Esnek Diyet Arkadaşlığı

aa hadi yayırlı olsun canım sevindim buluşursunuz merak etme ne güzel kazanmış sen ne iş yapıyosun canım

evet eş durumundan tayinler çokda zor olmuyor.
bende çok memnun sayılmam ama tembelim yaaa eşim çok azimliydi bende pek yokkkkk onun branşı kimya idi aslında ama bir türlü kimyadan atanamayınca malum onlar zor atanıyordu dışardan türk dili bitirdi ondan atanmayı başardı
ben ilahiyata devam ediyorum sonrada formasyon alacam inşallah

Benim menulerm biraz duzensz oldugu icin yazmiyorm.
kahvaltida yumurta tavada.bi dilim peynir bir dilim tam bugday ekmek bol maydanoz.
ara yarim elma
genelde ogelni gecistiriyorm malesef

kızlar şaka gibi cidden telefonuma rasgele mesj geldi bende kilodan patlıcam artk bi deneyeyim dedim 2 haftadır devm edyrm sabh kalkar kalkmz bile mesaj atıylr bna diyet nasıl gidiyor bugun yiyeceklerin bunlar diye valla zayıflama ekibiymiş dr kubilayı aradım çok fiyat söyledi bütçem yetmediği için gidemedim valla bunlar aylık 100 lira alıyo benden zayıflama kampı gibi devam etmeyi düşünüyorum canım tatlı istediğinde bunlara mesaj atıyorum beni frenliyolar 2 hafta oldu işte bugun 2.haftamın 3. gunu 6 kilo 300 gram verdim bu gidişle artık şişman olmicam diğer arkadaşlarada söyliyim hemen

Selamlar hepinizeee
ben de rejim yapmaya beynimi hazırlamaya çalışıyorum diyelim ama daha başarılı olmamadım herlade tembelim biraz ve yeteri kadar motive değilim
sizleri okuyunca motive oluyorum daha çok.mesela demin rulokat yiyordum nerdeyse bir kutunun dibine inecekken yazdıklarınızı okuyunca daha fazla yemeyi canım istemedi ne olacak benim halim
kızlaaaaar yardııııım

Herşey beyinde bitiryor illaki DUR demek lazım yoksa olmuyor
mesela artık bugünden itibaren kesin başalayacam deyin
ve artık elinizi o tür şeylere asla sürmeyinnnnnnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…