- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.181
canım hep az yiyince artık vücutta istemiyorslmlar canım akşam çörek yemiştim çayıda fazla kaçırdım geçe 2.30 da bir mide bulantısıyla uyandım midem yanıyor bulanıyor lavaboya zor attım kendimi , akşam yediğim çörekler işte bana böyle ceza verir
yavrum yaaaSlm hatunlar
Evin internetinde problem var giremiyorum simdi telefondan yaziyorum ben cok sıkı devam ediyorum en az 1kilo vermis olucam bu hafta haberiniz olsun öptüm hepinizi
waayyyy bu hafta baya bir birinciliğime göz dikenler olmuşeylem bu hafta birinci benimmmmm
süperrrrrrrrrgünaydın şekerler
sabah kahvaltım 09:00
biraz peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı bal
1 dilim ekmek
1 minik çikolata
yavrum yaaa
kırk yılın başı bir 1. olacam diye hevesleniyordum ama sen şimdi beni geçecen galibaaaaaaaa
daha 1 kere bilem 1. olmayı becerememiştim bu hafta olacam diye seviniyordummmmm
küüsttüümmmmmmmmmmm
accık ağırdan al be ya
eylem bu hafta birinci benimmmmm
waayyyy bu hafta baya bir birinciliğime göz dikenler olmuş
ama dün bir fiyaskoydu benim için heralde kaptıracam sizlere
aşureler poğaçalar anam yaptı dayanamadım yedimde yedim
1 hafta 10 günlük emeğim boşa gitti
az bir eksilme dahi olsa öpcem başıma koyacam yarınnnnnnnn
kendi ellerimle verdim sizlereeeeeee
mucckkkkkkk muucckkkkkkk öpüldünüzzzzzzz
sevindimm sevindimm hemide çokk sevindimm sağolsun eşinnnnnnnnslm canlar
eylem karabiber 1. lik sizin olabilir ben hafta sonu yemekle geçti çünkü eşim diyet yaptırmıyor yeter ye beraber yiyelim diyor az yememi kabul etmiyor sanırım ben yine yerimde sayıcam
süpersinn canım Allah kabul eylesinslm kızlar bende 2 gündür oruca başladım ramazanda lohusaydım tutamadım tyav aş yavaş tutayım bari
ah canım benimmm özlemişim kızzzeyleeeeem napıyosun?hiç arayıp sormadınız ama
evet yolunda valla dün yine tüp yaptım bebişlerimi aldım evdeyim.rapor aldım işten,sen kaç kilo oldun nasılsın?ah canım benimmm özlemişim kızzz
nasılsın hayatın nasılll herşey yolundamııııııııııı
hamile kalmak istiyordun bir gelişme yokmu şeymada hamile kaldı ama dşürdü
sende durumlar nasıl?
ayy çok sevindim hadi inşallah bu sefer sağ sağlim al kucağına canımmevet yolunda valla dün yine tüp yaptım bebişlerimi aldım evdeyim.rapor aldım işten,sen kaç kilo oldun nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?