- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.561
canım tabiiki ne demek görmemişim yazdığını yoksa cevap verirdim mutlakaCanım dedim ki 7.takımdada yarışıyorum sorun olmazsa bu katılabilirim sonuçta çok anılarımız var motive olurum daha çok.
tabiiki hoşgeldiniz sizide ekleyim tabloyamerhaba. bende dün itibariyle kendi çapımda diyete başladım. 11 aylık bir kızım var ve doğumdan kalan fazlalıklarım var. evdeyken bu beni rahatsız etmiyordu ama işe dönünce kendimi kötü hissettim.derdim sadece göbeğimden kurtulmak. şuan 66,9 kilodayım boyumda 155 cm. hedefimde 60 kg altını görmekgrubunuzla birlikte ilerlemek beni daha fazla teşvik edecek diye düşünüyorum. herkese sağlıklı kilolar vermeyi diliyorum.
canım tabiiki ne demek görmemişim yazdığını yoksa cevap verirdim mutlaka
ok canım tabiiki olur bilgilerinide ver ekliyim tablomuza ilk olarakda 14 nisanda kilo bildirimi yap bize olurmu canım
ok bebeğim bende seni çok özlemişim nasıl yazışırdık her dk durmadan çok güzel günlerimiz geçtianlafım canım benim hiç önemli değil çok özlemişim seni yaşimdi 85.7 başlangıç ama şu an 82.2 oldum istersen 85.7 yaz ona göre bildirim yaparım 1.73 boy :*
İM YA AYNEN BEN DE ÇOK SEVİNDİM SENİ BULDUĞUMA TAMAM CANIM İSTEDİĞİN ZAMAN EKLERSİN MÜHİM DEĞİL MENÜMÜ YAZMAYA ÇALIŞICAM BEN DE BUNDAN SONRA <3ok bebeğim bende seni çok özlemişim nasıl yazışırdık her dk durmadan çok güzel günlerimiz geçti
canım benim tekrar döndüğüne çok sevindim sağol varol ilk fırsatta eklicem işyerinden ekleyemiyorum yasaklamışlar ilk başka net bulduğumda eklicem canım
Kizlar mrb menuler cok iyi
ben kek yedim bugun dunde pizza( cok kiziyorm kendime ama yerimde sayiyorum hala bu yuzden.
Yerinde sayıyorsan iyi benim gibi + görmedeKizlar mrb menuler cok iyi
ben kek yedim bugun dunde pizza( cok kiziyorm kendime ama yerimde sayiyorum hala bu yuzden.
Yok canim hic yeme evde de yapma bence olmayinca canin cekmiyo ama evde olunca yiyosun bi taneden ne olur diyeşimdi canımız çekti bizde mi yesek
b enim meü hiç iç açıcı değil amaoo menüler süper topiğimiz canlanmış haydin bakalım 14 nisanda kim ne kadar verecekk
birinci kim olacak merak içerisindeyimmmmm????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?