- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #3.261
Hanımlar öğrendiğime göre bir gün et yiyip bir gün yememek metabolizmayı hızlandırıyormuş.
Ben denedim. Sanki etkili oldu gibi.
Size de tavsiye ederim. Bir deneyin.
ayyy sonunda oldum rgll çok şükür yaaaa
neden bu kadar gecikti anlamadım
demekki sınav stresi flan geciktirdi
kızlar peki sizce bu adt dönemimdede diyete devam etsemmi yoksa etsemde fayda etmezmi boşa etmesemmi??
ayyy sonunda oldum rgll çok şükür yaaaa
neden bu kadar gecikti anlamadım
demekki sınav stresi flan geciktirdi
kızlar peki sizce bu adt dönemimdede diyete devam etsemmi yoksa etsemde fayda etmezmi boşa etmesemmi??
Hadi gözün aydın sen devam et diyetine canım fayda etmez olurmu benim reglimin 4.gunu 300gr verdim
günaydın Kızlaar,
yeniler Hoşgeldiniz.
hafta sonunuz nasıl geçti bakalım ?
bu sabah: evde hazırladığım sandviçimi yedim + soda + bitki çayı
oohhhh çok şükürr gözün aydınn !!!!
diyete devam et bence o kdr sıkı olma ama devam et yoksa bu adet döneminde her istediğini yersen yaptıkların boşa gider
evet az kaldııı perşembe günü offf 1 kilo vermiş olmak istiyorum, cuma akşamı yaşamın dediği küre başladım ertesi günü tartıldım daha az çıktım ondan sonra cumartesi, günü hep az ama sık yedim diyete uygun şeyler yedim ve yaşam dün tekrar tartıldım sabah hala aynı çıktım çok güzeldi ama akşam yatmadan birşeyler yedim( bu sabah daha fazla çıktım moralım bozuldu sonuç gerçekten akşam yememek kesinlikle faydası var,
karar verdim perşembeye kadar akşamları yemicemm bu akşam o kürden yicem bir tek o kdr, sıkıldım yaa bu boğazımı tutamıyorum işte herşeyi maf ediyorum ramazana az kaldı 3 kilo vermem lazımmmmm
Bende dun akşam cok yemek yedim bide uzerine birsuru tatli yedim sabah tartiya bi ciktimmmm anaaa 1kilo fazla cikiyorum tam ama biliyorum ki bugun dikkat edince yarin normale donerim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimde acil bir normale dönüş programına ihtiyacım var
çıktım yoldan be ya
çok yedim gene akşama pek bişey yemeyi düşünmüyorum
yada hiç olmazsa bir patates haşlar yerim bakalım hayırlısı
Topik olarak bir diyet ve niyet bozma durumumuz var acilen silkinip kendimize gelmeliyiz yarinda arkadasla yemege gidecez ama oglen cok ekmek yemem olur biter aman ne yapiyim soz verdim gitmem lazım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
leslie yapıyorummmmmmmmmmmm ellemeyin beniiii hihoyyytttttt
kız sen çalışmıyormusun ?
Millet nerelerdesiniz laaa ???
Şeyma sesin çıkmadı hiç bugün....
Canım sıkıldı yaww
Millet nerelerdesiniz laaa ???
Şeyma sesin çıkmadı hiç bugün....
Canım sıkıldı yaww
işteyim bebeğimmmmmmmm
işte yapıyorum odam yanlız tek başıma çalışıyorum kapıyı kapatıyorummmmmm
gelen olunca hemen çaktırmadan kesiyorum
ay Eylemm çok alemsinn :)) ne güzelmiş kızz bende bu akşam evde yapacağım inşallah direk eve geçip sporumu yoğurdumu halledip sonra geçerim oğlumu almaya hehe .))
temizlik yapıyordum canım dahada bitmedi arada eltim geldi kahveye az bi işim kaldı çok şükür eşim sağolsun dün yemek yaptıda mutfak temizliyorum
kolay gelsin canım bu temizlik işi bitmiyor ki anacım bende cumartesi yaptım dün tekrar hafiften yaptım..
oo ne güzel eşin yemekler yapıyor maşallah benim ki ekmek bile kesmez :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?