Saçmalamaca işte
Araba olurak görüyorum ayagından başlıyorum tekerler Baskıdan dolayı yayılmış(yayvan ayakları)
Karbüratör su kaynatıyo artık Kara duman atıyo motor egzos filan katıp karıştırıyorum işte kopuyo gülmekten.
Çok uykusu olunca benzin bitmiş yola devam edemiycez hadi uyuyalım diyorum yani o anda gelişiyo olaylar
Gece farkında olmadan yaptıgı şeyleri ertesi gece anlatıyorum işte gülüyoruz..
Hatta gece uykusunda motor sürüyo bende arkasına geçip yana yatırıyorum napıyosun düşücez benim yattığım tarafa yat diyo
Uyandırıp makara yapıyorum işte tır bile sürüyo rüyasındaülkelere malzeme götürüyoruz o rüyada bende onunla rüyasında takılıp gezi yapıyorum gaza filan basıyo yatakta oturup tabi dreksiyonuda çeviriyo.
keşke bende şöyle muhabbet ediyoruz diye yazabilseydim 11 yıllık evliyim yeni değiliz ama adam eve gelince tvye öyle bir dalar ki ne beni görür ne de duyar bir soruyu en az 3 kere sormam gerekir ancak duyarbiraz konuşsam ne kadar çok konuşuyorsun der off bu konuda çok dertliyim önceden sanki daha çok konuşabiliyorduk ama bu aralar adam arkadaş manyağı oldu çıktı evde fazla durmuyor paylaşımlarımız iyice azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?