- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.601
evet canım çalışıyorum eşim 10 yılın sonunda öğretmen olarak atanabildi
oda memurdu şimdi öğretmenliğe geçti başka şehre atandı tabi
akabinde bende tayin istedim bekliyorum şimdi annemin evinde kalıyoruz
ne zaman çıkarsa o zaman birleşecez inşallah
şimdi hafta sonları geliyor veya biz gidiyoruz değişiklik olsun diye
öyle idare ediyoruz işte
ben bir üniversitede memurumaa hadi yayırlı olsun canım sevindim buluşursunuz merak etme ne güzel kazanmış sen ne iş yapıyosun canım
Eylem meslektasiz:) esinle senin branslarnz ne.isteynce oluyo esine bravo sen memnunsan devam et boyle.universitede tayinler kolay oluyo mubend eöğretmenlik için uğraşıyorum ama onun kadar azimli değilim
Eylem meslektasiz:) esinle senin branslarnz ne.isteynce oluyo esine bravo sen memnunsan devam et boyle.universitede tayinler kolay oluyo mu
senin alanın ne canım?Eylem meslektasiz:) esinle senin branslarnz ne.isteynce oluyo esine bravo sen memnunsan devam et boyle.universitede tayinler kolay oluyo mu
Benimde matematik canim lise.senin alanın ne canım?
Sen başarırsın canım eminim:)bend eöğretmenlik için uğraşıyorum ama onun kadar azimli değilim
ooo bu güzel bir destek oldu sağolasınnnnnnnnSen başarırsın canım eminim:)
ooo bu güzel bir destek oldu sağolasınnnnnnnn
Canım benim sen sağol öyle öyle
Selamlar hepinizeeekızlar şaka gibi cidden telefonuma rasgele mesj geldi bende kilodan patlıcam artk bi deneyeyim dedim 2 haftadır devm edyrm sabh kalkar kalkmz bile mesaj atıylr bna diyet nasıl gidiyor bugun yiyeceklerin bunlar diye valla zayıflama ekibiymiş dr kubilayı aradım çok fiyat söyledi bütçem yetmediği için gidemedim valla bunlar aylık 100 lira alıyo benden zayıflama kampı gibi devam etmeyi düşünüyorum canım tatlı istediğinde bunlara mesaj atıyorum beni frenliyolar 2 hafta oldu işte bugun 2.haftamın 3. gunu 6 kilo 300 gram verdim bu gidişle artık şişman olmicam diğer arkadaşlarada söyliyim hemen
Herşey beyinde bitiryor illaki DUR demek lazım yoksa olmuyorSelamlar hepinizeee
ben de rejim yapmaya beynimi hazırlamaya çalışıyorum diyelim ama daha başarılı olmamadım herlade tembelim biraz ve yeteri kadar motive değilim
sizleri okuyunca motive oluyorum daha çok.mesela demin rulokat yiyordum nerdeyse bir kutunun dibine inecekken yazdıklarınızı okuyunca daha fazla yemeyi canım istemedine olacak benim halim
kızlaaaaar yardııııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?