Esnek Diyet Arkadaşlığı

İnşallah canım biran once gitsin kilolar

Ben enson patates diyeti yaptigimda cok sogudum patatesten adini bile duyunca iiiiiiiiyyyyy oluyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bide kiyafetle bence senin kilonda totonda cok iyi birak diyeti felan eziyet etme kendine

Ama bizle takilmaya devam et bizi yanlız birakma

Kız yok göbeğim var ya
Bide bende hiç göğüs yok destekli süngerli takmasam göbek ufacık fırtlıyo deli oluyorum ya eriyen yağların göğsüme yapışmasını isterdim

Hedef 48

Verirsin canım görücez inş 56 yı bende 55 e düşeydim ramazana kadar diye hayal ediyom :)

Hedef 48

Kız yok göbeğim var ya
Bide bende hiç göğüs yok destekli süngerli takmasam göbek ufacık fırtlıyo deli oluyorum ya eriyen yağların göğsüme yapışmasını isterdim

Hedef 48

Benimkilerde 2cocuk emzirdikten sonra folfoş buyuklugu fena deyil ama daha zayiflarsam onlarinda gideceginden korkmuyor deyilim

Eylemm seymaaa denizz ve diger arkadaslar sizde son halinizin resmini koyunsana

Ailemde artık zayıflama yeter diyorlar ama ben artık gizli gizli devam ediyorummmmmmmm
çünkü daha isitoyurm zayıflamak kendimce yeterli görmüyorum

İnşallah canım biran once gitsin kilolar

Ben enson patates diyeti yaptigimda cok sogudum patatesten adini bile duyunca iiiiiiiiyyyyy oluyorum

sen bir başladınmı 3 gün aralıksız yediğinden kaynaklanıyordur canım ben hiç o kadar yapamıyom zaten o yüzden hiç bıkkınlık gelmiyor

Eylem sende kilolu deyilsin zayif duruyosun

evet canım çevremde öyle diyor eridin gittin diyorlar geçrekten zayıfsın yeter artık diyorlar hep
ama onları dinlemicem
ben şeymamı dinlicem sadece 48:) 48:) 48:)))))))

evet canım çevremde öyle diyor eridin gittin diyorlar geçrekten zayıfsın yeter artık diyorlar hep
ama onları dinlemicem
ben şeymamı dinlicem sadece 48:) 48:) 48:)))))))

Ayyy sizin 48inizi yiyim olun kiz 48 olmayan ne olsun artik iddaniz büyük olmazsaniz karismam oyle hemde grm grm deyil kilo kilo vereceksiniz iddaniz büyükse isbatlayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…