Esnek Diyet Arkadaşlığı

58.4 üm daha çok verirdim ancak 600 gram verebildimmmmm bırakmadılar halime ama bunada şükürr
en azından vermeye başladım 1 likten elimi yıkadım hadi sizleri bekliyorummmmmmm
gelsin halayımmmmmmmmmm

kısmet önce hamile kalabilmem lazım,embriyoların rahime tutunması lazım yani.ne güzel kilo vermişsin maşallah ne yaptın böyle?

Şeymanın zaten bebeği vardı yeni Bi tane istemez şimdilik diye düşünüyordum,bebek süpriz yapmıştı galiba değilmi?

evet canım ama şimdi yazmış bana tekrar hamileymiş yok son zamanlarda çok istedi tekrar bir heyecanlandı bir heyecanlandıki sorma deli gibi istedi çok şükür Allah da nasip etmiş
çizelgesindede 7 haftalık gözüküyor haydi Allahtan hayırlısı bakalım

sorma yaa 56 ya kadar düşmüştüm
az yiyorum canım
özel diyet listesi falan uygulamıyorum
hep az yiyorum sabah -öğle - akşam hep az az lokmalarla doyuyorum
tatlı hamur işi yok denecek kadar az
arada denk gelince yiyorum genede ama oda çok az bir kaç lokma sadece
işte öyle canımın içi inşallahh doğum haberini bekliyorum sağ sağlim canımcımmmmmmm
inşallah tutunur canım bu sefer Rabbim bu sefer nasip etsin inşallahhhhh
Allahım yüzünü güldürsün inşallah gülümmmmmmmmm

oh çok güzel ya allah kucağına almmayıda nasip etsin inşallah.şeymada bende şişmeye başlarken sen iyice fit olursun artık sana bakıp iç geçiririz.

tatlıyı çıkar hayatından o bir lokma yerine başka şeylerden çokça yiyebilirsin değermi?bol bol bitki çayları su sen yine 56ya hayırlısıyla sağlıklı sağlıklı inşallah.

Allah razı olsun güzel duaların için arada görüşürüz yine çok öptüm.

tartıldım geldim canlarım 76.2 geldim 200 gr vermişim aslında canlarım ben 75.9 kiloyu gördüm ama ne tesedüfki bugün regl oldum ,

canım ben ya kaptırmıyacağıma emin olduğumda 75.9 geliyordum ama bugün 76.2 geldisabah
o yüzden gitti birincilikk ühühühüühühüh

slm canlar

eylem karabiber 1. lik sizin olabilir ben hafta sonu yemekle geçti çünkü eşim diyet yaptırmıyor yeter ye beraber yiyelim diyor az yememi kabul etmiyor sanırım ben yine yerimde sayıcam
sizin kilolarınız çokgüzel canımm ben bile 68 kilo olduğumda bayagı bile güzel gözüküyordu

eylemimmm biz ne yapacağız bu kilolarıı

58.4 üm daha çok verirdim ancak 600 gram verebildimmmmm bırakmadılar halime ama bunada şükürr
en azından vermeye başladım 1 likten elimi yıkadım hadi sizleri bekliyorummmmmmm
gelsin halayımmmmmmmmmm
aaaaaaaaaaaaaaa süper canımmmm ya tebrik ederimmmm çok sevindim birinci belli ikinci kim dermişimmmmm
gerçekten çok sevindim

bu sabahki kahvaltımı da yazayım
küçük bir kare peynir
6 zeytin
çeyrek susamsız simit
1 tatlı kaşığı reçel
1 haşlanmış yumurta
ara
1 büyük kupa yeşil çay & zencefil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…