- 22 Ekim 2016
- 226
- 769
- 103
- Konu Sahibi Yesilboncuk
Yalnız sizin ki alttan almak değil üste çıkmak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben genel olarak bağıran insanlardan uzak duruyorum karşınızdaki az işitmiyorsa bağırmaya ne gerek var? Mesela oğlunuzun sesini duymak istemeniz, merak etmeniz çok normal ama bağırarak kendinizi suçlu çıkarmışsınız. Bağırmayarak durumu anlatsanız aslında karşınızdaki anlayacak.
Tam tartışmamız sonrası gördüm yazinizi14senelik evliyim bende ilk 5sene çok alttan aldım ama sonrası umrumda değil hiç alttan felan alamam ,sizde hiçte alttan almayın bende küsüm eşimin tarafıyla sizinki gibi göndermem öyle, en fazla 4_5 ayda bir babasıyla gider iki saat görürler geri getirir,siz bu konuda haklısınız sesini duymak hakkınız göndermeye devam edecekseniz çocuğa bı telefon alın istediğiniz zaman ararsınız içiniz rahat ederHayırlı ramazanlar...
Ben 10 yıllık evliyim iki tane de evladım var.
Evlendiğim den beri tartışmamız çok oluyor ama aşırı basit sebeplerden. Eşimin bana her seferinde söylediği, sen hiç alttan almıyorsun ben sinirlenince sen daha çok sinirleniyorsun..
Allah aşkına bu alttan alma olayını benim kafam mı basmıyor gerçekten diye düşünmeye başladım.
Benim sinirli bi yapım var kabul ediyorum bunu zaten 2 senelik nişanlılık döneminde de eşime söylemiştim ve anlıyordu zaten ama o da sinirli yani, sinirlenilicek şeye sinirlenmez. En basitinden bişeye sinirlenebilir ama değişik birazdan
Çevreme anlattığım zaman herkes aaa sen haksızsın, kadın biraz alttan alır, sen daha yumuşak olucaksın, yuvayı dişi kuş yapar az sus vs diyorlar, iyi de ben durup dururken sinirlenmiyorum ki.
En son tartışmamızın örneği vereyim size, sizde bana akıl verin ne olur.
Büyük çocuğum 3 gün babaanne de kaldı, iftar yapmamıza yarım saat kala, eşime dedim ki, anneni arasana bi sesini duyayım çocuğumun çok özledim (ailesi ile 1 yıldır görüşmüyorum o yüzden ben aramadım) o da sen de ne var yani bi kaç gün kaldıysa, dün de konuştun niye aylardır görmüyormuş gibi davranıyorsun diye sinirli bi şekilde konuştu ama bağırmadı. Bende sinirlendim tabi bağırarak bi iki bişey söyledim oda hiç cevap vermedi ama o iki gün de doğru düzgün konuşmadı benimle.
Şimdi burda benim susmam mı lazımdı? O zaman ben alttan mı almış olucaktım?
Hayırlı ramazanlar...
Evlendiğim den beri tartışmamız çok oluyor ama aşırı basit sebeplerden. Eşimin bana her seferinde söylediği, sen hiç alttan almıyorsun ben sinirlenince sen daha çok sinirleniyorsun..
Allah aşkına bu alttan alma olayını benim kafam mı basmıyor gerçekten diye düşünmeye başladım.
Benim sinirli bi yapım var kabul ediyorum bunu zaten 2 senelik nişanlılık döneminde de eşime söylemiştim ve anlıyordu zaten ama o da sinirli yani, sinirlenilicek şeye sinirlenmez. En basitinden bişeye sinirlenebilir ama değişik birazdan
Çevreme anlattığım zaman herkes aaa sen haksızsın, kadın biraz alttan alır, sen daha yumuşak olucaksın, yuvayı dişi kuş yapar az sus vs diyorlar, iyi de ben durup dururken sinirlenmiyorum ki.
Büyük çocuğum 3 gün babaanne de kaldı, iftar yapmamıza yarım saat kala, eşime dedim ki, anneni arasana bi sesini duyayım çocuğumun çok özledim (ailesi ile 1 yıldır görüşmüyorum o yüzden ben aramadım) o da sen de ne var yani bi kaç gün kaldıysa, dün de konuştun niye aylardır görmüyormuş gibi davranıyorsun diye sinirli bi şekilde konuştu ama bağırmadı. Bende sinirlendim tabi bağırarak bi iki bişey söyledim oda hiç cevap vermedi ama o iki gün de doğru düzgün konuşmadı benimle.
Kadın neden alttan alıyormus?
yuvayı dısı kuş, kuslar aleminde yapıyor ınsanlar aleminde yuva karşılıklı yapılır
Kendimi haklı gordugum hıcbır konuda hic kimseyi alttan almam.
Insanlar alemınde de erkek etkılensın dıye kadına vermısler gorevıAslında o söz çok yanlış .Kuşlar dünyasında yuvayı dişiyi etkilemek için genelde erkek kuşlar yapar , bazı kuşlar da (kırlangıç gibi kuşlar ) birlikte yapıyor. İnsan erkekleri kafalarına göre uydurmuş bence o atasözünü
Burada bazı örnekleri var.
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
eşinin o tepkisine karşılık'' tabi bi iki gün kaldı ama merak ettim sesini duymak isterim bunda bişeyok '' diyesakince cevapverebilirsin çünkü ortada ne kavga var nede alttan alınacak birşey..Hayırlı ramazanlar...