Esnek Diyet Arkadaşlığı

hiç sıkılırmıyız bebeğim yapma sakın bende aylardır veremiyom bişey olmazzzzzzzzzz
vereceğimiz günlerde gelecek inşallahhhhhhhhh

kesinlikle katılıyorum:) bende aynen bu şekilde yapıyorum, örneğin abur cuburu çok severim azıcık ucundan tadarım.. yada bazen akşamları yememen gereken ama çok sevdiğim bir şey olursa minnacık yiyorum

ooo bakıyorum yine süper girmişin moda tebriklerrrrrrrr
sonunda senin motivene çok ihtiyacımız varrrrrrr
sağol varollllllll

bencede öle gözüküyooo kasım ayında herkes oldukça iyi gidiyo
bende en son kilo bildirimimden sonra hiç veremedim bu sabah 100 gr düşmüşüm sadece kalan 1-2 kilo yaa bi gitse...

Günaydın canikolar

Vallahi ben çok sıkı başladım haberiniz ola dun bide 40dk bisiklet surdum ve nasıl moda girdiysem canım kahvaltı falan yapmak istemiyor zaten ben gunduzleri çok güzel gidiyo aksalari Bozuyorum

Günaydın canikolar

Vallahi ben çok sıkı başladım haberiniz ola dun bide 40dk bisiklet surdum ve nasıl moda girdiysem canım kahvaltı falan yapmak istemiyor zaten ben gunduzleri çok güzel gidiyo aksalari Bozuyorum
aynen bendeeeeeeeee
işte buna acilen bir dur demek lazımdı ve bende dur dedimmmmmmm
dün eltim içli köfte yaptı kızarttırmadım haşlattım ve sadece 1 tane yedim
az dolma yedim tadımlıkda revani yedim yoksa
hepsini siler süpürürdüm hemde yağda kızamışları

ne güz<el hepiniz moda girmişsiniz canım ben hariç giremiyorum moda birtürlü bu bildirimde büyük ihtimalle +çıkıcam inşallah bidahaki bildirime kilo vermiş olurum

ne güz<el hepiniz moda girmişsiniz canım ben hariç giremiyorum moda birtürlü bu bildirimde büyük ihtimalle +çıkıcam inşallah bidahaki bildirime kilo vermiş olurum
olsunnnnnnnn gelll katıll farketmez zamanla girersin bende birtürlü girememiştimm ama bak şimdi süper gidrimmm değişimi hep birlikte yaşıyacağız inşallahhhhhhhhhhh

ben de çeşitlendireyim yoksa diyeti bozucam yakında

ben de çeşitlendireyim yoksa diyeti bozucam yakında
canım hem çeşitlendir hemde kahvaltıyı biraz fazla yap insan kahvaltıda iyi doydumu bu inan bana taa akşam öğününe kadar insanı etkiliyor ben bunu tespit ettim
kahvaltıda çok az yedimmi
öğlen bir acıkıyom bir acıkıyorm ne varsa silip süpürüyom
diyet falan kalmıyor
ama kahvaltıda iyi yedimmi öğleye aacıkmıyom öylesine yiyom
geçiştirmelik inanmazsın ama akşama bile tam acıkmıyom çünkü öğlen acıkmadan yediğim için o akşama kadar götürüyor beni akşamada geçiştirmelik yiyip günü kapatıyom bence işin sırrı kahvaltıda az kalorili zeytin peynir yeşillik bence doyana kadar ye üstüne bir tatlı kaşığı reçel veya çikolata hangi tatlıyı canın isterse onuda ye bak benim dediğimi bir dene

ben çok az yiyorum kahvaltıda dediğin gibi öğlenleri acıkıyorum çok yiyip öğlenleri az yemek bana da mantıklı geldi sonuç olarak dediğini deniycem canım tavsiyelerin için çok sağol

slmlarrrrrrrrrrrr
napıyonuzzz
nörüyonuzzzzzzzzzzzz
niden heç yazmeyonuz
yoğsam yip duruğmusunuz gııı????

slmlar canım akşam çörek yemiştim çayıda fazla kaçırdım geçe 2.30 da bir mide bulantısıyla uyandım midem yanıyor bulanıyor lavaboya zor attım kendimi , akşam yediğim çörekler işte bana böyle ceza verir

evet canım katılıyorum sağlam kahvaltı insanı tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…