böyledir.
Yok eger evleneli uzun bir zaman olduysa, esinizle sohbet etmeye ikinizinde ilgi alanina giren konulardan baslayabilirsiniz.
Yani begenilen bir sanat, kitap, film giibi.
Ama en önemlisi birbirinizle zaman gecirin, ne kadar ok zaman gecirirseniz paylasimlariniz ne kadar cok olursa o kadar cok konusacaginiz konu olur:)
9 sene sevgililik dönemindede 8 aylık evlilikte de çenemiz hiç kapanmadı, mantıklı mantıksız yerli yersiz vır vır vır konuşuruz özellikle yatak sohbeti var bizde, gözümüzden uyku aka aka yatarız yatağa yatınca çenemiz düşüyo, o gün olan olaylar haberler maçlar siyaset konu komşu benim burda okuduklarım aklınıza ne gelirse,şu ara gelecek planlarını daha çok konuşuyoruz tabi, ne zaman çocuğumuz olsun ne kadar para biriktirsek evin peşinatı olur ne kadar kredi çekeriz şark bitince Ankaradan başka hangi illeri yazarız vs, eşim komedi bi insandır fıkralar espriler gırla gider, sıkıntımı neşemi huzursuzluğumu mutluluğumu hep ona anlatırım o da bana anlatır, böyle olmasa zaten Batman gibi bi yerde çok sıkılırdık
ayyy çok hoşuma gtti yazdıkların canım aynı biz yatakta noluyosa oluyo saatlerce çene başlıyo bende saçma bile olsa aklıma ne gelirse anlatıyorum valla eşlermzde aynıymış
valla yatağın bi büyüsü var heralde
Ben genelde çok konuşan tarafım okudugum kitaplarıın filmlerin özetini anlatırım ona dinler.
Haberlerden bahsederim oda dinler bi kaç yorum yapar.
Arkadaşlarımın çocuklarıyla oynadıgım oyunları anlatırım.(benimde henüz çocugum yok)
Sonra borçlara sıkıntılara konu gelir ozamanda o hiç susmaz çook borcumuz var konuşmayla bile bitiremiyoruz.
Sonra ben yine sararım ona vücuduyla ilgili hikayeler anlatırım uzun uzun konuşuruz.
Yani ben konuşurum sizde öyle yapın bence..
çok pardon
vucuduyla ilgili hikaye nasil bi$ey:)
tam anlamadim bende deneyim iyi bi$esye :)
ikinci bi ev alin konu sahibesi, yatirim olur :)
zenginin parasi zugurdun çenesini yorar derler ya, siz bunu kendinize çevirin
ekonomik oalrak yatirim ara$tirmalari yapabilirsin mesela
e$in ne i$ yapiyor onun i$iyle ilgili aar$tirmalar yapabilirsin
olmadi hersey yolunda gidiyorsa bi çocuk yap hiç sanin SIKILMAZ :)
Bizim evde hiç televizyon yok yine de muhabbet yok sürekli ben konuşuyorum o sır gibi ağzını açmaz işini anlatmaz ben konuşur o dinlerBiz de cok sohbet edenlerdeniz kahvemizi yapip mutfaga bi oturdukmu saatin nasil gectigini anlamayiz.
Konustuklarimiz : cocugumuz ve gelecegi
-gelecek planlari (ev araba yurtdisi planlari vbg.)
-futbol (futbolcular,beraber iddia yaptigimiz da olur,ona uyum saglarim ) bu yuzden bisey gorsun bi haber duysun hemen heyecanla basliyor anlatmaya bazen dinler gibi yapiyorum neyse :))))
-arkadas aile ve cevremizde olan bitenler
- turkiye ve dunya gundemi,siyaset ( esim asker ben de kamu yonetimi ve siyaset bilimi meznuym bu konu sabahlara kadar uzar gider )
- evde yapilabilcek yenilikler vbg.
Aklima gelmiyor ama cok konu var.keyifli sohbetler yapariz.
Belki siz de televizyon olmayan bir odada bir kahve alip esinizi oturursaniz muhabbet acilir diye dusunuyorum.televizyon cok engelliyor bunu kanimca.
Bizim evde hiç televizyon yok yine de muhabbet yok sürekli ben konuşuyorum o sır gibi ağzını açmaz işini anlatmaz ben konuşur o dinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?