Esnek Diyet Arkadaşlığı

Canım dedim ki 7.takımdada yarışıyorum sorun olmazsa bu katılabilirim sonuçta çok anılarımız var motive olurum daha çok.
canım tabiiki ne demek görmemişim yazdığını yoksa cevap verirdim mutlaka
ok canım tabiiki olur bilgilerinide ver ekliyim tablomuza ilk olarakda 14 nisanda kilo bildirimi yap bize olurmu canım

tabiiki hoşgeldiniz sizide ekleyim tabloya
fakat kilo bildirim günleri saat en geç 3 de bildirmeyenleri siliyorum bilgin olsun canım

canım tabiiki ne demek görmemişim yazdığını yoksa cevap verirdim mutlaka
ok canım tabiiki olur bilgilerinide ver ekliyim tablomuza ilk olarakda 14 nisanda kilo bildirimi yap bize olurmu canım

anlafım canım benim hiç önemli değil çok özlemişim seni ya şimdi 85.7 başlangıç ama şu an 82.2 oldum istersen 85.7 yaz ona göre bildirim yaparım 1.73 boy :*

anlafım canım benim hiç önemli değil çok özlemişim seni ya şimdi 85.7 başlangıç ama şu an 82.2 oldum istersen 85.7 yaz ona göre bildirim yaparım 1.73 boy :*
ok bebeğim bende seni çok özlemişim nasıl yazışırdık her dk durmadan çok güzel günlerimiz geçti
canım benim tekrar döndüğüne çok sevindim sağol varol ilk fırsatta eklicem işyerinden ekleyemiyorum yasaklamışlar ilk başka net bulduğumda eklicem canım

CANIM BEN
İM YA AYNEN BEN DE ÇOK SEVİNDİM SENİ BULDUĞUMA TAMAM CANIM İSTEDİĞİN ZAMAN EKLERSİN MÜHİM DEĞİL MENÜMÜ YAZMAYA ÇALIŞICAM BEN DE BUNDAN SONRA <3

BUGUNKÜ MENÜM

SABAH 9
BİR DİLİM TB 4 ZEYTİN
1 DOMATES MARUL DEREOTU
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA SARISI

SAAT 10:30
PORTAKALA ELMA MANDALİN Bİ KAÇ DİLİM

SAAT 12:30
2 PARÇA TAVUK IZGARA AZ PİLAV
AZ PATATES İKİ SOĞAN HALKASI MAYONEZ

O KADAR MORALİM BOZUK Kİ YA ÖĞLEN NASIL BU KADAR KAÇIRDIM DİYE AMA MİDEM KÜÇÜLMÜŞ İSTİFRA ETTİM ŞİMDİDEN SONRA HİÇ BİR ŞEY YEMEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.

1 SAAT SPOR 3 LİTRE SU.

Kahvaltım:minik bir haşlanmış yumurta,1 k.k.peynir,maydanoz
Ara:2 tane hurma,bi avuç leblebi
Öğle:1 kase yoğurt,kuru fasulye,tarhana
(Öğle yemeği o kadar doyurdu ki hâlâ batlıcak gibiyim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…