- Konu Sahibi Yesilboncuk
Haklıysam asla alttan almam ben salak miyim üzüleyim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim alttan alacak duruma gore değişir ama çocuğunuzu 3 gun kendinizden uzak tutmanız bence sıkıntı kv görüşmüyorsunuz madem çocuğunuz gitsin görsün gelsinHayırlı ramazanlar...
Ben 10 yıllık evliyim iki tane de evladım var.
Evlendiğim den beri tartışmamız çok oluyor ama aşırı basit sebeplerden. Eşimin bana her seferinde söylediği, sen hiç alttan almıyorsun ben sinirlenince sen daha çok sinirleniyorsun..
Allah aşkına bu alttan alma olayını benim kafam mı basmıyor gerçekten diye düşünmeye başladım.
Benim sinirli bi yapım var kabul ediyorum bunu zaten 2 senelik nişanlılık döneminde de eşime söylemiştim ve anlıyordu zaten ama o da sinirli yani, sinirlenilicek şeye sinirlenmez. En basitinden bişeye sinirlenebilir ama değişik birazdan
Çevreme anlattığım zaman herkes aaa sen haksızsın, kadın biraz alttan alır, sen daha yumuşak olucaksın, yuvayı dişi kuş yapar az sus vs diyorlar, iyi de ben durup dururken sinirlenmiyorum ki.
En son tartışmamızın örneği vereyim size, sizde bana akıl verin ne olur.
Büyük çocuğum 3 gün babaanne de kaldı, iftar yapmamıza yarım saat kala, eşime dedim ki, anneni arasana bi sesini duyayım çocuğumun çok özledim (ailesi ile 1 yıldır görüşmüyorum o yüzden ben aramadım) o da sen de ne var yani bi kaç gün kaldıysa, dün de konuştun niye aylardır görmüyormuş gibi davranıyorsun diye sinirli bi şekilde konuştu ama bağırmadı. Bende sinirlendim tabi bağırarak bi iki bişey söyledim oda hiç cevap vermedi ama o iki gün de doğru düzgün konuşmadı benimle.
Şimdi burda benim susmam mı lazımdı? O zaman ben alttan mı almış olucaktım?
Kim alttan alacak duruma gore değişir ama çocuğunuzu 3 gun kendinizden uzak tutmanız bence sıkıntı kv görüşmüyorsunuz madem çocuğunuz gitsin görsün gelsin
Ben alttan alıyorum vallahi. Sabah uyanır uyanmaz midem ağrıyor diye ilaç aldım 35 yaşında kadınsın cips yiyip duruyorsun sonra miden ağrıyor diye böğürdü durdu. Hayır beni düşünüyor güya ama nasıl bağrınıyor nasıl öfkeli anlatamam. Hiç ses etmedim. Aldım kitabımı yatağıma geçip okumaya başladım. Böyle çıkışları olur hiiiiiç bulaşmam hiç ona uymam. Saman alevi gibi söner sonra, o zaman derdimi anlatırım. Ben de bağırarak karşılık versem kavga edeceğiz çünkü. Hiç gerek yok. Görmezden geliyorum. Benimle bağırarak konuştuğunda direk yok sayıyorum onu. Böyle böyle azalttı bu çemkirmelerini. Hayır bir de 35 yaşında değilim 33 yaşındayım, bunu söyledim ama.
Ay çok tatlısınız ya son cümlenize bayıldım
Ben onu yapamıyorum işte, yapsam benim eşim de uzatmaz belki ama ben o anda birden parlıyorum malesef, nasıl vazgeçicem bu huyumdan bilmiyorum.
Bu alttan alma olayı tek taraflı olmamalı. Bu hep alttan alan taraftan belli bir süre sonra çok şey götürüyor. Yani o sinirliyken siz, siz sinirliyken o alttan almalı. Evlilik dediğind şeyde ancak böyle yürür galiba.
Ben babamın 1 tek kez alttan alıp, bir kez hatalı dahi olsa sorunu çözmeye çalıştığını hatırlamam. Evlilikleri benim gözümde kötü bir örnektir ve ilerde onlar gibi bir evlilik yapmaktan da çok korkarım. Onlar sanıyor ki ben küçüktüm hatırlamam ama babamın anneme dediği şeyleri, bağırmasını belki annem hatırlamaz ama ben hatırlıyorum. Demem o ki kavgalarınızda bağırmayın. Yapın bunun kontrolünü yani bilmiyorum. Çocuklarınız varsa etrafta bir de asla yapmayın. Çocuklarınızın uykusuna da güvenmeyin kavga ederken. Uyanıklardır hepsini dinliyorlardır falan ben gibi mesela. Bu olayı ben nasıl buraya getirdim ya...
Kusura bakmayın konu sahibi pek yardımcı olamadım. Yardımcı olmadığım yetmezmiş gibi derdimi sokuşturdum araya![]()
Eskiden ben de öfkelenirdim ille derdimi anlatacağım derdim ama sonra anladım ki adam o an ne desem anlamayacak. Bir de ben de haksız olacağım. Kendim haklı olduğumu biliyorum onu ikna etmeye uğraşamam. Böyle susup olgun davranınca ben her zaman haklı oluyorum, her zaman durup özür diliyor artık. Ha, kırıldıysam kesinlikle uzatıyorum ama susarak protesto ediyorum. Bu sefer oturup ciddi ciddi konuşuyoruz.
Hayırlı ramazanlar...
Evlendiğim den beri tartışmamız çok oluyor ama aşırı basit sebeplerden. Eşimin bana her seferinde söylediği, sen hiç alttan almıyorsun ben sinirlenince sen daha çok sinirleniyorsun..
Allah aşkına bu alttan alma olayını benim kafam mı basmıyor gerçekten diye düşünmeye başladım.
Benim sinirli bi yapım var kabul ediyorum bunu zaten 2 senelik nişanlılık döneminde de eşime söylemiştim ve anlıyordu zaten ama o da sinirli yani, sinirlenilicek şeye sinirlenmez. En basitinden bişeye sinirlenebilir ama değişik birazdan
Çevreme anlattığım zaman herkes aaa sen haksızsın, kadın biraz alttan alır, sen daha yumuşak olucaksın, yuvayı dişi kuş yapar az sus vs diyorlar, iyi de ben durup dururken sinirlenmiyorum ki.
Büyük çocuğum 3 gün babaanne de kaldı, iftar yapmamıza yarım saat kala, eşime dedim ki, anneni arasana bi sesini duyayım çocuğumun çok özledim (ailesi ile 1 yıldır görüşmüyorum o yüzden ben aramadım) o da sen de ne var yani bi kaç gün kaldıysa, dün de konuştun niye aylardır görmüyormuş gibi davranıyorsun diye sinirli bi şekilde konuştu ama bağırmadı. Bende sinirlendim tabi bağırarak bi iki bişey söyledim oda hiç cevap vermedi ama o iki gün de doğru düzgün konuşmadı benimle.
Normal de herkesin zaman zaman alttan alması gerekir ki geçinebilelim.... Ama ben şimdiki ilişkiler stratejiye dayalı olduğuna inandığım için asla ve asla alttan falan almıyorum. Ben almayınca o alıyor mecbur. Ama öyle bağırmalı falan pek kavga etmeyiz biz. Neyse biri bağıracaksa da o benimdir. Daha bir kere sesini yükseltmemiştir. Saygısından mı korkusundan mı bilemeyeceğim. Ben kendimi böyle koruyorum. Doğru bir yöntem mi değil ama napiyim hayat böyle.
Dogru soyluyorsun,o saygı cızgısını ben de aşmam ve aştırmam,bazen kavgada bıle soylenmeyecek sozler vardır,ki kavgaya da getırmem olayı.Cunkı onun bir tık otesı sonsuza kadar yüz cevırmek olmalı,bunu yapmayacaksam durumun cozume evrılmesını saglarım,baska turlu aynı evde yasanmaz...Eşimde bende agresif diye tanımlanan insanlarız ama yedi yıldır hiç ses yükselmedi evimizde, işin başında konuştum bana asla bağırma çünkü bende sana bağırırım ve bağırdığım insana zamanla saygım biter yüz göz oluruz, hepsi bu şimdi ben gerginsem o üzerime gelmez, o gerginse ben üzerine gitmem. Ne zaman konuşmaya hazır olursak konuşuruz, bazen sadece sarılırız sakinleşmek için. Bu benim kuralımdır bakacağım yüze s...mam s... tığım yüze bakmam, bizde böyle yürüyor işler
Ne söylediğinide yazar mısın?Bende sinirlendim tabi bağırarak bi iki bişey söyledim
Dogru soyluyorsun,o saygı cızgısını ben de aşmam ve aştırmam,bazen kavgada bıle soylenmeyecek sozler vardır,ki kavgaya da getırmem olayı.Cunkı onun bir tık otesı sonsuza kadar yüz cevırmek olmalı,bunu yapmayacaksam durumun cozume evrılmesını saglarım,baska turlu aynı evde yasanmaz...
Bu işler karşılıklı olmalı yeri gelir ben,yeri gelir eşim alttan alır bizde duruma goreHayırlı ramazanlar...