- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.161
hiç sıkılırmıyız bebeğim yapma sakın bende aylardır veremiyom bişey olmazzzzzzzzzzha canım benim kıyamam bende sizleri sıkmaktan çok korkuyorumm
kilo veremediğim için çok üzgünüm
şimdiye çok vermem lazımdı
inan dün kendime eşofman takımını aldımki dışarı çıkıp yürüyüş yapayıom eskimişti dışarı çıkmak istemiyordum
ooo bakıyorum yine süper girmişin moda tebriklerrrrrrrriyi akşamlar
öğlen
1/3 döner
ara
4 büskivi
akşam
3 kaşık bezelyeli tavuklu patates turşu
aralarda türk kahvesi latte felan içtim ama çokkk açımmm
Slmlar canlarrrrrrrr
kahvaltıda reçelde yyiyn bir tatlı kaşığı hiç bişey olmaz ender saraç tı galiba oda veriyor kahvaltıda o kadan kendini sıkma bebeğimmmmmmmmmm gözün hiç bişeyde kalmasın ben herşeyden tadımlık yiyorummmmmm
Akşama menüyü yazacağım canlar birde yürüyüşte yapılacak
süpersinnnnnnnnngünaydınlaaaarrr
kahvaltı 08:30
biraz peynir
yumurta
4 çeri domates
5 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
küçük bi parça ekmek
şimdi de yeşil çay içiyorum kocaman bir kupada
sankim benim kapacağım 1. liğime göz koymuş gibisin!...
ooo bakıyorum yine süper girmişin moda tebriklerrrrrrrr
sonunda senin motivene çok ihtiyacımız varrrrrrr
sağol varollllllll
bencede öle gözüküyoookasım ayında herkes oldukça iyi gidiyo
bende en son kilo bildirimimden sonra hiç veremedim bu sabah 100 gr düşmüşüm sadecekalan 1-2 kilo yaa bi gitse...
aynen bendeeeeeeeeeGünaydın canikolar
Vallahi ben çok sıkı başladım haberiniz ola dun bide 40dk bisiklet surdum ve nasıl moda girdiysem canım kahvaltı falan yapmak istemiyor zaten ben gunduzleri çok güzel gidiyo aksalari Bozuyorum
yok yok gider korkma düşmüyor düşmüyor sonra birden düşüyor benim hep öyle oluyorbencede öle gözüküyoookasım ayında herkes oldukça iyi gidiyo
bende en son kilo bildirimimden sonra hiç veremedim bu sabah 100 gr düşmüşüm sadecekalan 1-2 kilo yaa bi gitse...
olsunnnnnnnn gelll katıll farketmez zamanla girersin bende birtürlü girememiştimm ama bak şimdi süper gidrimmm değişimi hep birlikte yaşıyacağız inşallahhhhhhhhhhhne güz<el hepiniz moda girmişsiniz canım ben hariç giremiyorum moda birtürlü bu bildirimde büyük ihtimalle +çıkıcam inşallah bidahaki bildirime kilo vermiş olurum
ben de çeşitlendireyim yoksa diyeti bozucam yakındayok ben çeşitli yiyombozcam yakında gülüm
bazen kepek ekmeğine tost yapıyom bazen sandoviç
bazen peynir zeytin bazen yağda yumurta veya
haşlama o zaman vücudum hiç sıkılmıyor
çok severek yiyorum dahada olmadı simit poğaça alıyorum çok nadir olsada
ama çeşitlendiriyorum yani çok zaman o yüzden çok severek kahvaltı yapıyorum hergün akşam yemekleride aynı şekilde
canım hem çeşitlendir hemde kahvaltıyı biraz fazla yap insan kahvaltıda iyi doydumu bu inan bana taa akşam öğününe kadar insanı etkiliyor ben bunu tespit ettimben de çeşitlendireyim yoksa diyeti bozucam yakında
ben çok az yiyorum kahvaltıda dediğin gibi öğlenleri acıkıyorum çok yiyip öğlenleri az yemek bana da mantıklı geldi sonuç olarak dediğini deniycem canım tavsiyelerin için çok sağolcanım hem çeşitlendir hemde kahvaltıyı biraz fazla yap insan kahvaltıda iyi doydumu bu inan bana taa akşam öğününe kadar insanı etkiliyor ben bunu tespit ettim
kahvaltıda çok az yedimmi
öğlen bir acıkıyom bir acıkıyorm ne varsa silip süpürüyom
diyet falan kalmıyor
ama kahvaltıda iyi yedimmi öğleye aacıkmıyom öylesine yiyom
geçiştirmelik inanmazsın ama akşama bile tam acıkmıyom çünkü öğlen acıkmadan yediğim için o akşama kadar götürüyor beni akşamada geçiştirmelik yiyip günü kapatıyom bence işin sırrı kahvaltıda az kalorili zeytin peynir yeşillik bence doyana kadar ye üstüne bir tatlı kaşığı reçel veya çikolata hangi tatlıyı canın isterse onuda ye bak benim dediğimi bir dene
slmlarrrrrrrrrrrr
napıyonuzzz
nörüyonuzzzzzzzzzzzz
niden heç yazmeyonuz
yoğsam yip duruğmusunuz gııı????
canım hem çeşitlendir hemde kahvaltıyı biraz fazla yap insan kahvaltıda iyi doydumu bu inan bana taa akşam öğününe kadar insanı etkiliyor ben bunu tespit ettim
kahvaltıda çok az yedimmi
öğlen bir acıkıyom bir acıkıyorm ne varsa silip süpürüyom
diyet falan kalmıyor
ama kahvaltıda iyi yedimmi öğleye aacıkmıyom öylesine yiyom
geçiştirmelik inanmazsın ama akşama bile tam acıkmıyom çünkü öğlen acıkmadan yediğim için o akşama kadar götürüyor beni akşamada geçiştirmelik yiyip günü kapatıyom bence işin sırrı kahvaltıda az kalorili zeytin peynir yeşillik bence doyana kadar ye üstüne bir tatlı kaşığı reçel veya çikolata hangi tatlıyı canın isterse onuda ye bak benim dediğimi bir dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?