- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.201
kısmet önce hamile kalabilmem lazım,embriyoların rahime tutunması lazım yani.ne güzel kilo vermişsin maşallah ne yaptın böyle?ayy çok sevindim hadi inşallah bu sefer sağ sağlim al kucağına canımm
56 ya düşmüştüm ama ramazanın girmesiyle bir boşladım 59lara çıktım
tekrar uğraşıyorum bakalım hayırlısı canım arada yaz bizeeeeeeee
evet canım ama şimdi yazmış bana tekrar hamileymiş yok son zamanlarda çok istedi tekrar bir heyecanlandı bir heyecanlandıki sorma deli gibi istedi çok şükür Allah da nasip etmişkısmet önce hamile kalabilmem lazım,embriyoların rahime tutunması lazım yani.ne güzel kilo vermişsin maşallah ne yaptın böyle?
Şeymanın zaten bebeği vardı yeni Bi tane istemez şimdilik diye düşünüyordum,bebek süpriz yapmıştı galiba değilmi?
oh çok güzel ya allah kucağına almmayıda nasip etsin inşallah.şeymada bende şişmeye başlarken sen iyice fit olursun artık sana bakıp iç geçiririz.evet canım ama şimdi yazmış bana tekrar hamileymiş yok son zamanlarda çok istedi tekrar bir heyecanlandı bir heyecanlandıki sorma deli gibi istedi çok şükür Allah da nasip etmiş
çizelgesindede 7 haftalık gözüküyor haydi Allahtan hayırlısı bakalım
sorma yaa 56 ya kadar düşmüştüm
az yiyorum canım
özel diyet listesi falan uygulamıyorum
hep az yiyorum sabah -öğle - akşam hep az az lokmalarla doyuyorum
tatlı hamur işi yok denecek kadar az
arada denk gelince yiyorum genede ama oda çok az bir kaç lokma sadece
işte öyle canımın içi inşallahh doğum haberini bekliyorum sağ sağlim canımcımmmmmmm
inşallah tutunur canım bu sefer Rabbim bu sefer nasip etsin inşallahhhhh
Allahım yüzünü güldürsün inşallah gülümmmmmmmmm
canım ben ya kaptırmıyacağıma emin olduğumda 75.9 geliyordum ama bugün 76.2 geldisabahwaayyyy bu hafta baya bir birinciliğime göz dikenler olmuş
ama dün bir fiyaskoydu benim için heralde kaptıracam sizlere
aşureler poğaçalar anam yaptı dayanamadım yedimde yedim
1 hafta 10 günlük emeğim boşa gitti
az bir eksilme dahi olsa öpcem başıma koyacam yarınnnnnnnn
kendi ellerimle verdim sizlereeeeeee
mucckkkkkkk muucckkkkkkk öpüldünüzzzzzzz
sizin kilolarınız çokgüzel canımm ben bile 68 kilo olduğumda bayagı bile güzel gözüküyorduslm canlar
eylem karabiber 1. lik sizin olabilir ben hafta sonu yemekle geçti çünkü eşim diyet yaptırmıyor yeter ye beraber yiyelim diyor az yememi kabul etmiyor sanırım ben yine yerimde sayıcam
ALLAH kabul etsin canımslm kızlar bende 2 gündür oruca başladım ramazanda lohusaydım tutamadım tyav aş yavaş tutayım bari
ben katırdım herhalde ama bidahikine benimmmmmmmmmtartı günü yarınmış hadi bakalım kim biirinci olacak ben sanırım yerimde sayıyorum hayırlısı
eylemimmm biz ne yapacağız bu kilolarııslmlar hanımlarrrrrr evet kilo bildirim günü geldi çattı
ben 500 gram verebildiysem öpcem başıma koycam çünkü son günlerde bozuldu iradem
aşureler poğaçalar diyetimi sekteye uğrattı
bakalım sabah kaç çıkacam
1.lik iddiası falanda kalmadı bende haberiniz olaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaa süper canımmmm ya tebrik ederimmmm çok sevindim birinci belli ikinci kim dermişimmmmm58.4 üm daha çok verirdim ancak 600 gram verebildimmmmm bırakmadılar halime ama bunada şükürr
en azından vermeye başladım 1 likten elimi yıkadım hadi sizleri bekliyorummmmmmm
gelsin halayımmmmmmmmmm
istersen 75.9 yazayım canım asıl kilon odur nasıl olsatartıldım geldim canlarım 76.2 geldim 200 gr vermişim aslında canlarım ben 75.9 kiloyu gördüm ama ne tesedüfki bugün regl oldum ,
aaaaaaaaaaaaaaa süper canımmmm ya tebrik ederimmmm çok sevindim birinci belli ikinci kim dermişimmmmm
gerçekten çok sevindim
öyle yapalımmıkii canım hastalığım bitsin bence o gerçek kilomistersen 75.9 yazayım canım asıl kilon odur nasıl olsa
aynen canım yaaasağolasın canım inşallahhhhh 20 kasıma umutluyuummmmmmmmmmmm
umutlar tükenmiyor nasıl olsaaaaaaaa
he he heeeeeeeeeylemimmm biz ne yapacağız bu kilolarıı
ok beybiöyle yapalımmıkii canım hastalığım bitsin bence o gerçek kilom
58.4 üm daha çok verirdim ancak 600 gram verebildimmmmm bırakmadılar halime ama bunada şükürr
en azından vermeye başladım 1 likten elimi yıkadım hadi sizleri bekliyorummmmmmm
gelsin halayımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?