Esnek Diyet Arkadaşlığı

ayyy sonunda oldum rgll çok şükür yaaaa
neden bu kadar gecikti anlamadım
demekki sınav stresi flan geciktirdi
kızlar peki sizce bu adt dönemimdede diyete devam etsemmi yoksa etsemde fayda etmezmi boşa etmesemmi??

kızlar peki sizce bu adt dönemimdede diyete devam etsemmi yoksa etsemde fayda etmezmi boşa etmesemmi??

Hadi gözün aydın sen devam et diyetine canım fayda etmez olurmu benim reglimin 4.gunu 300gr verdim

günaydın Kızlaar,

yeniler Hoşgeldiniz.

hafta sonunuz nasıl geçti bakalım ?

bu sabah: evde hazırladığım sandviçimi yedim + soda + bitki çayı

oohhhh çok şükürr gözün aydınn !!!!
diyete devam et bence o kdr sıkı olma ama devam et yoksa bu adet döneminde her istediğini yersen yaptıkların boşa gider

Hadi gözün aydın sen devam et diyetine canım fayda etmez olurmu benim reglimin 4.gunu 300gr verdim

hee ok bebeğim tamam dinleyeceğim seniiiiiiii
günaydın Kızlaar,

yeniler Hoşgeldiniz.

hafta sonunuz nasıl geçti bakalım ?

bu sabah: evde hazırladığım sandviçimi yedim + soda + bitki çayı

süper geçti sınavları atlattım bir yük kalktı üstümden oohhhhh
afiyet olsun iyi çok yememişsin

oohhhh çok şükürr gözün aydınn !!!!
diyete devam et bence o kdr sıkı olma ama devam et yoksa bu adet döneminde her istediğini yersen yaptıkların boşa gider

ok canımcım teşekkürler aynen devam edecem çok sıkmadan inşallah
kilo bildirim gününede az kaldı bir işe yarasın bari

evet az kaldııı perşembe günü offf 1 kilo vermiş olmak istiyorum, cuma akşamı yaşamın dediği küre başladım ertesi günü tartıldım daha az çıktım ondan sonra cumartesi, günü hep az ama sık yedim diyete uygun şeyler yedim ve yaşam dün tekrar tartıldım sabah hala aynı çıktım çok güzeldi ama akşam yatmadan birşeyler yedim ( bu sabah daha fazla çıktım moralım bozuldu sonuç gerçekten akşam yememek kesinlikle faydası var,

karar verdim perşembeye kadar akşamları yemicemm bu akşam o kürden yicem bir tek o kdr, sıkıldım yaa bu boğazımı tutamıyorum işte herşeyi maf ediyorum
ramazana az kaldı 3 kilo vermem lazımmmmm

Son düzenleme:

Bende dun akşam cok yemek yedim bide uzerine birsuru tatli yedim sabah tartiya bi ciktimmmm anaaa 1kilo fazla cikiyorum tam ama biliyorum ki bugun dikkat edince yarin normale donerim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde acil bir normale dönüş programına ihtiyacım var
çıktım yoldan be ya
çok yedim gene akşama pek bişey yemeyi düşünmüyorum
yada hiç olmazsa bir patates haşlar yerim bakalım hayırlısı

Topik olarak bir diyet ve niyet bozma durumumuz var acilen silkinip kendimize gelmeliyiz yarinda arkadasla yemege gidecez ama oglen cok ekmek yemem olur biter aman ne yapiyim soz verdim gitmem lazım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canım git artık yapılacak bişey yok ama dikkat et
ben silkiniyorum bile Ramazanı_ı Şerife kadar düz 56 olmam lazım 17 gün var
2 kilo vermem lazım acil bakalım çok gayret içine giriyorum bugünden itibaren
hadi bakalım olmazsa patates diyeti yaparım acillllllll

kız sen çalışmıyormusun ?

işteyim bebeğimmmmmmmm
işte yapıyorum odam yanlız tek başıma çalışıyorum kapıyı kapatıyorummmmmm
gelen olunca hemen çaktırmadan kesiyorum

Millet nerelerdesiniz laaa ???

Şeyma sesin çıkmadı hiç bugün....

Canım sıkıldı yaww

evet bugün şeymada yok durgun bugün ortalıkkkkkkk

Millet nerelerdesiniz laaa ???

Şeyma sesin çıkmadı hiç bugün....

Canım sıkıldı yaww

temizlik yapıyordum canım dahada bitmedi arada eltim geldi kahveye az bi işim kaldı çok şükür eşim sağolsun dün yemek yaptıda mutfak temizliyorum

temizlik yapıyordum canım dahada bitmedi arada eltim geldi kahveye az bi işim kaldı çok şükür eşim sağolsun dün yemek yaptıda mutfak temizliyorum

kolay gelsin canım bu temizlik işi bitmiyor ki anacım bende cumartesi yaptım dün tekrar hafiften yaptım..
oo ne güzel eşin yemekler yapıyor maşallah benim ki ekmek bile kesmez :))))

kolay gelsin canım bu temizlik işi bitmiyor ki anacım bende cumartesi yaptım dün tekrar hafiften yaptım..
oo ne güzel eşin yemekler yapıyor maşallah benim ki ekmek bile kesmez :))))

yapmasın canım yemek felan yapmasın yaptığı 3 balık ayıklayıp ızgaraya koymak heryeri mahvetti mutfağın halısını yıkadım diyer odaları temizledim yemek yaptım şimdide mutfağın dolaplarını silecem okul saati geldi offf offff hiç işim bitmiyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…